Wkinl

Hoe maak je een bruiloft sluier kiezen

Na uw trouwjurk, een sluier is een van de meest bepalende aspecten van uw bruids uitstraling. Historisch gezien een sluier werd gedragen om de bruid te beschermen tegen boze geesten, tegenwoordig is het gewoon als een mooie vorm van versiering. Vandaag de bruid kan kiezen welk type van sluier zij wil, maar het is belangrijk om te begrijpen dat een sluier is een accessoire, en als zodanig slechts een deel van uw totale look. U moet nagaan hoe het zal werken met je jurk, gezichtsvorm, lichaamsvorm, kapsel en trouwlocatie.

Stappen

Hoe maak je een bruiloft sluier kiezen. Beoordelen waar de belangrijkste aandachtspunten voordoen op je jurk.
Hoe maak je een bruiloft sluier kiezen. Beoordelen waar de belangrijkste aandachtspunten voordoen op je jurk.
 1. 1
  Overweeg je jurk. Een van de belangrijkste overwegingen is het selecteren van een sluier die je jurk aanvult.
 2. 2
  Beoordelen waar de belangrijkste aandachtspunten voordoen op je jurk. Bijvoorbeeld, heb je een verfraaid buste panel, of misschien een back detail u wilt pronken? In dit geval moet u ofwel kiezen een sluier die eindigt voordat je punt van detail, of kies voor een langere, pure stijl die u de detaillering kan doorzien.
 3. 3
  Denk aan de stijl en het niveau van de decoratie op uw toga. In het algemeen, als je een heel eenvoudige jurk kan dragen uit een meer uitgebreide sluier. Maar als je jurk is zeer gedetailleerd, een eenvoudige sluier ziet er vaak meer flatterend. Alleen de meest formele van bruiloften, zoals koninklijke huwelijken, hebben de neiging om de combinatie van zowel een uitgebreide jurk en sluier tegemoet.
  • Bruidsjurken vallen onder verschillende brede stijlen en uw sluier nodig heeft om te werken met deze stijl. Er is de klassieke stijl, dat is formeel, symmetrisch en meestal uitgewerkt op een bepaalde manier. De romantische stijl bezit een element van zachtheid en bevat meestal veel aandacht voor detail. De verfijnde stijl is een ingetogen look die vrij is van kieskeurig details en de eclectische look is creatief met onverwachte accenten. Al deze factoren moeten worden overwogen wanneer u ervoor kiest uw sluier, lengte, breedte, kleur, lagen, en decoratie.
 4. 4
  Denk aan de verschillende lengtes.
  • Zeer korte sluiers, zoals vizier sluiers niet voorbij de kin. Vizier sluiers lijken Fascinators gedragen om horse-race-evenementen. Als uw bruidsjurk een hoge hals detail, kan dit type van sluier goed werken. Ze zijn een goede stijl om te koppelen met geavanceerde of eclectische stijl bruidsjurken.
  • Schouderlang sluiers zijn ongeveer 20 centimeter in lengte. Ze zijn perfect geschikt voor jurken die buste, taille, of onderrug gegevens hebben. Maar ze zijn vaak te informeel voor klassieke, formele jurken.
  • Elleboog lengte sluiers zijn ongeveer 25 centimeter lang, deze sluier valt op rond de elleboog. Ze kan goed werken met romantische baljurk stijl jurken, omdat ze uiteindelijk waar de volheid in de rok begint.
  • Taille lengte sluiers zijn net iets langer dan een elleboog lengte sluier op ongeveer 30 centimeter. Zij passen de meeste kleding stijlen die niet beschikken over een trein.
  • Vingertop lengte sluiers zijn een van de meest populaire lengtes, als je je arm strekken zij tot rond handbereik. Ze zijn ongeveer 36 centimeter lang en ook passen bij de meeste kleding stijlen.
  • Knielengte sluiers zijn ongeveer 45 centimeter en reikt tot rond je knieën. Het ziet er goed uit met midden van de kuit lengte trouwjurken.
  • Floor lengte sluiers worden vaak aangeduid als een ballet lengte sluier, ze net borstel de vloer op ongeveer 72 centimeter. Ze zijn geschikt voor volledige toga die geen trein.
  • Kapel lengte sluiers zijn iets korter dan lengte kathedraal, deze sluiers nog draperen op de vloer. Ze zijn meestal rond de 90 centimeter lang. Zij zijn het best samen met jurken die een trein voorzien.
  • Kathedraal lengte sluiers zijn de langste en dus meest formele, deze sluiers zijn meestal rond de 120 centimeter lang en een aantal uit te breiden tot negen meter over de grond. Ze werken het beste met volledige lengte, klassieke bruidsjurken.
 5. 5
  Denk aan de breedte. Sluiers komen typisch in drie verschillende breedtes die creëren een verschillende mate van volheid aan de zijkanten en bovenkant.
  • 54 inch breedte is de meest gestroomlijnde versie, met beperkte volheid aan de bovenkant en zijkanten. Als je wilt pronken met een jurk detail dat wordt gedekt door uw sluier, dit type is pure genoeg om tegemoet te komen. Deze stijl hangt achter je schouders, wat betekent dat het is ideaal gecombineerd met jurken die decoratieve bandjes of mouwen voorzien.
  • 72 inch breedte is matig in hoogte en breedte. Het biedt enkele dekking rond de armen, dus het is een goede match voor eenvoudige shoestring bandje jurken. Het heeft de neiging om een ​​meer romantische voelen dan de 54 inch.
  • 108 inch breedte is de breedste en heeft de volheid geplaatst. Het komt rond om de armen te dekken. Deze stijl is geweldig als je het dragen van een strapless jurk en zou graag wat dekking rond je armen en schouders. Toch is het waarschijnlijk al te overdreven met een verfijnde trouwjurk.
 6. 6
  Denk na over de kleur. Uw sluier nodig heeft om een ​​geschikte kleur match om uw trouwjurk te zijn. Er zijn verschillende wit en ivoor tinten, roze, beige en goud. U kunt ook kiezen tussen een gewone en een shimmer finish. Shimmer veiling biedt een duidelijke glans, dat is vooral duidelijk onder belichting. In tegenstelling tot reguliere veiling is mat van uiterlijk. Wilt u een exacte match te garanderen, zorg ervoor dat je kunt sluier stalen bestellen aan te passen aan je jurk.
 7. 7
  Erachter te komen hoeveel lagen. U kunt kiezen tussen een, twee en drie tier sluier. De keuze is grotendeels afhankelijk van de stijl van je jurk.
  • Een one tier sluier is geschikt voor een verfijnde look, maar een romantische jurk profiteert vaak van een twee of drie lagen sluier. Classic jurken ook de neiging om ten minste twee lagen vereisen. Meerdere tier sluiers passen eenvoudige kapsels omdat uw kapsel niet duidelijk te zien onder de lagen zal zijn.
  • Een van de lagen is typisch een blusher. Dit is het deel van de sluier die wordt gebruikt om de bruiden gezicht te bedekken tijdens de start van de ceremonie.
  • De bruid van vandaag is vrij om te kiezen of ze wil een sluier die haar gezicht of niet dekt. Het is een puur persoonlijke beslissing; veel bruiden vinden het idee van hun man tillen hun sluier voor de eerste kus erg romantisch.
  • Als u wilt een blusher te dragen moet je een gelaagde sluier die u toelaat om de blusher punt over je gezicht, of de achterkant van je hoofd te draaien voordat je eerste kus te selecteren. Het is ook best om een ​​sluier die minstens schouderlengte bereikt selecteren, omdat een blusher meet ongeveer 30 centimeter in lengte. Een sluier die korter in de rug kon kijken vreemd. Zorg ervoor dat uw blusher niet meer dan 30 centimeter, want anders is het misschien verstrikt raken in uw bloemen.
 8. 8
  Kies wat voor soort extra's als een zoek je. Een sluier kan worden afgewerkt in een grote verscheidenheid van manieren. Je moet een afwerking die werkt met de stijl van uw kleding te selecteren. Als je jurk is heel simpel, zou u graag een meer decoratieve rand te selecteren. Gestructureerde jurken hebben de neiging om er goed uitzien met dikkere lint randen. Zachte, romantische jurken hebben de neiging om goed te werken met een eenvoudige snit rand. Het is ook een leuk idee om op subtiele wijze na te bootsen een van de details in je jurk.
 9. 9
  Kijken naar wat voor soort gezichtsvorm heb je. Een sluier frames je gezicht, zodat uw gezichtsvorm is een belangrijke noemer bij het kiezen van een sluier. Overweeg het volgende advies voor uw gezichtsvorm:
  • Rond gezicht-een rond gezicht is bijna zo breed als het lang is en ziet er vol in uiterlijk. Bij het kiezen van een sluier op zoek naar een stijl die zal helpen om uw gezicht langer en slanker. Bij voorkeur wordt de sluier ten minste schouders bereikt, en het aan een volume hebben op de bovenkant van het hoofd. Vermijd sluiers met te veel volheid aan de zijkanten van het gezicht.
  • Vierkant gezicht-een vierkant gezicht is meestal breed en hoekig kijken. Bij het kiezen van een sluier op zoek naar een stijl die uw gezicht zal verzachten en voeg lengte. Bij voorkeur wordt de sluier ten minste schouders bereikt, en het aan een volume hebben op de bovenkant van het hoofd. Cirkelvormige en trapsgewijze stijlen kan helpen verzachten de hoekige aard van uw kaaklijn.
  • Ovaal gezicht-een ovale gezichtsvorm in iets langer dan het breed is, is het gelijkaardig in verschijning aan een ei-vorm. Aangezien deze gezichtsvorm is goed in balans, je bent vrij om te experimenteren met verschillende stijlen sluier. Toch is het een goed idee om te voorkomen dat er extreem in volume of breedte, om uw verhoudingen te behouden.
  • Rechthoek face-een rechthoek gezicht is langer dan het breed is en het de neiging om te smal en hoekig verschijnen. Bij het kiezen van een sluier op zoek naar een stijl die breedte rond het gezicht heeft, maar geen hoogte aan de bovenkant van het hoofd.
 10. 10
  Ontdek je lichaam het type. Je sluier heeft de mogelijkheid om te helpen corrigeren de verhoudingen van uw lichaamsvorm.
  • Als je een grote buste of de maag, profiteert u van het dragen van een lange sluier die zich uitstrekt tot lengte of onder vingertop. Dit is omdat het helpt langwerpig bovenlichaam.
  • Peervormige vrouwen de neiging om sluiers passen daartoe op schouder, elleboog, of heuphoogte. Deze lengten aandacht vestigen op uw kleinere punten, in plaats van de breedte van je heupen.
  • Volslanke vrouwen moeten idealiter vasthouden aan een tier, smalle breedte sluiers, omdat je niet wilt een extra volume toe te voegen aan uw lichaam. Lange vrouwen kunnen meestal dragen uit meer sluiers, maar korter vrouwen de neiging om sluiers die heuphoogte of hoger passen.
 11. 11
  Weten wat voor soort kapsel je zal dragen. Uw keuze in kapsel speelt een rol bij het bepalen wat voor soort sluier en hoofddeksel u af te dragen.
  • Een zwaar hoofd stuk, lange sluier, of meerdere tiered sluier vereisen allemaal een ondersteunende up-do kapsel als een broodje.
  • Een half up / half omlaag kapsel zal werken met een matige gewicht en de lengte sluiers.
  • Als u van plan op het dragen van je haar al naar beneden, dan is het waarschijnlijk best te houden aan lichte of korter ontwerpen.
  • Je moet ook de plaatsing positie op je hoofd te overwegen. Sommige kapsels pak een sluier die is bevestigd aan de voorkant van je hoofd, maar anderen zien er goed uit met sluier die verder wordt bevestigd aan de achterkant.
  • Als je kort haar je nodig hebt om de sluier te bevestigen naar de voorkant van je hoofd.
  • Echter, als je lang haar en willen pronken een uitgebreide up-do u nodig om de sluier verder terug te plaatsen. Brede sluiers meestal moeten worden gedragen naar de voorkant van je hoofd en sluiers die niet beschikken verzamelt er beter gedragen in de richting van de achterkant van het hoofd. Uw sluier kan worden bevestigd met een kam en pinnen of gecombineerd met een tiara, kroon of hoofdband. Het is een goed idee om uw sluier kopen ruim van tevoren van uw huwelijksdatum, zodat je het kunt meenemen naar uw haar proef.
 12. 12
  Ken de locatie van uw bruiloft. Je moet ook een aantal praktische overweging te geven aan het selecteren van een sluier die geschikt is voor uw bruiloft locatie.
  • Een kathedraal sluier stijl is de ultieme show stopper als je met een formele bruiloft in een grote kerk, met een aantal bedienden. Maar het zou rampzalig zijn in een andere setting.
  • Als je gaat trouwen in een kleine kapel, dan is het best te houden aan kapel lengte of korter. Dit komt omdat je niet de ruimte om te pronken met een lange slepende sluier. Kathedraal lengte sluiers vereisen ook regelmatig hulp van begeleiders.
  • Als je gaat trouwen in een openlucht ceremonie, zijn er extra overwegingen om rekening te houden. Je kan hebben zand, wind of vuil te kampen met. Indien u graag uw sluier te houden in onberispelijke staat, is het raadzaam om een ​​knie lengte sluier of korter te kiezen. Echter, veel bruiden zijn blij om het leven voor de dag en zijn niet bezorgd over trailing hun sluier achter hen in het zand op het strand, of langs een onverharde weg in een tuin.
  • Ook rekening mee houden dat in winderige instellingen een lange sluier moeilijk te controleren zijn. Vizier sluiers kan goed werken in deze voorwaarden.
  • Je zou ook graag om het klimaat te overwegen. Bijvoorbeeld, bij warm, vochtig weer gaat het niet aangenaam zijn om te worden gehuld in volle lagen die kunnen vasthouden aan je huid.

Tips

 • Als u moeite om een ​​sluier die alle aanbevolen eisen voldoet, overwegen het bestellen van een op maat gemaakt sluier. Bij Bruiloft-Veil.Com kan een sluier die specifiek volgens uw specificaties te maken. U kunt kiezen voor de kleur, randen, knippen, breedte, het aantal lagen en hun lengte.