Wkinl

Hoe maak je een bruiloft in twee weken en voor de plannen onder de $ 500

Of je hebt haast, je een krap budget, of als u gewoon wilt trouwen zonder dat het een grote productie, het is nog steeds mogelijk om een ​​echte bruiloft te hebben. In plaats van de uitgaven enorme hoeveelheden tijd en geld, gebruik je eigen creativiteit en vindingrijkheid, en dat van begrip familieleden en vrienden.

Stappen

Hoe maak je een bruiloft in twee weken en voor de plannen onder de $ 500. Verzorgen van de juridische spul zodra u besluit om te trouwen.
Hoe maak je een bruiloft in twee weken en voor de plannen onder de $ 500. Verzorgen van de juridische spul zodra u besluit om te trouwen.
 1. 1
  Verzorgen van de juridische spul zodra u besluit om te trouwen. Ga naar het gerechtsgebouw en krijg het trouwboekje. (Merk op dat in sommige landen moet u wachten een maand of meer na het verkrijgen van een licentie voor een wettelijke ceremonie te hebben.)
 2. 2
  Verspreid het woord. Mensen uitnodigen via e-mail, telefonisch, of (als je vertrouwen op je gedelegeerden) van mond tot mond. Als u meer dan twee weken, een computer gebruiken om uw eigen uitnodigingen ontwerpen en afdrukken, maar vergeet niet dat ze tijd om te gaan door de post zal nemen.
 3. 3
  Zoek een officiant, maar niet eerst kijken in het telefoonboek. Als je niet iemand in gedachten hebben, vraag mensen die je kent. Zowat iedereen kan een officiant geworden, en de kans bestaat dat woord van mond kunt u in contact brengen met iemand die heeft, of bereid is. Kies iemand die je vertrouwd mee bent.
 4. 4
  Schrijf de ceremonie zelf. Deze stap is niet om haast of budget, maar over het hebben van een ceremonie dat is zinvol en comfortabel voor je.
 5. 5
  Verkrijgen van ringen, als u ervoor kiest om ze te dragen. Juweliers kunnen proberen te verkopen u de chicste, duurste ding, maar betekenis is veel belangrijker hier dan de kostprijs.
 6. 6
  Gaan casual. Laat iedereen weten dat uw huwelijk is een barbecue, picknick, strand, of luauthema. Het is veel gemakkelijker en minder kostbaar om deze bijeenkomsten te orkestreren dan iets meer formele of fancy, en niemand zal dat alles doet denken niet de hele wedstrijd. Overweeg dan om een ​​picknick of pot-luck bruiloft. Lokale gasten kunnen een voedingsmiddel, hoe meer hoe beter brengen. Heb een vrijwilliger te behouden een teken up lijst voor de voeding, zodat je niet te veel van hetzelfde item hebben. Kansen zijn, je ouders en / of grootouders 'bruiloft recepties waren koek-en-punch bijeenkomsten. Als je een goed deel van uw budget te investeren op de taart, kan dit een mooie optie zijn.
 7. 7
  Vertel het aan iedereen om jeans en sneakers, sandalen en korte broek, en hun favoriete Hawaiiaanse shirt te dragen. Mensen zijn een stuk comfortabeler in casual kleding, hoe dan ook, en het zal iedereen op zijn gemak. Draag kleding die je al hebt, of iets simpels dat je weer kunt dragen kopen.
 8. 8
  Trouwen in uw huis, of uw achtertuin, als je kunt.
 9. 9
  Hebben de bruiloft en de receptie op dezelfde plaats. Uw gasten zullen niet alles te stoppen en verloren gaan van hier naar daar, en je hoeft niet voor te bereiden en schoonmaken van twee verschillende locaties.
 10. 10
  Lenen stoelen of vragen over het huren van hen. Vraag eens rond en wees creatief. Anders, huren van een lokale partycentrum.
 11. 11
  Houd opruimen simpel. Zien als een feest winkel in uw buurt heeft een goedkope rol plastic tafelkleed materiaal in de kleur van uw bruiloft. Snijd het op lengte en vergeet niet om tape het naar beneden, vooral als je buiten bent. Als je verder versieren, sla het crêpepapier en ballonnen, die tot op verjaardagsfeestjes. Rollen van tule of organza zijn bijna net zo goedkoop en leveren echte bruiloft beroep.
 12. 12
  Aanstellen van een "stage-manager", indien mogelijk. Een nuchtere middelbare school of student is ideaal, met name iemand die ervaring heeft gehad in de band, drama, restaurants, of iets dergelijks. Deze persoon zal u helpen kijken timing, leiden en te helpen met setup, run last minute boodschappen, lijn mensen voor groepsfoto's, en ga zo maar door. Aanbieden aan deze persoon te betalen, vooral als hij / zij is een 'uitgehongerde student ", behandel hem / haar om een ​​lekker diner, of terug in de gunst.
 13. 13
  Houd gunsten simpel, of helemaal overslaan. Vermijd het maken van gunsten die veel assemblage vereist. Beroep doen op een vriend die is "listig" om dit te doen voor u!
 14. 14
  Sla de bloemen of gewoon kopen een paar van een supermarkt (ga voor kleur, niet prijs). Een enkele open roos of camellia drijvend in een kom met water kan erg elegant. Als alternatief voor centerpieces, overwegen eenvoudige kaarsen
 15. 15
  Sla de fotograaf, tenzij je weet dat een amateur of hobbyist die staat te popelen om haar hand te proberen op het. Laat uw gasten weten dat u wilt kopieën van hun foto's. Je zult waarschijnlijk tientallen camera's in de menigte, en sommigen van hen zullen krijgen goede foto's. Het is makkelijker dan ooit om foto's te delen. Je zou een harde tijd stoppen mensen uit het nemen van honderden foto's van uw bruiloft. De tijd nemen om line-up verschillende groepen van uw gasten voor de foto's na de ceremonie.
 16. 16
  Plaats genoeg vuilnisbakken en, indien mogelijk, goed gemarkeerde prullenbakken in een discrete maar zichtbare locaties. Veel gasten zullen natuurlijk opruimen na zichzelf wanneer ze de kans.
 17. 17
  Denk aan het doen van je eigen muziek met bruiloft CD.

Tips

 • Ontspannen en plezier hebben, wetende dat door te laten deze gebeurtenis zijn informeel, je hebt jezelf en je gasten een hoop stress en gedoe bespaard!
 • Voel je niet schuldig of timide vragen om hulp. De meeste mensen zullen volledig te begrijpen en ze zullen blij zijn om te pitchen inch
 • Als mensen aanbieden om te helpen, laat ze! Je zou verbaasd zijn hoeveel mensen vrijwilligerswerk, wanneer gegeven een kans om iets te doen naast aankleden, opdagen, en eet. Laat je 'stage manager' u te helpen bij het zetten van deze mensen aan het werk.
 • Doe iets apart voor de mensen waar je werkt. Waaronder te veel mensen van uw kantoor kan uw gasten lijst drastisch uit te breiden. Ze waarschijnlijk niet weet wat uw familie, hoe dan ook, dus kunnen ze onhandig opdagen en proberen te passen inch In plaats daarvan, hebben gebak of snacks in de lunchroom of uit te gaan voor een drankje (regelen chauffeurs te hebben aangewezen) na het werk een dag en voel iedereen die je wilt uitnodigen of gewoon in het algemeen aan te kondigen het en laat mensen zelf beslissen of om mee te doen. Dit geeft iedereen een kans om te vieren en te voldoen aan u, terwijl het houden van uw bruiloft een beetje meer intiem.

Waarschuwingen

 • Zelfs de meest zorgvuldig gepland bruiloften hebben kleine glitches en grote rampen. Als je dit doet in de twee weken, moet u absoluut niet de kleine dingen zweet. Als je een paar met een licentie, een officiant, en een locatie om te trouwen, dan is al het andere kleine dingen.
 • U kunt stap op een paar tenen: uit noodzaak, uw minimale budget dicteert uw gasten lijst moet relatief kort zijn. Tenzij uw directe familie en naaste vrienden bedragen onder de tien mensen, Tweede Cousin Suzie en buurman Uw Brother-in-Law's zou kunnen hebben om hun gebrek aan een uitnodiging te accepteren.

Dingen die je nodig hebt

 • Een bereidwillige partner.
 • Een officiant.
 • Een minimaal budget. Met vele bruiloften kost maar liefst luxe auto's, 375€ is een zeer minimaal budget.
 • Behulpzame vrienden en familieleden.
 • Een locatie.
 • Een hoeveelheid voedsel.
 • Verbeelding.