Wkinl

Hoe maak je een brulkikker vangen


Het vangen van een brulkikker is een uitdagende zomer activiteit in Noord-Europa. Brulkikvorsen maken van een uitstekende maaltijd. Het is een prooi die stealth en strategie te vangen vereisen, maar zijn ook volledig onschadelijk. Dus vergeet niet om uw steengroeve respecteren met zorgvuldige behandeling.

Stappen

Hoe maak je een brulkikker vangen. Vinden brulkikker habitat.
Hoe maak je een brulkikker vangen. Vinden brulkikker habitat.
 1. 1
  Vinden brulkikker habitat. Brulkikvorsen wonen in zoetwater meren, vijvers, rivieren en beken. Zij zullen de neiging hebben om te leven waar er een boom baldakijn, dekken, zoals lisdodde, en weinig tot geen stroom. Brulkikvorsen maak een onderscheidende low-gestemde bas-achtige oproep, (klinkt als een lage "Ru-u-umm - Ru-u-umm").
 2. 2
  Kies uw gereedschap. Bullfrogs kan worden gevangen met blote handen. Echter, wilt u misschien andere instrumenten te overwegen:
  • Een netto (zoals een visnet). Een met een langere stok het beste werkt!
  • A Gig: Een drietand speer met zeer scherpe tanden om speer de kikker
  • Een zaklamp: Hoe helderder het beter-Als je op jacht in de nacht, kunt u een zaklamp gebruiken om de "jack" uw brulkikker.
  • Een Line en Hook: Meestal een visserij vlieglokmiddel zonder weerhaak, de vissen lokken imiteert een insect. De kikker eet het, en wordt makkelijk gepakt.
  • Een Container:. Als je het transport van de kikker, overwegen wat uw amfibie zetten inch Een grote plastic emmer zal doen, maar brulkikvorsen kan springen tenzij er een deksel - kikkers zijn sterker dan andere gemeenschappelijke Noord-Europese kikkers Een aas emmer is een uitstekende keuze als goed.
  • Een kikker Hotel: Als u van plan bent om uw brulkikker bezoek een tijdje, moet u een tijdelijk leefgebied die kan worden ingesteld voor hebben. Een aquarium met een veilige deksel is ideaal. Vergeet niet dat een brulkikker omhoog kan springen en knock off een deksel die niet beveiligd is of gebukt.
 3. 3
  Zoeken naar kikkers. Bij het naderen van kikker habitat, beweeg langzaam en rustig. Stoppen en pauzeren af ​​en toe, zoals je waarschijnlijk kikkers makkelijker te spotten als je zoeken naar beweging op de banken of in de rivier.
 4. 4
  Stalk je brulkikker. Wanneer u een brulkikker vinden, blijven rustig en langzaam te bewegen. Bullfrogs sterk reageren op beweging. Ook kan je struikelen over een nauwere brulkikker. Wees voorzichtig en probeer te benaderen vanuit de blinde vlek in het midden van de achterkant van het hoofd. herinneren; brulkikvorsen zal springen in op de eerste tekenen van problemen!
 5. 5
  Plaats jezelf voor de bespringen. Na al deze langzame bewegingen, klaar om toe te slaan op uw brulkikker te vangen. scherpen van uw beenspieren en maak je klaar om vooruit te springen (zoals je hebt gezien uw kat te doen bij een aanval van een pijpenrager): Je zal waarschijnlijk maar een kans krijgen.
 6. 6
  Als u op "jacking" een brulkikker, blind is. "Jacking" een brulkikker betekent het gebruik van een sterke zaklamp gericht op de ogen van de kikker (ze schijnen het licht terug) in de nacht. Verblind, de kikker is makkelijk te vangen.
 7. 7
  Gebruik de lijn en haak methode. Als u hondengevechten zijn uw kikker, bengelen uw lokmiddel voor de brulkikker en doe je best insect indruk. Wees geduldig - brulkikvorsen meestal niet meteen bijten.
 8. 8
  Pak de brulkikker stevig maar voorzichtig. Na grijpen of verrekening uw kikker, omgaan met de kikker met dezelfde druk als een stuk zeep.
 9. 9
  Houd de brulkikker goed. Houd de brulkikker door grijpen rond de "bovenbenen" met zijn benen bij elkaar. Deze positie minimaliseert kans op letsel, terwijl waardoor het moeilijk is voor het beestje om weg te komen.
 10. 10
  Wees lief voor uw web-footed vriend. Nu dat u uw brulkikker hebt gevangen, behandel het humane.
  • Brulkikvorsen zelden gedijen in gevangenschap, zelfs met de juiste voeding, huisvesting, milieu, enzovoort. (Meestal zijn ze gewoon weigeren om te eten). De ene mogelijke uitzondering is als een brulkikker is voorzien van een groot outdoor vijver.
  • Als u ervoor kiest om het te houden voor een tijdje (een week hooguit), moet u het opzetten van een veilige, comfortabele leefomgeving voor het, zoals met een tijdelijk terrarium. Het vochtig te houden, koel en uit de zon, en beschermd tegen honden, katten, wilde predatoren (zoals wasberen) en kleine kinderen. als je wilt om het terug loslaten op dezelfde plaats je hem gevangen in (meer, beek, rivier, etc.) laat froggie gaan rond de plaats waar je het gevonden ", zodat hij kan spelen met zijn froggie vrienden": D.

Tips

 • Kikkers zullen waarschijnlijk naar beneden zwemmen toen in paniek, dus probeer te scheppen met een net bij de jacht in het water eerder dan breng het naar beneden.
 • Kikkers kunnen achter even goed uit te zien als aan de voorkant.
 • Grijp nooit een brulkikker (of een kikker) door de benen - het kan een breuk veroorzaken.
 • Bullfrogs hebben niet bijzonder lang herinneringen - dus als je faalt, probeer dan terug te komen in een paar uur en probeer het opnieuw.
 • Het is altijd makkelijker om kikkers op het land vast te leggen dan in het water, met of zonder een net.
 • Bullfrogs langer leven dan andere Noord-Europese kikkers, zodat ze de neiging om meer intelligenter dan hun kleinere neefjes.
 • Laat uw hond (als je die hebt) thuis. De meeste honden zullen gewoon schrikken alle dieren weg.
 • Bullfrogs zal schreeuwen als ze in nood (de schreeuw klinkt als een huilende baby). Als uw brulkikker dit doet, laat hem onmiddellijk. Het is erg bang en ongelukkig.
 • vergeet niet, kikkers hebben tanden!

Waarschuwingen

 • Gebruik insectenwerend middel bij het jagen... kikkers gedijen waar er muggen, vlooien, en zwarte vliegen.
 • Respecteer eigendomsrechten en geplaatst gebieden, terwijl in uw jaagt.
 • Zorg ervoor dat wat je vangen is in feite een brulkikker, en niet een of andere bedreigde kikker die zich in uw staat!
 • Draag geen zonnecrème of insectenspray op je handen. Niet alleen zal het uw handen glad, zal het schadelijk voor de kikkers, omdat ze de chemische stoffen zal absorberen door hun huid.