Wkinl

Hoe maak je een kat van constipatie te genezen

Wat moet u doen als uw kat is verstopt? Hier zijn enkele tips om u te helpen en kitty.

Stappen

Hoe maak je een kat van constipatie te genezen. Zorg ervoor dat uw kat is het eten van een goed afgeronde dieet geschikt voor katten.
Hoe maak je een kat van constipatie te genezen. Zorg ervoor dat uw kat is het eten van een goed afgeronde dieet geschikt voor katten.

Het voorkomen

 1. 1
  Zorg ervoor dat uw kat is het eten van een goed afgeronde dieet geschikt voor katten. Als u twijfelt over wat u uw kat te voeden met goed, vraag de dierenarts voor een dieet plan. Medi Cal Fibre Response zou kunnen helpen, waar een kat chronisch wordt verstopt.
 2. 2
  Als je een langharige kat, knip het haar rond uw katten achterkant, om het haar te houden van het krijgen verward. Dit zorgt ervoor dat het gebied schoon en helpen voorkomen constipatie van verwarde haren krijgen in de anus.
 3. 3
  Houd een kattenbak, en onderhouden. Een schone kattenbak zal uw kat aan te moedigen om het regelmatig te gebruiken, zoals soms katten weigeren een vieze kattenbak, die constipatie kunnen veroorzaken gebruiken.

Behandeling

 1. 1
  Probeer het voeden van de kat wat tonijn verpakt in olie.
 2. 2
  Geef een goedgekeurde anti-constipatie medicatie met plantaardige olie. Gebruik een afgestudeerd druppelaar of 5-10ml spuit (vraag uw dierenarts of apotheker voor een) en geef de kat 7-10 druppels plantaardige olie. U kunt hulp nodig met behulp van een druppelaar of spuit om medicijnen te geven aan een kat nodig heeft. Ten eerste, zorg ervoor dat u hebt behandelt de buurt door te geven aan de kat. Geef de kat een traktatie net voor het geven van de med. Zet de kat op een taille hoog oppervlak, zoals een bed of een teller met haar kont tegen je en je zweefde over het. Geef het veel geruststellende beroertes en gezicht wrijft. Bereiken over zijn hoofd en met uw duim en middelvinger grijp haar bovenkaak net voor de kaakscharnier en druk in de mond van uw kat wordt geopend; er misschien een aantal poten willen interactie met je pogingen, dus dit is een goede plek een assistent houdt de schouders van uw kat op hetzelfde moment te hebben. Je moet de medicatie gemeten en klaar voor de hand te hebben. Neem de spuit of pipet in je dominante hand, en duw hem tussen rug van uw kat (of zijde) tanden, krijgt het aan de achterkant van de mond en druk de med out. Onmiddellijk, geef de kat meer traktaties, om zijn / haar gedachten af ​​wat er net gebeurd. Als de kat is echt vechten, en moeilijk te controleren, wikkel hem / haar strak in een grote badhanddoek, zodat u of een meubel worden niet bekrast.
 3. 3
  Zorg ervoor dat uw kat heeft veel van de toegang tot water. Als uw kat eet alleen droogvoer, probeer dan het voeden wat blikvoer om meer vocht te introduceren in het dieet.
 4. 4
  Probeer een paar van de hieronder genoemde remedies. Als uw kat nog steeds problemen ondervindt, zie een dierenarts.

Pompoen

 1. 1
  Pureer enkele pompoen of boter nut squash, of koop wat ingeblikte pompoen.
 2. 2
  Voeg een paar theelepels van pompoen in voedsel van uw kat aan vezels in hun dieet.

Vaseline

 1. 1
  Geef uw kat een halve theelepel vaseline per dag, terwijl uw kat is verstopt.

Tips

 • Laxatone wordt geleverd in een buis en wordt ingevoegd in voedsel van de kat voor een eenvoudige consumptie.
 • Bij het geven van vloeibare med of plantaardige olie om dieren, zorg ervoor dat je de druppelaar of spuit in warm water te spoelen en te wijden zijn gebruik aan een dier. Gooi het instrument na de medicatie is voltooid.

Waarschuwingen

 • Heeft een verstopping kat niet weg te lang voordat het zien van de dierenarts - het kan een teken zijn van iets veel ernstiger dan alleen een voorbijgaande aanval van constipatie.
 • Commerciële tonijn bevat vaak schadelijke niveaus van kwik en andere giftige stoffen. Hoewel een enkele dosis waarschijnlijk veroorzaakt geen schade aan een normale kat, de chronisch nierfalen (CRF) cat mag nooit gevoed tonijn zijn.