Wkinl

Hoe maak je een geheim laboratorium te bouwen

Voor de gekke wetenschapper in ieder van ons. De sleutel tot het succesvol bouwen van een geheim lab is geheim! Deze how-to verwacht dat je absoluut vertrouwen op de mensen die wonen in uw huis, of het huis waar het lab wordt gebouwd. Je kunt het niet voor hen verbergen. Ook op deze Google te volgen, zou je te gek. Dit is niet veilig om zelf te doen, tenzij je echt weet wat je doet, en dan zou je niet je dit leest, zou?

Stappen

Hoe maak je een geheim laboratorium te bouwen. Bouwen onder het huis.
Hoe maak je een geheim laboratorium te bouwen. Bouwen onder het huis.

Kelder methode

Als uw huis heeft een kelder, overwegen de bouw van een valse wand met een geheime deur voor toegang. Dit is de veiligste en gemakkelijkste methode. Het is ook het minst waarschijnlijk geen wetten te overtreden. Zie Hoe een verborgen deur boekenkast te bouwen.

Onder het eigen methode

 1. 1
  Leer iets over het bouwen foundation engineering. Dit betekent niet dat een diploma te behalen, maar wat heb je aan een geheim lab als het grotten in op je, vooral als het duurt uw huis met het?
 2. 2
  Bouwen onder het huis.
  • Als het huis niet over een kelder, maar heeft een stichting, kunt u dwars door de stichting en het uitgraven van een nieuwe 'kelder' voor uw lab. Dit is waar de technische kennis komt goed van pas. Afhankelijk van de plaatselijke wetten, dit is waarschijnlijk ook illegaal om zonder vergunning, en heel erg moeilijk te krijgen goedgekeurd voor een vergunning. Zie Hoe uit te graven een kelder in een bestaande woning.
  • Als het huis is een paalwoning, er is minder gedoe in rechtmatigheid, maar net zo veel technische kennis die nodig is om het huis zorgen niet inzinking of crumble neer om je heen. Uitgraven van de kruipruimte om een ​​fatsoenlijke hoogte te wandelen rond in de methode hier.
 3. 3
  Beslis over een ingang methode. Geheime deur, valse kast achterwand, 'val' deur in de vloer, klassieke boekenplank-deur, trap of ladder? Een ladder neemt het minst vloeroppervlak van uw opgraving, maar maakt het erg moeilijk om te brengen in apparatuur en meubilair. Trappen kan nemen veel ruimte in beslag, maar onder-trap opslag kan erg handig zijn. Overwegen om in twee uitgangen.
 4. 4
  Studie kelder bouwtechnieken, waardoor zeker aandacht te besteden aan drainage en water penetratie kwesties, alsmede bouwmaterialen. Houd in gedachten dat een enorme vrachtwagen verpompen van grote hoeveelheden beton kan worden vervangen door langzaam-instelling beton en veel uithoudingsvermogen te mengen en zelf te gieten. Uitstel is geen optie als het gaat om cement.
  • Studeren ook oudere bouwtechnieken die in de loop der eeuwen hebben gehouden. Als u de tijd en benodigdheden (en kracht) kon je een wapening versterkt granieten muur bij het boren door grote granieten blokken en ze te verbinden met wapening door de gaten te bouwen, dan dichten met beton. Deze combinatie van oud en nieuw zal een sterke muur die een klassieke dungeon blik aan het heeft opleveren.
 5. 5
  Verkrijgen van benodigde materialen langzaam en onopvallend, bij voorkeur van gemeenten of steden 2 tot 4 uur rijden. Verzamel materiaal in een verborgen gebied, eventueel een opslag unit gehuurd in een buurt-naburige stad, onder een pseudoniem als je kunt.
 6. 6
  Zorg ervoor dat u ergens aan de opgegraven vuil gezet. Dit is geen videospelletje; uitgegraven vuil niet zomaar verdwijnen! Grote terpen van vuil in de achtertuin zijn er zeker om vragen te stellen, maar als je een parallelle tuin make-over beginnen en tijd doorbrengen groenvoorzieningen met het vuil, worden de vragen beantwoord. Meer werk, maar meer geheimhouding. Een idee is het bouwen van een terrasvormige tuin, met niveaus tegengehouden door keerwanden (zie Hoe kan een droge stapel behouden rotswand te bouwen ).
 7. 7
  Wal uw vuil muren. Vuil wil altijd te vestigen, dus zorg ervoor dat het wordt geschoord om te verblijven in plaats als je graven! Dit is vooral belangrijk in gebieden en seizoenen met veel regen. Je kunt niet over-shore!
 8. 8
  Zorgen voor structurele ondersteuning als u tunneling naar een groter lab maak dan uw eerste naar beneden gat. Dit is gerelateerd aan shoring, maar nog belangrijker. Mislukking hier kan de dood betekenen. Tunneling wordt niet aanbevolen, tenzij u bent een ervaren engineer tunnel gebruikt voor het ontwerpen van permanente tunnels zoals metro systemen.
 9. 9
  Zorg ervoor dat uw muren zijn gestructureerd genoeg in te houden het vuil, houden de structuur hierboven, en elkaar te vallen naar binnen. Geïntegreerde liggers tussen de wanden kan helpen handhaven uiterlijke structurele druk, offeren een beetje hoofdruimte voor de veiligheid.
 10. 10
  Giet uw nieuwe lab stichting zelfde als een kelder, zorgen voor een afvoerweg voor overstromingen.
 11. 11
  Leveren kracht om uw lab. Trek meerdere kranen af ​​van een aantal bestaande slaapkamer circuits (indien nieuwere bedrading) of tik off van de minst gebruikte house circuit (indien ouder bedrading). Ken uw huis bedrading technieken alvorens wat voor bedrading, zijn er veel boeken over het onderwerp. Als uw lab macht behoeften zijn te groot voor deze bedrading, krijgt een nieuw circuit geïnstalleerd door een erkende elektricien, claimen voor een high-power eis laserprinter, elektrische tankless boiler, nieuwe droger, of elektrisch gereedschap, afhankelijk van waar het circuit zal gaan, tik af van dat.
 12. 12
  Overweeg sanitair. Terwijl gebouw, zou je merkt dat je face-to-face met de ingewanden van sanitair uw huis tijdens het graven. Als dat zo is, bent u in geluk, zoals je kunt vrij gemakkelijk tikken off van deze lijnen voor bronwater. Als je ook hebt gevonden uw riolering lijn, dat is goed, maar als je onder het niveau van de riolering lijn, moet u opslaan en pompen afvalwater tot het. De afvaltank zal nemen deel van uw kostbare opgegraven vloeroppervlak, en de pomp zal nemen vermogen. Als uw experimenten hebben geen water, kunt u overwegen geen sanitair.
 13. 13
  Licht je lab. Overwegen om 'daglicht' of bollen 'full spectrum' voor de levenskracht-zuigende werking van de normale TL (kantoor) verlichting te voorkomen. Deze kan worden verkregen en gebruikt met verlengsnoeren tijdens de opgraving stappen, en permanent bij deze stap is geïnstalleerd. Zie Hoe maak je een kamer zonder ramen verschijnen licht.
 14. 14
  Heeft elke afwerking (niet-structurele) bouw je wilt. Two-by-Fours en gipsplaten, verf, werkbanken, antivermoeidheidsmatten... alles wat u nodig heeft om uw werkruimte functioneel te maken. Breng in uw apparatuur, en ontdek welke kennis je hebt achter!

Afgelegen bouwmethode

 1. 1
  Koop een stuk afgelegen woning.
 2. 2
  Huur een aannemer om een standaard butler soort metalen gebouw te bouwen met een vermogen / comm / hulpprogramma upgrades.
 3. 3
  Retrofit laboratoriumapparatuur na de bouw.

Eiland methode

 1. 1
  Koop een prive-eiland. Zorg ervoor dat je een goede begroting alvorens te overwegen dit.
 2. 2
  Groeien sommige hoge planten of zelfs bomen rondom het gebied dat u van plan bent te bouwen. Dit is belangrijk, omdat dit wordt verondersteld een geheim laboratorium te zijn. Als u wilt, kunt u ook nog een grote vijver rond het gebied. Dit kan een tijdje duren.
 3. 3
  Aangezien u waarschijnlijk onvoldoende middelen om het lab te bouwen als je eenmaal de bovenstaande hebt gedaan, probeer dan sparen voor over een jaar of meer, afhankelijk van hoeveel geld je krijgt per week / maand gemiddeld.
 4. 4
  Zodra u uw geld hebt teruggekregen, bouwen het laboratorium. Zorg ervoor dat het gebied is goed verborgen door de planten / bomen, of de vijver als je een gemaakt. Het bouwen van het lab ondergronds is waarschijnlijk geen optie, omdat er lichamen van water zou kunnen zijn onder de oppervlakte.
 5. 5
  Als u aandringen op het bouwen van ondergrondse, een gat graven ten minste 10 meter diep. Zorg ervoor dat dit is toegestaan, dat wel. Zo niet, moet je het risico bouwen op het oppervlak.
 6. 6
  Als er geen water en je hebt gegraven 10 voeten in het vuil, je bent goed om te gaan. Als er water in de diepte, voortbouwend op de grond is uw enige optie, dus zorg ervoor dat de planten verbergt het goed.
 7. 7
  Bouw je lab. Zie de andere methoden voor het bouwen ideeën.

Tips

 • Doe dit niet zelf doen als je onzeker bent over stappen zijn. Huur een aannemer uit een naburige stad, zorg ervoor dat alle mensen die voor hem werken zijn niet lokaal. Leg uit dat u niet wilt dat uw buren te verdenken alle werkzaamheden aan de hand is, mogelijk maken een excuus zoals overdreven gevoelig en / of overdreven nieuwsgierige buren. Controleer ook of de aannemer voldoet aan alle wettelijke vereisten voor uw omgeving. Vraag het maar aan de aannemer voor een onafgewerkte kelder met de kracht en het water behoeften die u verwacht.
 • Een groot budget voor dit project, vooral als u van plan bent op het bouwen van het op een prive-eiland.
 • Als je merkt dat de eigen methode onaanvaardbaar, overwegen een soortgelijke methode onder een grote schuur. Minder juridische problemen, minder gevaar voor het vernietigen van uw huis.

Waarschuwingen

 • Vergeet niet, dit is niet een film of een spel. Dit is de realiteit. Als je toevallig politie of een groep agenten die naar uw lab of eiland vinden, dit is niet een goede zaak. Gepakt kunnen spannende en heldhaftige lijken in films, maar in werkelijkheid betekent grote problemen voor u, en uw leven kan worden geruïneerd door het.
 • Falen in de meeste stappen kunnen leiden tot de dood en vernietiging van uw huis dus zorg ervoor dat u ze draagt ​​eye pro, Nomex handschoenen, IBA met daps, cup, kant plats. Vergeet niet om uw whitedevil azimuth kaart te houden op je.
 • Overstroming kan uw lab ruïneren. Je zou willen lezen over Hoe waterdicht uw kelder.