Wkinl

Hoe kunt u uw kat gelukkig te maken

Als je net als elke eigenaar, je wilt altijd uw huisdieren om gelukkig te zijn. Net als mensen, katten streven om gelukkig te zijn, hier zijn een paar manieren helpen om uw kat geluk te vinden. Vergeet niet, niet meer dan deze dingen te doen als uw kat ongemakkelijk of ongelukkig kunnen voelen. Good luck!

Stappen

Hoe kunt u uw kat gelukkig te maken. Kinderboerderij uw kat.
Hoe kunt u uw kat gelukkig te maken. Kinderboerderij uw kat.
 1. 1
  Kinderboerderij uw kat: Sommige katten hebben verschillende voorkeuren dan anderen, dus sommige misschien leuk om te krassen terwijl anderen graag alleen gelaten worden totdat ze het gevoel dat ze willen menselijke genegenheid.
 2. 2
  Bescherming: Voor hun veiligheid is het soms essentieel voor uw kat om een binnenkat (bv. als uw kat is een zeldzaam ras en kan worden gestolen of heeft een medische aandoening) zijn. Alle katten, binnen of buiten moet veel speelgoed en menselijke aandacht hebben. Ook (indien mogelijk) het gezelschap van een ander dier kan gunstig zijn (een andere kat is ideaal, maar een nieuwe kitten kan verstoren oudere katten). Dit kan helpen om uw kat bezig als je niet kan thuis houden. Het is ook belangrijk dat u uw kat gevaccineerd, omdat dit zal voorkomen dat ze het oppakken van ziekten van de buitenwereld als ze eenmaal beginnen naar buiten te gaan. Vaccins zijn onschadelijk en gegeven door een dierenarts ongeveer elke 6 maanden.
 3. 3
  Feeding: Geef je kat een consistente dieet als plotselinge veranderingen kunnen hun tere maagklachten. Droogvoer kunt alle voedingsstoffen die uw kat nodig heeft en zal helpen om de tanden sterk en schoon te houden, maar met droog kattenvoer producten zorg moeten worden genomen om ervoor te zorgen zoet water is altijd beschikbaar. Geef uw kat een traktatie eenmaal in een tijdje, maar niet over doen, omdat dit kan leiden tot problemen zoals gewichtstoename en "kieskeurige eetgewoonten". Ook menselijke voeding is niet gunstig voor een katten voeding.
 4. 4
  Vrijheid: Terwijl uw kat slaapt, proberen te voorkomen dat wakker it up, vooral als ze kittens omdat dit is wanneer ze het grootste deel van hun groeiende. Bij het toestaan ​​van uw kat buiten moet u ervoor zorgen dat uw dier is gechipt, zal deze mensen helpen om u te herenigen met uw huisdier moet er iets gebeuren of de kat te worden verloren. Als u net verhuisd en plan op het verhuren van uw kat buiten, moet je hem / haar binnenshuis gedurende minstens 6 weken te houden. Kittens mag niet worden verhuurd buiten til de leeftijd van ten minste 6 maanden nadat ze zijn gesteriliseerd / gecastreerd. Het zou ook in uw huisdieren interesse als je hem / haar naar buiten niet te laten als je woont op een drukke weg of waar ze waarschijnlijk getroffen worden door een voertuig zou zijn.
 5. 5
  Relatie: Een positieve relatie met hun eigenaren is cruciaal voor een kat emotionele welzijn. Discipline met een spuit fles kan uw kat vervreemden en maken het nerveus rond mensen. Met katten de beste vorm van discipline is preventie en alle zorg moeten worden genomen om "slechte gewoontes" te vermijden. Om ervoor te zorgen deze krabpalen moet worden verstrekt en de kattenbak moet altijd schoon. Als u verhuist of uw kat wordt benadrukt is het een goed idee om hem / haar een eigen ruimte, een rustige kamer die niet vaak wordt gebruikt geven, met toegang tot een kattenbak is ideaal.
 6. 6
  Entertainment: Wanneer u niet in staat om met uw kat een radio met zachte muziek zoals klassieke muziek kan hen helpen om te ontspannen, maar elke talkshow zal helpen uw kat het gevoel alsof er iemand is thuis zijn. De meeste katten gaan zeer goed op hun eigen, dat is wat ze een ideaal huisdier voor iemand die lange uren werkt maakt. Als u overweegt om een ​​nieuwe kitten, moet u altijd overwegen om twee uit hetzelfde nest als ze zullen zijn gebonden en zullen elkaar gezelschap houden. Hoewel twee kittens uit verschillende nestjes zullen obligatie als ze worden ingevoerd op een jonge leeftijd. Kat speelgoed zijn gemakkelijk verkrijgbaar bij elke dierenwinkel en de meeste supermarkten voor heel weinig geld. Deze kunnen uw huisdier uren van vermaak en helpen verveling te voorkomen.
 7. 7
  Nest: Change nest regelmatig, want katten houden niet met vieze kattenbakken. Ze zijn zeer schoon dieren en waarderen schone sanitaire voorzieningen zo veel als wij doen. Sommige katten verkiezen verschillende soorten afval in mijn ervaring. Als uw kat wordt gebruikt om een ​​specifiek type van zwerfvuil is het een goed idee om vast te houden. Dit zal ook voorkomen dat vuil in het huis.
 8. 8
  Houden: Zorg ervoor dat u quality time doorbrengen met uw kat. Dit kan u helpen om zo veel als het kan uw huisdier te ontspannen. Het zal gunstig zijn voor zowel van u en u helpen om band met elkaar. Probeer uw kat te houden in een routine, zoals alle dieren houden een routine, het helpt om ze veilig en stabiel in de omgeving die u verstrekt voor hen voelen.
 9. 9
  Gezondheid: Laat uw kat gesteriliseerd of gecastreerd. Door dit te doen zal uw kat gezond en gelukkig te maken, het zal ook uw huisdier minder kans op bepaalde ziekten, zoals de katachtige HIV-virus (dit kan niet worden doorgegeven aan de mens!) Contract. Ga naar een goede dierenarts. Als je kunt, ga dan naar een door een vriend of de persoon die je je kat / kitten gekocht. Blijf op de hoogte van vaccinaties. Regelmatig ontwormen en vlooien behandelingen zijn essentieel, vooral als uw kat besteedt tijd buitenshuis en is waarschijnlijk op te halen deze gemeenschappelijke parasieten.
 10. 10
  Vrijheid: Als uw kat is een binnenkat, is het normaal dat uw kat te willen gras, een speciaal type kat gras kan binnen worden gekweekt voor uw huisdier te eten. Dit is beter voor elke kat (ook buiten katten) als het helpt de spijsvertering en niet braken dat gras kan induceren veroorzaken.
 11. 11
  Katten houden van vrijheid, zodat ze zouden willen ergens weidse wonen. Als je ergens woont waar dit niet mogelijk is of als u zelf een kat, dat is een zeldzaam ras en kan worden gestolen of een kat die medicatie nodig heeft, sommige mensen bouwen een outdoor pen voor hun huisdieren. Het beste is om het gebied uit te rusten met takken en krabpalen voor hen om op te spelen. Katten mogen nooit in deze constant gehouden worden en een oppervlakte van beschutting moet steeds worden verstrekt, alsmede toegang tot vers water. Het is het beste om alleen laat ze in de pen in de overdag. Als u dit wilt doen herinneren dat katten zijn briljant klimmers en het moet worden gecontroleerd en volledig beveiligd voordat u laat uw huisdier in.
 12. 12
  Jagen: Het is normaal dat uw kat aan vogels, insecten, muizen en andere dieren te vangen. Het is niet eerlijk om uw kat te straffen voor dit als ze alleen het tonen van natuurlijk gedrag.

Tips

 • Borstel dagelijks uw kat om zich te ontdoen van alle losse haren. Het voorkomt ook dat bont van het vallen van het huis. HOUD VAN UW KAT!
 • Geef uw kat toegang tot de ramen, omdat ze graag de vogels en eekhoorns buiten kijken.
 • Katten houden niet van vieze water.Always hebben zoet water beschikbaar voor hen.
 • Reinig regelmatig uw kattenbakken, kunnen ze krijgen stinkende!
 • Om uw kat hou van je, moet je je hoofd wrijven tegen his.That is wat een moeder kat zou doen.
 • Wees altijd geduldig n knuffelig.
 • Voordat u uw kat buiten laten, ervoor zorgen dat hij / zij is fit, gezond, up-to-date met vaccinaties, vlooien behandeld en gesteriliseerd / gecastreerd.
 • Als uw kat vermist, vergeet niet om tuinhuisjes (zelfs die van de buren) controleren. Bellen alle lokale dierenartsen, want als het dier was gewond, het kan zijn ingeleverd inch Ook telefoon plaatselijke opvangcentra omdat ze een holding period voor het geval eigenaars in contact. Vergeet dan niet om uw kat gechipt, het zal voorkomen dat veel van deze problemen.
 • Zet meerdere kattenbakken in huis.
 • Ten aanzien van droogvoer: Droog voedsel kan een negatieve invloed hebben op katten, vooral die vatbaar zijn voor infecties van de urinewegen.
 • Een voerbak en de kattenbak mag niet side-by-side worden gezet als een kat zal niet eten in de buurt van hun toilet.
 • Investeer in een huisdier fontein. Katten zijn dol op water. Het stromende water en het filter zijn ook meer sanitair voor uw kat.
 • Kartonnen dozen en katten zijn een match made in heaven.
 • Het verhuren van uw kat slapen in je bed kan lastig zijn, omdat de kat kan je wakker. In plaats daarvan, geef uw kat een eigen ruimte om te slapen weg uit je kamer, maar zorg ervoor dat je een moment dat je wakker wordt in de ochtend als de kat zal zijn voedsel verwacht.
 • Vanaf nu en dan geef uw kat een traktatie bv: kattenkruid of een bal van garen.

Waarschuwingen

 • Nooit de-klauw een buitenkat. Katten moeten hun klauwen om hen te beschermen in het wild tegen andere dieren.
 • Voer niet uw kat een vegetarisch dieet. Katten zijn carnivoren en moeten vlees eten. Een vleesloze dieet zal uiteindelijk de dood van de kat als ze leven op een zuiver eiwit dieet. Alle katten mogen alleen worden gevoed op een dieet voor hen ontworpen, zoals een eventuele kwaliteitsmerk kattenvoer.
 • Het kan een goed idee om een ​​halsband te houden op uw kat te zijn, maar sommige katten kunnen worden snagged op schuttingen door hun kraag, die kan leiden tot verstikking. Een microchip is een veel veiligere optie, en alle hulpverleners en dierenartsen nu scannen voor hen voordat ze doorgaan met de behandeling van de dieren.
 • Let hondenvoer NIET de vitaminen en mineralen die katten nodig hebben om te overleven bevatten.

Dingen die je nodig hebt

 • Een liefdevolle kat
 • Goede woonruimte
 • Bescherming en vrijheid