Wkinl

Hoe kunt u uw lange termijn vriendje krijgt om je voor te stellen

Het is al lang aan te komen. Je houdt van hem. Hij houdt van je. Echter, dat magische moment gewoon nog niet gebeurd. Hoe kun je hem naar?

Stappen

Hoe kunt u uw lange termijn vriendje krijgt om je voor te stellen. Terloops brengen van een gesprek dat indirect en onpersoonlijk gaat het onderwerp van het huwelijk.
Hoe kunt u uw lange termijn vriendje krijgt om je voor te stellen. Terloops brengen van een gesprek dat indirect en onpersoonlijk gaat het onderwerp van het huwelijk.
 1. 1
  Terloops brengen van een gesprek dat indirect en onpersoonlijk gaat het onderwerp van het huwelijk. U kunt noemen iemand anders die getrouwd of verloofd recent of een opmerking maken over een verloving commerciële, bijvoorbeeld. Maak hem niet zitten voor een ernstig gesprek totdat je tenminste terloops (en op een luchthartige manier) over gesproken in het voorbijgaan. Een goede manier om dingen te beginnen is om verwarring te uiten, zelfs milde kritiek.
  • "Een collega net terug van zijn huwelijksreis. Je weet waar ze heen gingen? Naar het strand. Dat is zo raar voor mij want we gaan naar het strand ongeveer een keer per maand en het is zo dichtbij. Als ik zou gaan op huwelijksreis, Ik zou willen ergens nieuwe en exotische gaan. Zou je niet? '
 2. 2
  Gemak hem in gesprekken over uw toekomst samen. Als hij niet reageert op de indirecte benadering, begin langzaam waardoor het meer direct met zinnen als, "als we samen blijven," "als wij wonen samen," en later, "als we trouwen." Let op zijn reactie. Zien of hij draagt ​​dat gesprek op of vermijdt het onderwerp. Houd in gedachten dat, hoewel dit kan zijn op je geest voor een lange tijd, dit is een nieuw gesprek voor hem en hij de tijd om uit te zoeken zijn gedachten heeft. Verwacht niet dat hij om zijn antwoord voorbereid.
 3. 3
  Krijg een indruk van zijn visie op het huwelijk. Sommige mannen zijn erg nonchalant over het huwelijk - ze zijn prima met trouwen, maar ze zou ook fijn zijn met niet trouwen. Als dit het geval is, verwacht niet dat hij net zo enthousiast over het huwelijk zoals je bent en te accepteren dat het iets zou hij vooral moeten doen omdat je wilt. Je moet veel duwtjes naar de bruiloft van uw dromen te krijgen.
  • Sommige mannen willen uiteindelijk wel trouwen, maar alleen als ze klaar zijn. Het begrip "klaar" is ingewikkeld en gaat vaak gepaard met een gevoel dat hij 'speelde het veld, "had avontuur, had onafhankelijk plezier, is financieel stabiel, is volwassen en nu klaar om te settelen.
  • Het is ook mogelijk de hij niet wil trouwen op alle, voor iedereen. Het krijgen van een man die is beslist niet gelooft in het huwelijk voor te stellen is vrijwel onmogelijk.
 4. 4
  Pakken zijn angsten. Misschien is hij bang dat als je gaat trouwen, krijg je een of andere manier te veranderen, en zich te vestigen in een. Of, is hij bang dat na het binden van de knoop, zal hij worden onder druk gezet om een ​​gezin te stichten? Het kan ook zijn dat hij zich onzeker voelt of andere manier, en zijn zelfbeeld stroom komt niet overeen met de rol die hij voor ogen had als echtgenoot. Als het niet een relatie probleem dat hem dwars zit, kunt u denken aan een creatieve compromissen. Laten we zeggen dat hij niet comfortabel met de wettigheid van het huwelijk. Hoe zit het met het hebben van een ceremonie, maar niet ondertekenen van een huwelijkscontract? Of wat te denken van het krijgen van een huwelijkscontract? Als hij niet kan veroorloven een ring, kun je leven zonder een? Als hij niet wil een grote bruiloft, hoe zit het?
 5. 5
  Maak een logisch argument om te trouwen. Als hij een logisch denker, een beroep doen op dat deel van zijn hersenen. Praktische en juridische voordelen van het huwelijk zijn het zetten van uw significante andere op uw verzekering plan, in aanmerking komen voor meer overheid voordelen en het indienen van gezamenlijke aangiften inkomstenbelasting.
  • Het huwelijk is ook een effectieve manier om ervoor te zorgen dat uw partner is verzorgd als u plots overlijdt. Als je niet getrouwd bent, en een van jullie overlijdt, zal de ander niets erven, tenzij het uit wordt gespeld in een testament. En zelfs als het is, zal er goed en schenkingsrechten. Ook, als u getrouwd bent kun je loon, werknemers compensatie, en pensioenplan voordelen voor een overleden echtgenoot ontvangt.
 6. 6
  Vermijd een vicieuze cirkel. Soms is er een probleem in de relatie die houdt de kop opsteekt. Je debatteren erover, wat hem minder geneigd zijn om met je te trouwen, die ergens verergert het probleem maakt. Dit kan van alles zijn, variërend van financiële kwesties tot ontevredenheid over de seksuele prestaties te
 7. 7
  Herhaaldelijk voorkomen opvoeding huwelijk praat. Het is een garantie dat als je genoemd wil een keer te trouwen, het is verbrand in zijn hersenen. Hoe meer je erover praat, hoe minder hij het hoort.
 8. 8
  Vertel je vrienden en familie om het zip. U denkt misschien dat je vrienden zijn behulpzaam zijn door terloops te glijden in het huwelijk commentaren voor hem, maar het zal waarschijnlijk hem het gevoel ganged op. Laat hem tot het besluit gekomen op zijn eigen, zonder het advies of aansporen van mensen in je leven.

Tips

 • Als je een goede relatie hebt gehad tot op dit punt, laat het niet zuur nu alleen omdat hij nog niet heeft gevraagd te gaan. Je wilt dat hij wil met je trouwen. Zeuren hem over, het inbreken in huilbuien en dreigen te vertrekken als hij niet voor te stellen onmiddellijk zal niet krijgt wat je wilt. Wees geduldig, maar als je niet kan zijn, vertel hem!

Waarschuwingen

 • Laat uw gesprekken over dit onderwerp te zetten in bedreigingen te vertrekken. U wilt een verbintenis, geen breken.
 • Als het huwelijk is iets dat je niet kunt leven zonder en iets dat hij niet geïnteresseerd is in, dan bent u met de verkeerde persoon. Het enige alternatief is om je eigen positie te heroverwegen op het huwelijk. Als het zijn met hem betekent meer dan trouwen, dan moet je om jouw eigen mening te veranderen.
 • Als je hem niet kan geven van de tijd die hij nodig heeft om te sorteren door zijn gevoelens, zal hij zich erin geduwd.
 • Zorg ervoor dat u beiden tevreden bent alvorens te denken over het krijgen in een huwelijk.