Wkinl

Hoe maak je een groene bruiloft

Bruiloften zijn vaak extravagante zaken, met veel geld, zorg, aandacht voor detail en tijd wordt verspild aan het creëren van de ultieme dag voor de bruid en bruidegom. Als u een milieuvriendelijke en sociaal bewuste koppel, kan u overwegen het delen van je milieuvriendelijk en sociaal bewustzijn met uw familie en vrienden door actief te tonen hoe het mogelijk is om "groen" een bruiloft en nog steeds de essentie van elegantie en verfijning veel verwachten van zo'n belangrijke gebeurtenis.

Stappen

Hoe maak je een groene bruiloft. Als alternatief afzien papieren uitnodigingen helemaal en in plaats daarvan sturen uitnodigt elektronisch.
Hoe maak je een groene bruiloft. Als alternatief afzien papieren uitnodigingen helemaal en in plaats daarvan sturen uitnodigt elektronisch.

Uitnodigingen

 1. 1
  Maak gerecycleerde uitnodigingen. De uitnodiging en de envelop kan worden gemaakt van gerecycled papier. Beter nog, als je het geduld en het vermogen, maak je eigen papier en omvatten blaadjes gedrukt in de krant. In plaats van het afdrukken van de uitnodigingen, hebben een lokale kalligraaf schrijf ze voor u. Dit elimineert de energie die wordt gebruikt in het drukproces, telt iemand lokaal en het effect is verbluffend.
 2. 2
  Als alternatief afzien papieren uitnodigingen helemaal en in plaats daarvan sturen uitnodigt elektronisch. U kunt u direct naar een gepersonaliseerde bruiloft website met alle nodige informatie, plus meer dan je zou kunnen nemen op een standaard uitnodiging, zoals links naar lokale hotels, een interactieve kaart van de ligging en foto's van het gelukkige paar.

Register

 1. 1
  Gebruik een groene bruids-register, kan veel van die online worden gevonden. Ook bij de keuze van de items voor de bruiloft register, kiest alleen eco-vriendelijke producten. Als er een winkel die je wilt dat eco-vriendelijke producten verkoopt, maar het hoeft niet een bruids-register, vragen of ze het erg zouden vinden een instellen voor u. Het zou wel eens de aanzet van de winkel nodig heeft om het regelmatig te doen.
 2. 2
  Verzoek charitatieve donaties in plaats van cadeaus. Als u het register om minder gericht op het geven van geschenken aan uzelf en uw nieuwe echtgenoot, en meer gericht op het regisseren middelen ten opzichte van hen in meer behoefte te zijn, kunt u overwegen om het register te worden een lijst van mogelijke donaties aan goede doelen. Stel voor om uw gasten in plaats van cadeaus, moeten ze dat geld doneren aan een goed doel dat milieu-, onderwijs-of sociale oorzaken ondersteunt.

Bruiloft kleding en ringen

 1. 1
  Recycle of verhuren uw bruiloft kleding. U zult deze kleding een keer te dragen, dus er zijn verschillende mogelijkheden die kunnen past bij uw behoeften. Het huren van een of pak is een reactie. Recycling van een vriend of familielid's bruiloft kleding is een andere optie. Dit is een geweldige manier om te hergebruiken en recyclen!
 2. 2
  Zoeken in de schappen van de zending winkels of en hebben de kleding veranderd om uw grootte en stijl. Sommige mensen vinden een perfecte oplossing in het vinden van een jurk of pak dat weer gebruikt kan worden met een beetje veranderen. Als je handig bent met een naaimachine bent, overwegen om uw eigen bruiloft kleding van eco-vriendelijke materialen.
 3. 3
  Anderen om je recyclen volgen, verhuren, of benadering hergebruiken om kleding aan te moedigen. Praat met de bruidsmeisjes, matron van eer, beste man, en iedereen met een belangrijke rol in het huwelijk, en hebben ze hetzelfde doen. Hebben ze eenvoudige kleding die opnieuw of kleren die ze al bezitten, dat zich aan een bepaalde kleur thema kan gedragen worden dragen. Wees een beetje flexibel en laat een waaier van kleuren die binnen een thema passen. Bruiden kan altijd controleren keuzes van de bruidsmeisjes 'op voorhand te garanderen dat de continuïteit wordt gehandhaafd.
 4. 4
  Gebruik gerecycled goud voor uw The winning van goud en andere edele metalen verlaat vernietiging van het milieu in zijn kielzog door het verlaten van arseen residuen en andere problemen in verband met de mijnbouw. Diamantmijnbouw heeft ook negatieve gevolgen voor het milieu. Er zijn vele juweliers nu recyclen goud en draaien in trouwringen. Dit is niet alleen een geweldige methode voor recycling, maar het is ook een prachtige verbinding met het verleden en de liefdes en levens van hen die ons zijn voorgegaan.
  • Overweeg materialen naast goud voor uw trouwring, zoals titanium.
 5. 5
  Koopt antieke ringen van een pion winkel of landgoed verkoop en gewoon te groot.
 6. 6
  Overweeg een trouwring tattoo. Je zult nooit verliezen!

Locatie en reizen

 1. 1
  Selecteer een trouwlocatie dicht bij huis. Hoe dichter de locatie, de minder afstanden moeten reizen en minder energie verbruikt. Overweeg een locatie die overvloedig natuurlijk licht heeft en profiteer van de zon in plaats van all-elektrische verlichting. Andere overwegingen zijn de mogelijkheden van uw locatie aan warme of koude temperaturen kan verdragen zonder te hoeven zetten de verwarming of airconditioning.
  • Sluit niet uit je eigen huis als trouwlocatie, vooral als je met een kleinere bruiloft. Als je een huis en erf, kon je het geld dat u anders zou besteden aan een locatie in de vaststelling van de plaats en het planten van een tuin gezet.
 2. 2
  Kies een plek waar je zowel de ceremonie en de receptie te reizen elimineren tussendoor kan hosten.
 3. 3
  Wees creatief met het transport. Een paard en wagen is zowel efficiënt en romantisch. Evenzo, fietstaxi's zijn leuk en koolstof vrij. Schik voor carpooling onder de bruiloft partij en gasten aanmoedigen om hetzelfde te doen.
 4. 4
  Gebruik een carbon calculator. Hoeveel gasten komen om uw bruiloft en waar komen ze vandaan? Onder meer een verzoek in de uitnodiging voor hen om hun reis te compenseren door het berekenen van de carbon impact en de aankoop van een offset.
 5. 5
  Samengevat houdt de bruiloft klein. Meer gasten betekent meer invloed van reizen, kosten en kwantitatieve eisen uit de zaal maat om de hoeveelheid voedsel te bereiden. Bovendien kan de bruid en echt concentreren op 200 mensen? Ga voor de meer intieme aangelegenheid en behandelen al uw familie en vrienden met uw opmerkzaamheid.

Bloemen

 1. 1
  Gebruik lokaal geteelde bloemstukken. Ze reizen minder, komen ze frisser en steunt u uw lokale gemeenschap.
 2. 2
  Kiezen voor biologische bloemen die niet zijn behandeld met pesticiden of herbiciden.
 3. 3
  Kies fair trade bloemen. Als u wilt speciale bloemstukken die vereisen zwerven verder weg, overwegen fairtrade bloemen. De bloemen industrie is momenteel onder de loep voor zijn slechte arbeidsomstandigheden en fair trade bloemen helpen om dat het onderzoek van de voorwaarden van de werknemers te waarborgen in aanmerking wordt genomen.
 4. 4
  Hergebruik van de bloemstukken. Zorgen voor iemand om de bloemen uit de trouwlocatie te nemen aan de receptie plaats. Het is een logische oplossing om anders te verspillen de bloemen en het vermindert uw kosten. Nog beter, versieren met potplanten en bloemen die kunnen blijven groeien. Uw bruiloft decoraties kan een tuin om van te genieten voor de komende jaren te worden.
 5. 5
  Selecteer een locatie waar de bloemen zijn van nature al in bloei, zoals een botanische tuin, en voorkomen dat de aankoop bloemen helemaal.

Het menu receptie

 1. 1
  Selecteer biologische en lokaal geteelde producten die op dit moment in het seizoen voor de opvang voedsel. Ondersteunen van lokale telers is een geweldige manier om te bezuinigen op de kosten en reisafstanden. Het kan u ook in de gelegenheid om lokale specialiteiten te demonstreren. Biologische voeding is symbolisch van een voornemen om getrouwde leven samen te beginnen met een focus op het creëren van een gezondheids-bewuste en geïnformeerde manier van leven. Vraag uw cateraar te winkelen op boerenmarkten en orde als een groot deel van het voedsel mogelijk rechtstreeks van lokale boerderijen.
 2. 2
  Overweeg een low-vlees of-vrije ontvangst menu. Vleesproductie heeft een hoge milieukosten, en het benadrukken van enkele heerlijke vegetarische keuzes op je bruiloft kon gasten nieuwe ideeën te geven voor verschillende soorten voedsel te proberen. Overweeg veganistisch voorgerecht stations gemaakt met voedsel dat zelfs vleeseters consumeren op een dagelijkse basis.
 3. 3
  Niet te verzorgen. Veel voedsel wordt verspild bij grote evenementen en bruiloften zijn niet anders. Bereken de voedselbehoefte zorgvuldig. Als er restjes, vraag de cateraars om pakket items en bevriezen waar mogelijk, waar dit niet mogelijk is voor de hygiëne en veiligheid redenen, vraag hen dan om zo veel mogelijk.
 4. 4
  Houd de bruidstaart eenvoudig. Een eenvoudige taart kan nog steeds elegant en brengen allemaal dezelfde betekenis hebben als een duurdere, resource-en arbeidsintensief is. Gebruik eenvoudige thema's en kiezen voor biologische, eetbare bloemen in plaats van plastic decoraties.
 5. 5
  Gebruik bestek en borden die kunnen worden gewassen. Vermijd wegwerpartikelen. Servetten moeten doek zijn. Gebruik glazen en bekers in plaats van wegwerpartikelen. Als u gebruik maakt van een cateraar, maak uw wensen duidelijk kenbaar aan hen op deze telling, met inbegrip van de dienbladen en gebruiksvoorwerpen.

Huwelijksreis

 1. 1
  Neem een eco-attent huwelijksreis. Overweeg ecotoerisme voor uw huwelijksreis bestemming, zoals het helpen bij een biologische koffie boerderij in tropische Costa Rica.
 2. 2
  Als reizen, houd het eco-vriendelijk en maakt het deel uit van de pret, zoals reizen per trein of zelfs zeilboot.
 3. 3
  Omgekeerd houdt de reis dicht bij huis en hebben een lokale huwelijksreis, terwijl het ontdekken meer over je eigen regio. Probeer een backpacking reis samen.

Tips

 • Sommige naaisters zijn nu gespecialiseerd in herwerken trouwjurken in alledaagse avondkleding of zelfs daywear. Ze kunnen bogen, pailletten, kant, pofmouwen etc. en restylen de kleding te verwijderen in iets wat je kunt vaak dragen.
 • Denk buiten de doos-outdoor bruiloften openstellen van een enorm vergezicht van mogelijkheden voor uw gasten een geweldige tijd hebben. Trouwen onder de bomen en dan "stel uw gasten gratis" door hen te laten profiteren van de locatie te verkennen, te sporten, een wandeling, of samen delen een bruiloft. Dergelijke actieve bruiloften worden steeds meer en meer populair en weerspiegelen de geest die de gelegenheid is om echt met de gasten in het vieren van uw gedeelde bewustzijn over het belang van een gezonde planeet voor gezonde mensen.
  • Een outdoor locatie kan ook u en uw gasten de mogelijkheid om vrijetijdskleding. Als u ervoor kiest om te kleden naar beneden, spell it out in de uitnodigingen die jeans, shorts en sneakers zijn welkom, die gasten moeten zwemmen kledij voor gebruik op het strand te brengen, of wat dan ook het geval kan zijn. Je kunt goed merken dat iedereen zich meer comfortabel als ze niet zo formeel gekleed.
 • Gebruik digitale camera voor je spontane foto's in plaats van wegwerp camera's tafel. In het Europa alleen, zijn meer dan 24 miljoen wegwerp camera's gebruikt maar een keer dan is elk jaar weggegooid. De ontwikkeling van die foto's vergt ook een grote mate van chemische stoffen, die niet precies eco-vriendelijk. Plus ze nemen zeer lage kwaliteit foto's. Overweeg een of twee digitale camera's huren voor uw gasten om spontane foto's te maken, of gewoon aan te moedigen uw gasten naar de telefoons en camera's die ze al hoogstwaarschijnlijk zelf mee te nemen. Je zult eindigen met veel meer foto's die zijn veel hogere kwaliteit, plus de meeste bedrijven die deze dienst aanbieden bieden website hosting van de foto's, zodat al uw gasten kunnen genieten van de herinneringen die ze hielpen maken.
 • Voor muziek, overwegen een akoestische band en vermijd het energieverbruik van de versterkte muziek van een elektrische band of DJ.
 • Huur verkopers die al groen. U kunt groene bruiloft dj of groen fotografen en videografen, die al hun koolstofvoetafdruk te verminderen door het gebruik van low-powered high-output apparatuur en offset resterende gebruik van koolstof te vinden.
 • Schroot het allemaal en gewoon schaken! Als een traditionele ceremonie is niet wat belangrijk is voor u, kunt u en uw geliefde een wandeling maken naar het stadhuis en de knoop recht toen en daar.

Waarschuwingen

 • Er zullen nee-zeggers. Er zullen een aantal mensen die klagen over dit is het enige evenement in je leven waar je moet uitgeven en geen zorgen over de gevolgen. Echter, als je echt gelooft in een milieuvriendelijke levensstijl, toe te geven aan dergelijke klachten zal niet alleen verraden je passie, maar zal ook niet de gelegenheid bieden voor het creëren van een ruimte die zachtjes verhoogt mensen bewust te maken door middel van demonstratie van de mogelijkheden.