Wkinl

Hoe maak je een gazon gemakkelijk groeien

Dit zijn diepgaande instructies over het kweken van een nieuw gazon uit zaad (getest met koele seizoen grassen).

Stappen

Hoe maak je een gazon gemakkelijk groeien. Duidelijk op het gebied van alle onkruid, vorige gras of andere belemmeringen.
Hoe maak je een gazon gemakkelijk groeien. Duidelijk op het gebied van alle onkruid, vorige gras of andere belemmeringen.
 1. 1
  Duidelijk op het gebied van alle onkruid, vorige gras of andere belemmeringen. De chemische oplossing is om een ​​willekeurige glyfosaat herbicide gebruiken om alle tekenen van levende planten indien nodig te doden. Deze gifstoffen kunnen een blijvend effect op uw grond hebben. Draaien van de bodem zal los het onkruid en maken het mogelijk om ze snel verzamelen. Als je de tijd hebt, is het een goed idee om de open plek zitten voor een week en het water. Hierdoor kan elke slapende onkruidzaden ontkiemen zodat u de kans om ze te verwijderen voordat je gras gaat inch
 2. 2
  Tot uw grond te beluchten en zachter maken. U kunt bewerken met behulp van een helmstok, een push ploeg of uw shovel, afhankelijk van de omgeving grootte. Misschien wilt u uw grond te wijzigen met compost voordat je tot.
 3. 3
  Nu het gebied is ontruimd en bebouwd, het moet goed worden beoordeeld. Gebruik een tuin hark en niveau uit de omgeving. Zorg ervoor dat er een lichte helling weg van het huis fundering, minstens 1 cm per 10 meter.
 4. 4
  Tilling brengt een veelheid van onkruidzaden aan het oppervlak dat zal ontkiemen en concurreren met je nieuwe gras. Voorafgaand aan het zaaien, water het gebied regelmatig voor 1-2 weken en ofwel opnieuw een ongenuanceerde herbicide om eventuele onkruiden die ontspruiten doden of trek ze onkruid als ze binnenkomen
 5. 5
  Zette de starter meststof en kalk. Breng de starter meststof volgens het rendement op de zak. Het is een goed idee om een ​​spreider te gebruiken om de nauwkeurigheid te garanderen. De kalk is nodig voor zure grond als de meeste gronden in het noordoosten zijn. Vooral als uw omgeving is ergens in de buurt groenblijvende bomen of struiken, kunt u worden verzekerd dat is zuur. Als u wilt om precies te zijn, kunt u een bodemmonster te nemen naar uw lokale coöperatieve uitbreiding kantoor te testen. Als u uw grond te wijzigen en het is gezond, moet je geen vreemde chemische meststoffen nodig.
 6. 6
  Zorg ervoor dat je de bodem zo veel mogelijk aanstampen. Het planten van gras in zachte bodem is geen goed idee. Gebruik een hand sabotage of huur een gas een, afhankelijk van omgeving grootte. Als u neer te zetten een grote hoeveelheid grond, is het het beste om het te leggen in lagen en aanstampen ertussen. Aanstampen meer dan 5 of 6 centimeter van de bodem niet goed compact is. Wees voorzichtig in dit gebied als u wilt dat uw gazon tot jaar van nu niveau blijven. Met behulp van een water-roller is meestal niet goed genoeg om uw grond te verdichten als nodig een sabotage is het beste.
 7. 7
  Gebruik je rake om enigszins ruw tot de top van het gebied. U wilt een aantal gebieden voor het zaad om zichzelf insluiten creëren.
 8. 8
  Verspreid het zaad. Verdeel het opnieuw met een goede verspreider tegen de koers aanbevolen op de zak. Neer te zetten te veel zaad is geen goed idee. Het zal niet helpen uw gazon groeien niet sneller en er zullen meer risico op het gazon zijn te druk en verstikking zichzelf dood te zijn.
 9. 9
  Zorgen voor een goed contact tussen het zaad en de bodem. Op dit punt kunt u een water roller te gebruiken over het gehele gebied om de zaden te duwen in de losgemaakte toplaag van het gebied. Als alternatief kunt u de achterkant van uw tuin rake gebruiken om heel voorzichtig een deel van de bodem om de zaden te dekken gebracht. Maak je geen zorgen als de meeste van de zaden zijn blootgesteld, is dat prima.
 10. 10
  Leg het veenmos of mest. Het veenmos of mest zal fungeren zowel als een beschermende laag voor de zaden en als mulch. Met behulp van een soort container, u wilt de mulch verspreid in een dunne laag over het gehele geplaatste gebied. Het is alleen nodig om de grond en zaden dekken, zodat ze niet zichtbaar zijn. Neer te zetten te veel veenmos of mest kan geen kwaad uw zaad, maar het is een verspilling. Zolang je de bodem niet kan zien, is dat prima. Dit deel kan zeer tijdrovend en arbeidsintensief zijn, maar het is het belangrijkste onderdeel van dit proces. De mulch is belangrijk om de bodem te behouden zijn vocht, zodat je niet hoeft te water meer dan twee keer per dag (misschien een keer per dag als je geluk hebt). Mest heeft het extra voordeel van het voeden van uw bodem als u ervoor kiest om giftige meststoffen te voorkomen.
 11. 11
  Water. Het is belangrijk dat u grondig water geven uw gebied de eerste keer. Niet neergezet zoveel water naar beneden als naar uw regio overspoelen, maar bedekken het consequent en gaan over het vele malen. De turf gaat een donker bruin als het nat is. Bovenal u geen stilstaand water wilt, geef het veenmos en de bodem een ​​kans om het water op te nemen, maar je moet veel water naar binnen te gaan.
 12. 12
  Zorg ervoor dat u consequent water geven uw gezaaid gebied. Dit is een ander voordeel voor het veenmos, is het zeer gemakkelijk om te weten wanneer het in water nodig. Wanneer het veenmos keert terug naar zijn droge, licht bruine kleur, weet je dat het tijd is meer water neer te zetten. Haal het goed en nat en terug naar zijn donkere bruine kleur. Idealiter wil je het veenmos om altijd nat en donker bruin, maar meer realistisch zult u waarschijnlijk water voordat je naar je werk en dan als je thuis komt van het werk. Als het veenmos niet droog is, niet de moeite water te geven! Het is de perfecte indicator van wanneer je nodig hebt om water.
 13. 13
  Stel niet uit het doen van uw eerste maaien. Het uitstellen zal het meer schade aan uw gazon veroorzaken dan wanneer je knippen. U wilt uw nieuwe gazon gesneden voor de eerste keer als het eenmaal maaien hoogte of iets erboven heeft bereikt. Dit is meestal 6 tot 8 centimeter. Wanneer het tijd is voor uw eerste maaien, zal het gazon lijken nog steeds extreem dun en breekbaar. Er zijn misleidend. Ga je gang en uitvoeren van uw grasmaaier over het gazon en maak je geen zorgen als het lijkt alsof je verpletterd je mooie nieuwe gazon, het is verrassend veerkrachtig! Als je laat de nieuwe gazon te krijgen te lang, zal je stress het te veel als je het te snijden voor het eerst door het nemen van te veel van het gras mes onmiddellijk worden uitgeschakeld. Dus wees niet bang, zodra het gras is lang genoeg, de sprong te wagen en het maaien.

Tips

 • Zolang je nog steeds kunt zien het veenmos, moet je nog steeds water het gras op een regelmatige basis als je deed vanaf het begin. Alleen wanneer er lijkt meer gras dan veenmos zijn kunt u beginnen op schaal terug op de gieter. Weet de gieter niet stoppen totdat je eerste maaien, en zelfs dan, afhankelijk van hoeveel water je wilt investeren, het is altijd goed voor het gras om water te
 • Afhankelijk van het soort zaad u gebruikt, na ongeveer een week, kunt u beginnen te zien van de eerste zaailingen doorbreken het oppervlak. Als je niet kan, ga op je knieën en kijkt u in uw omgeving vanuit een lage hoek, moet u in staat om een ​​deken van groene "perzik pluis" te zien. Sommige zaden, zoals duizendpoot gras, mei 03-04 weken duren te ontkiemen.
  • Als u gebruikt het Scotts ® PurePremium ™ mixen voor koele seizoen grassen, zult u de meeste kans hebben een mengsel van veldbeemdgras, lang, rood of fijn zwenkgras en misschien een raaigras gekregen. Deze drie verschillende druivensoorten alle kiemen tegen verschillende tarieven. Dat is waarom als je het gras gaat eerst omhoog, het ziet er erg schaars, dat is omdat het alleen de rogge gras komen door. Na nog eens 2 weken, zal de roodzwenkgrassen en Kentucky bluegrass start komen en uw gazon zal dikker uitzien. Het zal echter nog steeds lijken dun vergeleken met een gevestigd gazon. Maak je geen zorgen, zal deze komen met de tijd en volwassenheid.

Dingen die je nodig hebt

 • Grass Seed
 • Meststof
 • Kalk
 • Veenmos
 • Hark
 • Schop
 • Koud water (als je dorst krijgt)
 • Slang