Wkinl

Hoe maak je een deur los te maken

Er zijn vele redenen een deur kan steken. Hier zijn een paar eenvoudige suggesties om u te helpen om een ​​deur los te komen.

Stappen

Hoe maak je een deur los te maken. Was de deur af met water en zeep.
Hoe maak je een deur los te maken. Was de deur af met water en zeep.
 1. 1
  Was de deur af met water en zeep. Soms is de deur is gewoon een beetje plakkerig en heeft wat reiniging. Als zeep niet werkt, probeer dan een aantal "Goo Gone" of een vergelijkbaar plakkerigheid verwijdering product aan de kleverigheid te verwijderen.
 2. 2
  Olie de scharnieren. Soms zijn de scharnieren misschien een beetje plakkerig zijn. Als dit het geval is, zet wat olie in hen om ze los te komen.
 3. 3
  Zoek uit waar de deur steekt tegen het frame. Schuif een stukje papier tussen de deur en het frame als de deur gesloten is. Het moet gemakkelijk te verplaatsen rondom de deur. Als het overal steekt, merk elke kant van dit gebied op de deur met een potlood. Wanneer u hebt bepaald waar de deur steekt, verwijder de deur en het vliegtuig uit ca. 2 mm / 0,078 "op de gemarkeerde gebieden. Voordat u het vliegtuig een van de deur, maar zorg ervoor dat u check out enkele van de andere stappen hieronder. Schaven een deur is meestal een laatste redmiddel.
 4. 4
  Controleer op vocht. Het probleem kan ook vocht, wat hout te zwellen, kromtrekken en krimpen kan veroorzaken.
 5. 5
  Vervang de schroeven. Soms is een goede oplossing is om een ​​schroef te verwijderen uit elk scharnier aan de deurpost en vervang de schroeven met langere schroeven die de skeletbouw zal bereiken. Afhankelijk van de kloof tussen de deurpost en de ruige frame, moet u in staat om dit te bereiken met ofwel een 1 3/4 "(4,5 cm) of 2" (5 cm) houten schroef. Breng een van de oude schroeven met u naar de bouwmarkt, zodat u de juiste grootte en het materiaal kunt kopen om de oude passen... Hoewel het een veel eenvoudiger oplossing om alle schroeven in een lief te verwijderen op een moment en boor 2 van 3/16 "gaten achter het lief en zet 2 st. 2.5" gipsplaat schroeven door de deurstijl mortize aanscherping elk een iets meer dan de andere afwisselend de aanscherping, zodat u elke schroef als hefboom om de deurstijl dichter bij de stud.replace scharnierschroeven bewegen. Veel sneller en effectiever dan het vinden van een passende scharnier schroef die je bijna nooit vinden.
 6. 6
  Stel de scharnieren. Als de scharnieren zijn stevig vastgeschroefd en de deur is nog steeds opknoping scheef in het frame, erachter te komen welke richting de deuren moet verhuizen, zodat zij te kunnen hangen. Meestal, ofwel de bovenste scharnier nodig heeft om af te stappen van de deur, of de bodem dient te bewegen in de richting van de deur. Om de scharnieren te passen, neem de pen uit het scharnier dat aanpassing nodig heeft, en buig de individuele scharnier knokkels van een kant (aka "blad") van het scharnier in de richting die het nodig heeft om te gaan. Dit kan meestal eenvoudig worden gedaan met een verstelbare sleutel. Vervang de pin, en herhaal het proces als het verdere aanpassing.
 7. 7
  Pas de deur. Als geen van de bovenstaande situaties van toepassing en je kan het gewoon niet vinden waarom de deur steekt, kan dat zijn omdat het huis is verschoven. Als dit het geval is, moet u mogelijk de deur te passen op de juiste hoogte waar het niet meer plakt, of scheren een beetje uit de onder-of bovenkant.

Tips

 • U kunt een vetvrij, commerciële glijmiddel te gebruiken op de scharnieren van een deur los te maken. Controleer bij uw lokale hardware winkel.

Waarschuwingen

 • Als je huurt, niet scheren een beetje uit de onder-of bovenkant. Houd de verhuurder en laat de verhuurder of de beheermaatschappij verzorgen het.