Wkinl

Hoe maak je een goede dag hebt


Heeft u een regelmatig slachtoffer van verschrikkelijke dagen die inhouden stappen op kauwgom, vogels poepen op je, en auto's opspattend modder over je hele garderobe geweest? Nou, met dit artikel, kunt u een uitstekende dag te hebben met een minimale inspanning.

Stappen

Hoe maak je een goede dag hebt. Begin de dag met een glas water.
Hoe maak je een goede dag hebt. Begin de dag met een glas water.
 1. 1
  Glimlachen en vriendelijk zijn. Door dit te doen zul je stralen een positieve golf en mensen aan te trekken. Anderen helpen in nood, misschien doneren wat geld aan een goed doel, doen taakstraf zoals hulp bij daklozenopvang, of gewoon een schouder om op te huilen zijn. De mensen om je heen zal voeden op je energie, en zal het te dragen. Dus als je een zonnig karakter te geven, de mensen om je heen zullen ook goed voelen.
 2. 2
  Oefenen. Yoga is een goede vorm van ontspanning, meditatie en oefening. Het is het beste om professionele lessen te nemen als het je gemotiveerd houdt. Dit zal waarschijnlijk het meest plezierig in de ochtend of aan het eind van de dag. Ook overwegen om pilates die ook ontspant je lichaam in een rustgevende, gezonde manier.
 3. 3
  Heb een goede nacht. Op die manier word je wakker fris en energiek voelen. Slaap minstens 8 uur per dag. Wist u dat wetenschappers hebben bewezen dat het verliezen van slechts 20 minuten van de slaap kan beneden een A + student te brengen tot een C? Dat betekent minder concentratie, minder energie, en dat suf gevoel. Dat is hoeveel slaap is belangrijk voor het menselijk lichaam. Het is makkelijker om te gaan vroeg dan wakker vroeg slapen, dus waarom niet eens proberen?
 4. 4
  Begin de dag met een glas water. Omdat gehydrateerd kan je het gevoel een stuk beter en het is een geweldige manier om de dag te beginnen. Plus het drinken van veel water is geweldig voor je huid.
 5. 5
  Begin uw dag met een lekkere douche. Gebruik uw favoriete soap en krijg echt schoon. Zorg ervoor dat u een handdoek klaar voor wanneer je uit de douche. Zet de kleren die je gaat dragen in de droger voor ongeveer 3 minuten, zodat ze warm als je ze op. Maak je klaar voor de dag.
 6. 6
  Eet ontbijt. Ga op Google en vinden een aantal recepten. Er zijn tal van snelle en eenvoudige, maar o-zo-lekkere en gezonde recepten beschikbaar! Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag-met een heerlijk ontbijt betekent heel veel energie en je hersenen beter functioneren. Vergeet niet om het te houden met mate en geef jezelf de tijd, zodat u niet te laat. En proberen om variatie te hebben, kan dezelfde koude ontbijtgranen elke dag eentonig geworden en kan somberheid toe te voegen aan uw dag.
 7. 7
  Nodig vrienden uit, praten, en te ontspannen. Doe iets dat je graag doet en hebben een.
 8. 8
  Spontaan. Soms iets nieuws doen of afdwalen uit je routine kan uw dag veel spannender te maken. Vandaag de dag hoeft niet alleen een andere dag te worden, dus laat je het en maak het zo uniek mogelijk. Dit omvat het volgen van je grillen. Doet het onverwachte kan helpen Spice up your dag en voeg wat belangstelling.
 9. 9
  Niet concentreren op het negatieve. Er is altijd wel iets dat je kunt vinden dat zal lastig vallen / ergeren. Je moet gewoon die dingen te negeren of te accepteren dat ze bestaan ​​en dat is gewoon de manier waarop het is. Concentreren op de goede dingen die gebeuren en laat je niet gekwetst worden door iets wat iemand zei of deed. Probeer niet om jezelf te vergelijken met anderen, omdat dit zal alleen maar leiden tot teleurstelling en het gevoel van nooit tevreden te zijn met uw goede zelf.
 10. 10
  Doe iets wat je bent bang van. Of het nu gaat bungeejumpen of gewoon te bellen naar een nieuwe vriend, laat je iets wat je angst doet doen. U zult later trots op jezelf te voelen voor het volbrengen van het en meer vertrouwen in je doen en laten. Vergeet niet, alles is mogelijk, zolang je gelooft.
 11. 11
  Zelfs als je geen zin hebt, probeer aardig te zijn voor iedereen. Dat geeft je de "Ik ben een persoon die je wilt weten!" signaal.
 12. 12
  Smile. U wilt dat uw geluk uitstralen en invloed anderen.
 13. 13
  Doen wat nodig is eerst. Negeer externe afleiding, tenzij de volwassene leert iets / praten. Beëindig de belangrijkste taak eerst, daarna de kleinere dingen.
 14. 14
  Wees respectvol en hebben goede manieren. Net als positief, probeer een goed mens te zijn en niet bederven een moment voor mensen. Gewoon het juiste te doen, zelfs als ze denken dat het verkeerd is, weet je dat het voor het beter.
 15. 15
  Geduld. De tijd voor alles zal komen, gewoon wachten is een beetje moeilijk te houden. Het is natuurlijk om een ​​beetje ongeduldig te zijn, maar jezelf dwingen om gewoon stoppen, en kalmeren en te kijken naar wat de huidige. Als je niet kunt krijgen van uw boodschap, bepalen of het is belangrijk, dan ga je gang.
 16. 16
  Achter de schermen. Als je weet dat je de juiste dingen doet, zult u merken 90% van de anderen zijn vervelend, bedoel, roddelen, etc. Dus, als je jezelf te vergelijken met anderen, soms kan het beter voelen te weten dat je volwassen bent, en dat er altijd iemand meer geluk of ongelukkig dan jij.
 17. 17
  Evenwicht. Gedurende de dag zullen goede en slechte dingen gebeuren. Een dag kan nooit helemaal goed, of slecht. Streven naar een dag beter te maken, betekent niet altijd meer goed te voelen, maar aan te passen aan de nieuwe en ongemakkelijk aspecten. Om een ​​goede dag hebben, is om het beter te willen, doen wat goed is, en tip twee.
 18. 18
  Onbaatzuchtigheid. Natuurlijk uw gezondheid staat voorop, maar anders dan dat, bijdragen aan anderen, en maak ze blij, en ze zullen worden ontheven van uw inspanningen. Vergeet niet, ze hoeft alleen maar / willen wat ze kunnen krijgen van jou.
 19. 19
  Kracht. Probeer om zelf te doen wat juist is. Vergeet alle stress en afleiding van de situatie, en gewoon doorgaan om te doen wat nodig is meteen.

Tips

 • naar wat muziek. Zorg ervoor dat het niet zo luid dat het wordt overweldigend. Proberen te houden ontspannen.
 • Plannen of na te denken over iets wat je het over opgewonden.
 • / Iemand.
 • Zet meer energie in je uiterlijk om het vertrouwen te vergroten en het vergroten van het gevoel van eigenwaarde.
 • Eet een goed ontbijt zorgt ervoor dat u goed en energiek voor de dag te voelen.
 • Omring jezelf met vrienden die je troosten.
 • Wees eerlijk met anderen. Vertel iemand hoe je je voelt.
 • Blijf niet stilstaan ​​bij het verleden. Richten op de toekomst. Wees positief!
 • Herinneringen over de goede herinneringen die je hebt.
 • Altijd doen wat je voelt is gelijk... je zult een beter mens te zijn!
 • Het huis schoon de dag ervoor.
 • Ga naar de bibliotheek / boekhandel en krijg een boek.

Waarschuwingen

 • Niet instellen uw verwachtingen te hoog. Vergeet niet dat de wereld niet een memo krijgt dat je een goede dag, je moet het zelf maken. En als je ze te hoog, je dag kan onmogelijk voldoen aan het.
 • Gebruik geen zweren words.The wereld kunnen leven zonder hen.
 • Drink geen alcohol of doe geen drugs. U kunt veel gelukkiger zijn en hebben echt leuk zonder toevlucht te nemen tot "kunstmatige highs."