Wkinl

Hoe maak je een cocktail party te gooien


Cocktailparty's zijn een geweldige manier om te vermaken, omdat ze geschikt voor elk soort gastenlijst, variërend van buren naar zakenpartners. Ongeacht wat voor soort publiek je een feestje, maar er zijn een paar eenvoudige richtlijnen om het gooien van een fantastische cocktail party...

Stappen

Hoe maak je een cocktail party te gooien. Koop meer dan genoeg ijs.
Hoe maak je een cocktail party te gooien. Koop meer dan genoeg ijs.
 1. 1
  Stel de juiste tijd. De traditionele tijdsbestek voor een cocktail party is twee tot drie uur in lengte gehouden 06:00-10:00 tst
 2. 2
  Koop meer dan genoeg ijs. Vergeet niet dat je niet alleen maar gebruiken voor een drankje, maar ook voor het koelen van flessen en blikjes. In het algemeen, met £ 1 van ijs per gast moet voldoende zijn.
 3. 3
  Hebben een verscheidenheid van glazen bij de hand, afhankelijk van de variëteit aan drankjes u van plan bent aan te bieden. Je moet wijnglazen bieden voor wijn, sap en water; straight-sided highballs voor lange dranken; tumblers van gedistilleerde dranken en sappen, en martini glazen. In termen van kwantiteit, klaar zijn met ongeveer twee keer zoveel glazen als je gasten hebt.
 4. 4
  Voorraad uw bar.
  • Voor de wijndrinkers, heb een fles voor twee personen, uitgaande van vijf porties per fles.
  • Voor de bierdrinkers, hebben een zes-pack voor elke twee mensen, uitgaande van 12 oz. porties.
  • Krijg een of twee likeuren die kan worden gemaakt in een verscheidenheid aan cocktails (waarschijnlijk wodka, rum, gin, whisky, bourbon, blended whisky, of tequila)
  • Vergeet niet mixers en garnituren, zoals sinaasappelsap, soda, tonic, ginger ale, cola, grenadine, tomatensap, Tabasco, citroenen, limoenen, mierikswortel en Worcestershire saus. De belangrijkste mixer is echter Seltzer (sodawater - als het moet).
 5. 5
  Bereid het menu. Streven naar variatie (vlees, vegetarisch, warm, koud, kruidig ​​en zoet). Als je niet waar diner, schatten 6 hapjes per persoon, maar vergeet niet dat het beter is om te veel eten dan niet genoeg.
 6. 6
  Bieden koffie aan uw gasten aan het einde van de partij als service, maar vergeet niet dat koffie niet helpt verhoging soberheid. Houd het nummer van een lokale taxi service handig voor die gasten ontbreekt een aangewezen bestuurder.

Tips

 • Voor een 2 uur durende party waar je alleen van plan op het bedienen van wijn en / of champagne, moet u een fles voor elke twee gasten. Hebben een mix van witte en rode variëteiten.
 • Vraag uw gasten om te kleden voor de cocktail party. Meer formele kledij zal toevoegen aan de ervaring - en de gasten hebben minder kans op over-indrinken en uit de hand als ze het gevoel meer respectabel.
 • Ook als u gasten aan een partij die niet andere gasten kunt u overwegen een bar waar u cocktails zou maken en entertainen mensen die problemen hebben socialiseren met vreemden zou kunnen hebben ontmoet hebben uitgenodigd.
 • Als u verwacht dat uw gasten zullen zijn wijndrinkers, kunt u zich voorbereiden door het ontkurken van een paar flessen van te voren, en dan het vervangen van de kurken echter rood zijn altijd het beste overgelaten om te ademen.
 • Als je een gast die niet fit naar huis rijden lijkt, bieden te betalen voor hun taxi, of geef ze een lift naar huis zelf. Het is uw verantwoordelijkheid als gastheer niet alleen om ervoor te zorgen dat ze een goede tijd, maar ook om er zeker van ze maken het veilig thuis.
 • Als het niet een etentje, een goede vuistregel is om 1 seat per 2 genodigden bieden. Mensen circuleren meer en hebben een betere tijd.
 • Als u de kinderen van uw gasten heeft uitgenodigd, hebben een kamer speciaal voor hen met boeken en films, of als u een zwembad, schrijf op de uitnodiging dat zwemmen is beschikbaar.
 • Catering jouw cocktail party kost ongeveer 10€ per persoon
 • Op een feestje, is het gemakkelijk voor de gasten die misschien niet comfortabel zitten tegenover elkaar op een etentje te mengen.