Wkinl

Hoe maak je een babyfoon met een mobiele telefoon te creëren

Ouders kunnen af ​​en toe bevinden zich in situaties waar conventionele babyfoons niet zal werken, zoals in een groot hotel. Terwijl je moet nooit gebruik deze instructies om uw baby onbeheerd achter terwijl u een aanzienlijke afstand van de baby, kunt u een mobiele telefoon te gebruiken als babyfoon in bepaalde situaties waarin je fysiek moet dicht bij de baby en zijn in staat om te horen en bieden onmiddellijke bijstand wanneer de baby huilt.

Stappen

Hoe maak je een babyfoon met een mobiele telefoon te creëren. Verkrijgen van een mobiele telefoon met de "mute"-functie en bij voorkeur de "luidspreker"-functie.
Hoe maak je een babyfoon met een mobiele telefoon te creëren. Verkrijgen van een mobiele telefoon met de "mute"-functie en bij voorkeur de "luidspreker"-functie.

DIY-methode

 1. 1
  Verkrijgen van een mobiele telefoon met de "mute"-functie en bij voorkeur de "luidspreker"-functie. Bijna alle mobiele telefoons hebben nu deze functies.
 2. 2
  Plaats een standaard vaste lijn telefoon of mobiele telefoon in de buurt van de wieg. De ouder moet de mobiele telefoon mee met de mute-functie.
 3. 3
  Sluit een gesprek tussen de twee telefoons. Activeer de mute-functie op de mobiele telefoon van de ouders.
 4. 4
  Test de verbinding te verzekeren geen lawaai van de baby maakt is hoorbaar op de mobiele luidspreker. Als u de verbinding correct hebt ingesteld, zal de ouder in staat zijn om de baby te horen, maar de baby zal niet in staat zijn om geen lawaai van de telefoon van de ouders te horen.
 5. 5
  Geniet van gemoedsrust, wetende dat je op de hoogte van uw baby's veiligheid en comfort als je naar de douche, of gebruik maken van de badkamer. Echter, nooit verlaat de baby nooit alleen om uit te gaan van de kamers geheel. Zodra je de deur naar de hal of lobby te openen, neem de baby met je mee.

Software methode

 1. 1
  Koop software voor een smartphone (zoals een iPhone, T-Mobile G1 of Windows Mobile-telefoon), die is ontworpen om een babyfoon gebruiken. Sommige producten zullen de geluiden van de baby te volgen en dan bel een nummer kunt kiezen wanneer de baby begint te huilen.
  • Producten omvatten babyfoon voor Windows Mobile
  • Producten omvatten babyfoon voor Windows Mobile en Symbian www.babymobile.de.
  • Producten omvatten babyfoon voor Windows Mobile en BabyFoon Deluxe voor de iPhone en de T-Mobile G1 uit www.babyphoneweb.com.

Tips

 • Op de telefoon voor de kant-monitor, kijk in het menu voor een functie automatisch beantwoorden. Deze functie zou worden gevestigd onder het gereedschap of submenu Instellingen. U kunt ook om het belsignaal uit te schakelen. Dit zou toelaten om opnieuw een verbinding zonder terug te gaan naar de monitor telefoon.
 • Zorg ervoor dat u genoeg kracht in uw batterijen om de verbinding voor zo lang als je nodig hebt te houden.
 • Verminder de kosten van het gebruik van een mobiele telefoon door het beoefenen van deze monitoring techniek tijdens de vrije avonden en weekend minuten die komen met mobiele telefoon plannen. Ook het plaatsen van de gesprekken tussen twee mobiele telefoons van hetzelfde bedrijf (bv. Sprint / Nextel aan Sprint / Nextel) is vaak gratis op veel mobiele plannen.

Waarschuwingen

 • Vergeet niet dat een monitor is geen vervanging voor het toezicht. Zorg er altijd voor dat je kunt krijgen om uw baby binnen een paar seconden als je moet.
 • Functie "Mute" in sommige mobiele telefoons kan gewoon het geluid van de luidspreker van de telefoon en niet de microfoon. Zorg ervoor dat de mute-functie op de telefoon daadwerkelijk doet wat je wilt doen, dat wil zeggen, het geluid van de microfoon, zodat de baby op het einde van de ontvanger geen extra geluid van je horen.