Wkinl

Hoe maak je een babykamer te ontwerpen


Versieren van een kwekerij (Een baby slaapkamer) kan een enigszins stressvol proces (vooral als je een perfectionist.) Er zijn zo veel beslissingen te maken zijn, maar zo weinig tijd. Geen stress - babykamer ontwerp kan leuk zijn, als je het een stap tegelijk nemen.

Stappen

Hoe maak je een babykamer te ontwerpen. Selecteer een babybedje.
Hoe maak je een babykamer te ontwerpen. Selecteer een babybedje.
 1. 1
  Kindveilige de kamer. Denk er eens over de hele weg door het ontwerpproces - veiligheid moet uw primaire zorg zijn.
 2. 2
  Denk aan uw budget. Het is gemakkelijk om de beste voor de baby willen, en voor sommige ouders die kunnen bestaan ​​uit het verstrekken van een mooi, nieuw, goed gecoördineerde kwekerij, maar vergeet niet dat het niet zal uit voor de baby of het gebied tapijt past bij de gordijnen. Vlekken zijn een feit van het leven, dus concentreren op het kopen van dingen die functioneel eerste, mooie tweede. Wanneer de baby spuugt en heeft ongelukken, je wilt richten op het kind, niet over hoe die bladen je zo veel geld uitgegeven aan zijn geruïneerd.
 3. 3
  Meet de ruimte en schrijf de metingen op een kleine kaart die u kunt uitvoeren in uw portemonnee. U zult deze metingen nodig als je gaat winkelen voor meubels, verf, etc. En als je toevallig iets leuks te zien op een rommelmarkt je niet verwacht te bezoeken, kunt u bereiken in uw zak voor de meting informatie.
 4. 4
  Plan de lay-out.
  • Zet de wieg dicht bij de ingang, zodat je niet hoeft te lopen rond dingen of risico struikelen over iets wanneer u komt voor de baby in het midden van de nacht. Voorkomen dat het bedje vlak naast het raam, waar er tocht zou kunnen zijn.
  • Zet de commode dicht bij de kribbe. Wanneer de baby heeft natte ongelukken, wil je niet om hem of haar te voeren over de kamer.
  • Als er een venster, denken over het zetten van de schommelstoel of zweefvliegtuig ernaast, zodat je naar buiten kunt kijken. U kunt natuurlijk ook zelf een mooie comfortabele schommelstoel fauteuil. Door dit venster, zorg ervoor om wat contrasterende gordijnen die verder gaan met de muur kleur om de baby te beschermen tegen fel licht te krijgen. Voeg een blok uit blinde te helpen uw baby goed slapen tijdens de dag als de zon schijnt direct in het venster.
  • Schatten hoeveel opslagruimte je nodig hebt, en maak twee keer zo veel. De baby zal accumuleren meer items dan u misschien denkt. Plaats geen rekken boven de wieg, waarbij ofwel de rekken of de dingen op de planken zou verdringen en vallen op de baby.
 5. 5
  Selecteer een babybedje. De wieg zal het brandpunt van uw babykamer te vormen. Neem de tijd en kies verstandig. Vorm, stijl, afwerking en duurzaamheid zijn factoren die je moet overwegen. Zorg ervoor dat de lamellen van de wieg zijn verticaal, zodat de baby zal minder kans om de lamellen te gebruiken voor klimmen uit. En zorg ervoor dat de lamellen zijn dicht genoeg bij elkaar om niet te laten de baby te krijgen zijn of haar hoofd geplakt. Een gemakkelijke leidraad voor deze meting: als een standaard formaat blikje past door de lamellen, zijn ze te ver uit elkaar. Nieuwere modellen zullen worden opgenomen zowel van deze functies, maar als je een oude wieg, moet je nadenken over deze dingen.
 6. 6
  Zoek babykamer meubels om je crib vullen. Essentiële meubilair items omvatten: een commode, een zeer comfortabele stoel, een nachtkastje of tafel, een kinderdagverblijf mand en een klok als je van plan bent om borstvoeding te geven. Belangrijke veiligheidsaanwijzing: Behalve de stoel, is het zeer belangrijk om alle meubilair aan de wand bevestigen. Uw kind zal zijn oud genoeg om pull-down op een open lade sneller dan je denkt. Het beste is om alles te beveiligen wanneer u hem in de kamer. U kunt dit doen met een sterke nylon band of een L beugel. Vindt eerst een balk in de wand achter het meubel. U kunt dit doen door tapen met een hamer of met een goedkope stud finder. Koos voor een positie op de bovenzijde of de bovenkant van de meubels waar u de riem of beugel aan de stoeterij kan beveiligen.
 7. 7
  Kies uw buurt-bed-time verlichting. Het is misschien een goed idee om alle lichten uit te schakelen in de kamer zodra de baby is in de wieg gelegd zijn, als gevolg van recente studies. (. Zie link onderaan) Een dimmer switch, schans, kroonluchter of nachtlampje - ze zijn allemaal onder uw opties. Kies meer dan een als je wilt. Zorg ervoor dat u alle benodigde bekabeling nu uitvoeren voordat u begint schilderen.
 8. 8
  Kies een aantal vloeren. Wil je het aan de rest van uw huis passen? Heeft u of uw echtgenoot hebben een geschiedenis van allergieën? Als dat zo is, kan je baby gevoelig te zijn. Houd hier rekening mee bij het maken van uw keuze. Kamerbreed tapijt kan allergenen haven, dus een hardhouten vloer met een uitneembaar tapijt (die kan worden gereinigd) kan uw beste weddenschap.
 9. 9
  Werk een kleurenschema. Dit zal worden beïnvloed door uw kwekerij thema als je er een hebt gekozen. Als je niet weet wat de baby geslacht, begunstigen neutrale kleuren zoals crème, geel, beige en lichtgroen. Beslis ook of u wilt versieren met een kwekerij thema. Alles mag, van cowboys tot bloemen, piraten om vlinders, of iets moderner, zoals blokken of strepen. Ook nagaan hoe de ruimte zal worden gebruikt in de toekomst. Moet u de kamer opnieuw te schilderen zodra het kind ontgroeit het thema?
 10. 10
  Hangen versieringen. Het is tijd voor die geweldige babykamer shopping spree je hebt gewacht. Kies een muurschildering, beeld, en beddengoed. Dingen kopen, naaien stuff, lijm spul. Monteer het meubilair in de kinderkamer, indien mogelijk, zodat u geen problemen met grote voorwerpen niet passend door de deuropening te hebben. Laat de ruimte tot leven komen. Vergeet niet om essentiële apparatuur toe te voegen aan uw babykamer:
  • Een babyfoon om te weten wanneer je baby overstuur raakt.
  • Luiers, doekjes, zalf, burp doeken, het ontvangen van dekens, back-outfits, en een stuk speelgoed of twee in of nabij de commode.
  • Vuilnisbak (of een luier bergingssysteem dat de geur minimaliseert) naast de commode.
  • Gaat speelgoed om mee te spelen, zoals rammelaars, teddyberen, of een mobiel.

Tips

 • Proberen om een ​​lage VOS (vluchtige organische stoffen) verf gebruiken in uw babykamer. De chemische stoffen die vrijkomen door standaard verf kan schadelijk zijn voor uw baby.
 • Als je de keuze hebt tussen verschillende kamers in uw huis voor de kinderkamer, kies degene die het dichtst bij jou, zodat je niet hoeft te lopen over het huis in het midden van de nacht.
 • Versier het plafond, ook. Vergeet niet dat je baby zal veel tijd besteden aan zijn of haar rug, kijkend naar het plafond. Just er zeker niet om iets op te hangen aan het plafond die kan vallen en pijn het kind - vasthouden aan geschilderde motieven, stencils, of stickers.
 • Zorgvuldig onderzoek tweedehands wiegen. Veiligheidsnormen zijn veel strenger vandaag dan ze waren jaren geleden. Met behulp van een tweedehands wieg kan uw baby's leven in gevaar, maar op veel modellen kunt u bepalen of er risico's door te controleren op terugroepberichten, en het kennen van de basisprincipes van veiligheid wieg, waarvan sommige hierboven vermeld.
 • Alles wat stof moet enkele malen alvorens met een baby door het gebruik van formaldehyde worden gewassen.
 • Houd in gedachten dat sommige van de dingen die je ziet bij het winkelen niet nuttig voor zeer lang kan zijn. Bijvoorbeeld, een mobiel voor de baby zal kijken zeer aantrekkelijk voor u, maar zou binnenkort worden genegeerd door de baby, zodat u kunt voorkomen dat deze extra's als je wilt.
 • Neem uw decoreren project stap voor stap op een moment om stress en angst te vermijden. Het verfraaien van uw babykamer moet leuk zijn!
 • Vergeet niet het verfraaien van uw babykamer is optioneel. Je baby is echt niet schelen als het beeld perfect wordt opgehangen.

Waarschuwingen

 • Wees je bewust van de recente massale terugroeping van kribben met vervolgkeuzelijsten kanten. Er zijn gevallen van baby's die zijn gestikt, omdat de vergrendeling heeft vrijgegeven en mogen de kant te vallen, het vangen van de baby met haar gezicht tegen de matras.
 • Wees je bewust van wiegendood. Met een wieg, moet een baby altijd gelegd worden op zijn rug om wiegendood te voorkomen.

Dingen die je nodig hebt

 • Wieg, wieg matras, waterdichte matras, spiekbriefjes, wieg rok en bumperstootkussen
 • Katoenen dekens of slapen zak
 • Commode
 • Luieremmer
 • Comfortabele stoel (schommelstoel of fauteuil)
 • Voedingskussen
 • CD-speler of cassettespeler naar rustgevende muziek voor de baby
 • Infant-monitor
 • Speelgoed kist mand met baby geschikte speelgoed en mobiele
 • Muur planken of haken voor decoratieve objecten en opgezette dieren
 • Verf, stickers of stencils om muren te decoreren
 • Venster behandelingen
 • Kleding opberger
 • Lamp en nachtlampje
 • Luchtbevochtiger