Wkinl

Hoe maak je een jack russell terrier tevreden te houden

Er is niets gevaarlijker dan een ongelukkige terrier. Hier is hoe je een Jack Russell Terrier tevreden te houden.

Stappen

Hoe maak je een jack russell terrier tevreden te houden. Training is essentieel voor een jack russell.
Hoe maak je een jack russell terrier tevreden te houden. Training is essentieel voor een jack russell.
 1. 1
  Training is essentieel voor een jack russell. 'Zit', 'down', 'verblijf' en 'hiel' zijn alleen de basics. Ze kunnen veel meer leren, en zijn gelukkiger van.
 2. 2
  Hou van je hond. Dit is het basiselement om elke vorm van de hond niet alleen een Jack Russell. Deze honden zijn zeer trouw aan hun eigenaars. Laat ze slaapt aan je voeten. In feite, Jack Russells liefde te slapen onder de dekens, zeer dicht bij hun eigenaren. Just er zeker van dat als ze agressief op het bed, je ze onmiddellijk ingesteld op de grond. Uw Jack Russell moet weten dat het bed is uw grondgebied niet een agressieve plaats en je bent top hond.
 3. 3
  Uitoefening van uw aansluiting minstens twee keer per dag. Ze zijn erg slim en houden u hoppen, tenzij ze een uitlaatklep voor al hun opgehoopte energie kan vinden. Het spelen van actieve games zal ook helpen - vooral als ze niet willen om uit te gaan in de regen!
 4. 4
  Apporteren. Terriers love this game. Hun favoriete deel van het, hoewel, is het deel waar je ze jagen voor het speelgoed. Doe dit een gewoonte niet te maken, of ze zullen leren niet om u te komen wanneer u wilt. Leer uw Jack Russell de "vallen" commando ook, zodat je hebt de leiding over het spel.
 5. 5
  Koop echt duurzaam kauwen speelgoed. Kongs zijn groot, omdat ze moeilijk uit elkaar te scheuren. U kunt inpakken hen vol met pindakaas en behandelt om je Jack Russell bezig en werken voor zijn snacks te houden. In het algemeen, knuffels zijn niet geweldig voor terriers, ook al zijn ze van hen houden. Uw Jack Russell zal waarschijnlijk uit elkaar scheuren en proberen om het eten stuk voor stuk.
 6. 6
  Maak ze zitten voor hun voedsel voordat ze eten. Eens in de zoveel tijd kun je kiezen hun bowl terwijl ze eten, om ervoor te zorgen dat ze weten dat jij de baas van wanneer ze eten. Dit zorgt ervoor dat hij je met respect.
 7. 7
  Zorg ervoor dat ze te socialiseren, terwijl ze nog jong zijn. Jack Russells hebben de neiging om agressief te zijn met andere honden. Als ze worden gebruikt om de aanwezigheid van andere honden wanneer ze puppies, zullen ze de neiging minder gemiddelde en hoede te zijn.
 8. 8
  Maak het niet een gewoonte van ze op te pakken wanneer andere honden zijn rond. Als u dat doet, zullen ze leren om zenuwachtig en agressief met andere honden. Trouwens, Jack Russells zijn sterke, stevige honden. Ze kunnen nemen op alles, zelfs honden drie keer zo groot.
 9. 9
  Heeft uw hond (ongeacht het ras) NIET te raken als ze iets slechts doen. Nogmaals, zal dit hen agressief te maken en met de tijd, zullen ze koppig en zal je gehoorzamen minder. Hou voet bij stuk, kijk je hond in de ogen, en zeggen "nee" in een zeer stevige en rustige stem. Herhaal dit tot je hond stopt met wat hij doet. Niet schreeuwen of handeling bang of de hond zal denken dat zijn de baas. Als het blaft of gromt, maak je geen zorgen, het zal je geen pijn doen als je rustig blijven.

Tips

 • Als je terug komt in een wandeling, zorg ervoor dat u het huis binnen voordat ze dat doen, dit is om hen te vertellen wie verantwoordelijk is
 • Terwijl op een wandeling, probeer dan om de hond aan uw zijde te houden, of gewoon een beetje voor je. Het belangrijkste is, probeer dan niet om hem te laten trekken. Leiband training is hier vereist. Als je kunt joggen uw Jack Russell, zullen ze houden te houden met jou. Als je kunt, krijg harnas voor de hond, ze willen trekken en het kan gevaarlijk zijn als de kraag strak getrokken wordt op hun luchtpijp.
 • Als je gaat naar andere huisdieren hebben, introduceren hen wanneer u voor het eerst breng je Jack Russell in uw leven. Hopelijk zal uw Jack Russell leren niet om alle aandacht te krijgen.

Waarschuwingen

 • Laat ze niet uitstappen van een leiband totdat binnen of waar ze kunnen rond veilig uitvoeren. Ze zijn snel lopers. Ze kan moeilijk zijn te vangen, zal zelfs de meest zorgvuldig getraind terrier beginnen om alles wat beweegt te jagen.
 • Jack Russells zijn een kleine hond. Train ze om 'lift-up' als je ze oppakt, zodat als en wanneer u het nodig te halen uw hond in een noodsituatie, zullen ze blij zijn om recht omhoog springen in je armen.
 • Alle pups, niet alleen Jack Russells, moet worden gecontroleerd wanneer ze spelen. Jack pups vooral niet weten wanneer te stoppen en kan overdrijven.
 • Kijk uit voor bijten het eerste jaar of zo van hun leven. Leren om te remmen bijten is moeilijk maar noodzakelijk vooral bij jonge kinderen in hun leven.
 • Wees voorzichtig op het brengen van nieuwe dieren inch Ze zijn vaak erg hond agressief, vooral met andere honden van hetzelfde geslacht. Jack Russells zijn klein, maar ze kunnen de honden veel groter dan hen.
 • Jack Russells zijn gravers! Misschien wilt u apart gezet een graven ruimte voor hen te gebruiken, zodat ze niet te graven in uw tuin.

Dingen die je nodig hebt

 • Jack Russell
 • Duurzaam speelgoed
 • Kraag
 • Riem
 • Een omheinde tuin
 • Extreme Geduld!
 • Hondenvoer