Wkinl

Hoe maak je een foto waslijn maken

Heb je veel foto's, maar hebben geen manier om ze te tonen? Een geweldige manier om te pronken met uw favoriete kiekjes is een foto waslijn te creëren. Makkelijk te maken, makkelijk te gebruiken en gemakkelijk te veranderen, een beeld waslijn is precies wat het klinkt als - een waslijn voor uw foto's!

Stappen

Hoe maak je een foto waslijn maken. Verzamel uw materialen.
Hoe maak je een foto waslijn maken. Verzamel uw materialen.
 1. 1
  Kies een ruimte. Meestal een muur het beste werkt voor dit project, maar het is mogelijk om iets anders te gebruiken - een grote boekenkast, de rug van een deur, of over een raamkozijn.
 2. 2
  Verzamel uw materialen. Je zult moeten touwtje, spijkers of tape en wasknijpers. Kunt u het apparaat een beetje en wijzigen van deze materialen; gebruiken kralen touw of repen van mooie stof. U kunt uw wasknijpers versieren met verf of stiften. Wees creatief!
 3. 3
  Meet uw ruimte en snij je string. Deze stap is eenvoudig. Je hoeft niet eens een meetlint voor het - gewoon uitrollen uw touwtje over uw muur en dienovereenkomstig te snijden.
 4. 4
  Hang je string met behulp van spijkers of tape. Als je nagels op uw gekozen ruimte kan gebruiken, dat is uw beste weddenschap. Zij zullen langer duren dan tape. Pond een spijker in, waar het ene uiteinde van uw draad zal zijn. Bind het einde van je touw er omheen, en zorg ervoor dat het stevig. U wilt misschien de nagel een beetje pond, dus de string zal niet afglijden. Vervolgens verbreed uw touwtje uit tot ongeveer het midden, en stamp andere nagel. Trek je touwtje strak naar die plek en stropdas rond die nagel. Tenslotte pond een spijker in aan het einde van je touw, trek strak en afhechten. Oef! Nu heb je je eerste waslijn! In principe heb je drie nagels, met het touwtje rond elke 1-1 lange, sterke lijn maken.
 5. 5
  Hang uw foto's. Gebruik uw wasknijpers om uw kiekjes op te hangen. Horizontale foto moet waarschijnlijk worden opgehangen met twee pennen om ze recht te houden. Verticale foto's kunnen worden opgehangen met een pin in het midden geplaatst.
 6. 6
  Zo nodig te wijzigen. Het beste deel over dit project is hoe veelzijdig het is. U kunt uw foto's wisselen en veranderen je hele kamer in een paar minuten. Gebruik alle zwart-wit foto's voor een meer formele look. Hyper-gekleurde foto kan echt fleuren een ruimte ook.

Tips

 • Een waslijn is een leuk idee voor op een bureau, als alternatief voor een prikbord.
 • Dit project kan ook verticaal worden gedaan, hoewel het een 'waslijn', per se niet zou zijn. Het zou netjes uitzien, dat wel.

Waarschuwingen

 • Heb nagels niet pond zonder eerst te controleren. Als u woont in het huis van je ouders, zorg ervoor dat je kunt gaten punch in hun muren. In een slaapzaal? Misschien sterke tape zou beter werken voor u. Als je breekbare gipswanden, probeer kleverige goo plaats.

Dingen die je nodig hebt

 • Bindgaren, touw, of een soort van koord
 • Spijkers, tape, of iets om de string te hangen met
 • Wasknijpers
 • Foto's