Wkinl

Hoe maak je een gangster bankroll

Dat pindakaas pot van centen en stuivers zou fijn geweest zijn voor je pokerspel terug op de middelbare school, maar je tafel imago zal lijden voor het nu. Knippert een "gangster's roll" wanneer de chips worden verkocht is een geweldige manier om een ​​voordeel voor de kaarten nog worden geschud.

Stappen

Hoe maak je een gangster bankroll. Krijg wat vouwen krimp (contant).
Hoe maak je een gangster bankroll. Krijg wat vouwen krimp (contant).
 1. 1
  Krijg wat vouwen krimp (contant). Zorg ervoor dat je genoeg van singles voor bulk. Wat nog belangrijker is, zorg ervoor dat je Benjamins (75€ bill), subsidies (40€ bill), Jacksons (15€ bill) en Hamiltons (10€ bill).
 2. 2
  Hier krijg je een dikke rubberen band. Hoofden van broccoli hebben meestal de perfecte maat elastiekje.
 3. 3
  Schik uw geld, zodat de hoogste rekeningen zijn op de top van de stack. In aflopende volgorde, maken de stapel rekeningen zodat zijn perfect gestapeld.
 4. 4
  Vouw de stapel in de helft dus het grootste wetsvoorstel is aan de buitenkant. Schuif de rubberen band over de rand van de rekeningen en trek hem naar het midden van de stapel. Het papier moet blijven gevouwen in de helft.
 5. 5
  Een houding zo groot als je stapel greens. Ik bedoel, wat is het punt van zelfs het hebben van een stapel van Benjamins in je zak als je niet wilt dat mensen het zien? Als je gaat om te betalen voor dingen, zeker om het duidelijk te maken als je bladeren door uw geld, dat heb je veel grote biljetten.

Tips

 • Wilt u misschien de rubberen band binnenste buiten te keren als het merk met de teler of de kruidenier van de broccoli.
 • Indien mogelijk krijgt uw geld rechtstreeks van de bank. U wilt dat uw vouwen golfplaat knapperig.
 • Als u of iemand die je kent heeft de benodigde talent, kan een warme, droge ijzer helpen om uw rimpelige, oude geld eruit als nieuw. Zorg ervoor dat u de laagste stand, en geen stoom gebruiken.
 • Als je enkele wissels in de magnetron voor een paar seconden (probeer vijf) zal dit de frisse look te bereiken en is aanzienlijk eenvoudiger en minder risicovol dan strijken de rekeningen. Wees voorzichtig niet te overdrijven.
 • Een andere klassieke techniek is naar het midden van de rol te proppen met speelgeld of iets dergelijks. U kunt ook uw ID-kaarten te maken aan de verschijning van veel geld te geven.

Waarschuwingen

 • Het toevoegen van een paar twee dollarbiljetten kan helpen, want op het eerste gezicht mensen zullen denken dat ze een hoge nominale waarde van het geld, want het is niet een gemakkelijk herkenbare factuur.
 • Doen alsof je niet kon minder zorg over geld, maar als je rol is in uw zak, zorg ervoor dat het daar blijft.
 • Als je gaat om de rol te knipperen, zorg ervoor dat u het deel kijken. Draag geen dat Wal-Mart merk, 5€ 0,99 Hawaiian shirt met de kniekousen en Birkenstocks - niemand gaat om het te kopen.
 • Wees voorzichtig met wie je gangster roll ziet. Het laatste wat je nodig hebt is om overvallen op weg naar het spel. Als u nodig hebt om te stoppen langs de weg om wat voor reden, gebruik maken van geld van uw gewone portemonnee.