Wkinl

Hoe maak je een bonsai boom te creëren


Bonsai bomen zijn miniatuur bomen die worden geteeld in containers als een vorm van Japanse kunst. Ze zijn ideaal voor kleine appartementen of kantoren die een beetje een groen tintje nodig, maar niet veel ruimte voor planten niet hebben. Volg deze Google te begeleiden naar de perfecte Bonsai boom te creëren.

Stappen

Hoe maak je een bonsai boom te creëren. Kies de soort van de boom.
Hoe maak je een bonsai boom te creëren. Kies de soort van de boom.
 1. 1
  Kies de soort van de boom. Bij het selecteren van een boomsoort zijn belangrijk om uw geografische locatie te overwegen. Sommige bomen verliezen hun bladeren in de winter en de temperatuur naar beneden het vriespunt, zodat ze een slapende toestand kan invoeren en voor te bereiden voor het voorjaar. Andere bomen zal niet lang overleven in het vriesweer. Sommige bomen zullen tijdens een hete zomer veel water nodig, terwijl anderen zijn warmte winterhard. Onderzoek de aard van de bomen die het goed doen in uw omgeving. De drie varianten van de boom het meest gebruikt voor bonsai zijn: 1) Ficus; 2) Juniper, en 3) Chinese Elm.
 2. 2
  Selecteer de grootte van uw bonsai. Bonsai bomen kunnen zo overal van miniatuur (6 cm hoog) zijn om grote bonsai (tot 3 meter hoog). Beslis welke maat bonsai je wilt voordat daadwerkelijk uit te gaan naar de fabriek te selecteren.
 3. 3
  Selecteer de plant. Als je eenmaal hebt besloten welke soort en welke maat bonsai u wilt, kunt u naar een kinderdagverblijf of een bonsai winkel en selecteer de plant die je zal gebruiken om uw bonsai boom te maken. Bij het kiezen van een plant, op zoek naar bladkleur om ervoor te zorgen dat de plant is gezond. Kijk dan rond op de selectie van planten en stel je voor wat elke plant eruit zou zien nadat het is gesnoeid. Het is belangrijk om de bonsai te visualiseren voordat je de plant te kopen en mee naar huis. U wilt niet naar een fabriek huis te brengen alleen maar om te beslissen dat het niet meteen geschikt om een ​​bonsai.
 4. 4
  Selecteer een pot. Het selecteren van de juiste pot heeft veel te maken met de gewenste grootte en stijl van de plant. Selecteer een vorm en kleur die u persoonlijk vind esthetisch. De pot moet groot genoeg zijn om voldoende grond om de wortels van de plant te dekken. Je wilt niet zo'n kleine hoeveelheid grond in de pot die de boomwortels geen vocht kan vasthouden. U zal de plant doden als je niet beschikt over een voldoende grote pot hebben. Op hetzelfde moment, je wilt de illusie van de natuur te behouden en selecteer een pot net groot genoeg om de boom te ondersteunen. Het idee van een bonsai is om de pot evenwicht te brengen met de plant en maakt de plant eruit ziet als een miniatuur boom. Sommige bonsai potten komen niet met voorgeboorde drainage gaten. Als u niet beschikt over een boor die zal doorsnijden keramiek, zorg dan dat je een pot te kopen met voorgeboorde drainage gaten.
 5. 5
  Bereid de boom. Snoei de boom in de gewenste vorm. Bedraden dat takken die moeten worden aangesloten. Haal de plant uit haar bestaande pot en water de wortels. Het grootste deel van de wortels zullen worden gesneden voordat de plant wordt verpot in de bonsai pot. Knip voldoende wortels zodat het wortelstelsel goed past in de nieuwe pot met de juiste hoeveelheid grond.
 6. 6
  Pot de boom. Installeer gaas over de drainage gaten om bodemerosie te voorkomen. Voeg wat goed doorlatende grond in de pot en plaats de boom in de pot. Gebruik geen gewone potgrond voor je bonsai, het houdt te veel water en kan de boom verdrinken. Voordat die de bovenkant van de wortels met aarde, de positie van de boom in de gewenste richting. Voer een zware gauge draad van de bodem van de pot door de drainage openingen aan de onderkant van de pot. Maak de draad rond het wortelstelsel om de plant op zijn plaats te houden. Finish toevoeging goed doorlatende grond in de pot. Als het warm is buiten, zorg ervoor om te houden van de pas geplante boom bewaterd goed totdat de wortels krijgen gevestigd in de nieuwe pot. Bomen uit gematigde klimaten mag alleen gepot worden in het voorjaar. Bomen uit tropische klimaten kan opgepot worden wanneer het warm weer is.
 7. 7
  Experiment. U kunt experimenteren met vele soorten bomen, planten en struiken. Probeer het maken van bonsai met planten afkomstig uit uw regio.
 8. 8
  Word lid van een club. Als u een lokaal niet kunt vinden, is er een online heet de Internet Bonsai Club.

Western hemlock bonsai

Western Hemlock is een lid van de familie Pinaceae die ceders, sparren, hemlocks, lariksen, dennen en sparren onder andere groenblijvende bomen omvat. Voor bonsai, het is een uitstekende keuze als het leeft al honderden jaren, groeit in een verscheidenheid van klimaten, en is gemakkelijk te verzorgen.

 1. 1
  Hier krijg je een western hemlock. Een vindt, die korter is dan 1 meter, in een tuin of vind men in het wild.
 2. 2
  Het hele jaar: Beoordelen van de conditie van de boom. Wordt de boom beschadigd? (Veel wonden, vermiste naalden, blootgestelde wortels, paar takken.) Is het gezond? (Veel naalden, veel nieuwe groei, intact schors.) Het is altijd goed om te weten hoe uw boom aan het doen is.
 3. 3
  Het hele jaar: Boom Location. Westerse Hemlocks goed doen in de schaduw of volle zon en in veel klimaten (zoals die vergelijkbaar hun moedertaal klimaat) kunnen buiten het hele jaar door worden gelaten.
 4. 4
  Eind van de winter: snoeien. Grote snoeien moet worden gedaan in de late winter, zorg ervoor om wonden te bedekken met kit.
 5. 5
  Vroege voorjaar: Verpotten. Eens in de twee jaar, voordat je een belangrijke groei voor het jaar begint, hemlocks moeten worden verpot.
 6. 6
  Midden tot einde van de lente: snoeien. Wanneer de groei is te vruchtbaar snoeien terug wat van de nieuwe groei. Nieuwe groei is gemakkelijk te herkennen zoals het is helder groen.
 7. 7
  Vroege tot midden zomer: Bedrading. Zodra de meeste groei is gestopt, moet kleine gage draad 1/3 van de breedte van elke tak te worden bedraad, zorgvuldig worden gewikkeld rond elke tak die u wilt verplaatsen naar een andere positie. Maak je geen zorgen kloppen uit een paar naalden in het proces.
 8. 8
  Late herfst: Voorbereiding voor de winter. Afhankelijk van het klimaat waar je blijft de bonsai die u nodig heeft om het in een groen huis te harde bevriezing te voorkomen, maar zorg ervoor dat de boom blijft koud genoeg dat het slaaptoestand voor de Winter bereikt.
 9. 9
  Vroege winter: Bedrading. Verwijder alle van de draden van de zomer en het opnieuw bedraden van de boom.
 10. 10
  Volg een kalender van de zorg. Schrijf een kalender met alle belangrijke data te onthouden van deze pagina.

Japanse esdoorn bonsai

 1. 1
  Kies een vestiging met een aangename vorm en structuur. Het kan aan de diameter van de pink.
 2. 2
  Monteer de items die nodig zijn. Deze worden vermeld in de onderstaande sectie "Wat je nodig hebt".
 3. 3
  Snijd rond de tak waar u wilt wortels te ontkiemen. Maak een cirkelvormige snede door de schors en in de hardhouten eronder.
 4. 4
  Maak een duplicaat snede. Maak deze ongeveer twee tak breedte onder de eerste snede.
 5. 5
  Maak een rechte snede. Deze snede moet de eerste twee sneden verbinden.
 6. 6
  Schil van de bast tussen de eerste twee sneden. De bast moet loslaten vrij gemakkelijk. Zorg ervoor dat geen van de cambiumlaag (de groene laag onder de schors) wordt overgelaten.
 7. 7
  Bestuif de bovenkant gesneden met bewortelingshormoon. Wikkel het gebied met de natte veenmos, wikkel het dan met plastic en stropdas op zijn plaats.
 8. 8
  Houd het mos nat. Na een aantal weken, moet je wortels zien door het plastic.
 9. 9
  Scheid de boom. Wanneer de wortels beginnen te verdikken en bruin, aparte uw nieuwe boom door te knippen af ​​onder de nieuwe wortels.
 10. 10
  Plaats kleine steentjes voor afvoer in de bodem van een pot. Gedeeltelijk vul de container met teelaarde. Haal de plastic en zonder de wortels te storen, plant uw nieuwe boom, het toevoegen van extra grond als dat nodig is.
 11. 11
  Steek een staak. Dit zal de boom van bewegen en beschadiging van de tere wortels te houden.
 12. 12
  Geniet van uw nieuwe boom!

Tips

 • Lucht gelaagdheid Japanse esdoorns is best gedaan in het midden tot late voorjaar, nadat de bladeren zijn ontsproten.
 • Laat uw boom te blijven groeien tot het volgende seizoen voordat u probeert te stijl of snoeien.
 • U kunt ook te maken bonsai bomen uit andere soorten bomen.
 • Plant je boom in een grote container en laten groeien voor een of twee jaar te stamdikte verhogen.
 • Laat het niet sterven en verzorgen het.

Waarschuwingen

 • De nieuwe wortels zijn zeer kwetsbaar en kunnen gemakkelijk worden beschadigd. Wees voorzichtig bij het uitpakken van de kunststof en oppotten de boom.
 • Verwijder of verstoren het veenmos tijdens het proces.

Dingen die je nodig hebt

 • alle planten die inheems in uw regio
 • scherp mes of schaar
 • veenmos die is geweekt in water tenminste 15 minuten
 • een klein blad van zware kunststof
 • koord
 • bewortelingshormoon, beschikbaar op elk tuincentrum
 • kan gras of iets voor decoratie toevoegen

Waarschuwingen

 • Wilde planten kunnen worden op prive of van de overheid, moet u eerst toestemming vragen.
 • Laat de boom te krijgen uitgedroogd, als de grond voelt niet vochtig, het moet worden bewaterd.
 • Niet te water, naalden zal geel als je over-water de boom.
 • Bomen in slechte gezondheid moet geen grote snoeien gedaan op hen.
 • Bij het snoeien off veel grote takken op hetzelfde moment moet u zorgen voor een jaar van gezonde groei in een diepe pot voor en na het snoeien.
 • Niet draden achter op voor meer dan een paar maanden als Hemlocks wil litteken.
 • Takken zijn een beetje broos dus neem voorzichtig bij ze te buigen.

Dingen die je nodig hebt

 • Een Western Hemlock
 • Snoeischaar
 • Plant Sealant
 • Draad 1/3 van de breedte van de structuur dat het rond
 • Ondiepe pot met een afvoer en een schoteltje
 • Diepe pot met een afvoer en een schoteltje
 • Bodem, zal West Hemlocks groeien in veel verschillende grondsoorten, waaronder ernstig en klei beladen bodem, tot leemachtige voedingsrijke bodem, tot zelfs verrot hout als men zo geneigd.