Wkinl

Hoe kunt u uw kalverliefde

Lieve Chief Human Companion (aka "mijn nieuwe eigenaar")

Dank voor het hebben van goede smaak en goede zin om mij van mijn pak te selecteren! Ik was zeker het moment dat ik je zag dat je het een voor mij waren. Zo blij dat mijn capriolen moedigde je aan mij te selecteren om de warmte en het comfort van je menselijke huis te delen. Nu, een aantal zeer belangrijke zaken. Ik weet dat je goed geluisterd over wat er om me te voeden, hoe je worm me en krijg regelmatig vaccinaties. Ik hoop dat u geluisterd naar al dat advies omdat ik de dierenarts niet kan bellen of open mijn eigen voedsel zakken. Maar wat nog belangrijker is, wil ik vragen dat je van me houdt voor alles wat ik ben, een energieke, nieuwsgierige en prikkelbaar bundel van honden vreugde. Wist u dat alle honden zijn voortdurend in een staat van puppy-kap, een of andere manier? Dit betekent dat we hebben uw liefde en aandacht altijd! En samen met een goede voeding, verzorging, walkies en gezondheidszorg, uw liefde betekent de wereld voor mij. Maar in plaats van blaffen op over, heb ik wat hulp voor je dat is makkelijk en leuk gekregen, dus maak je klaar om je puppy houden!

Yours in poten, Fido

Stappen

Hoe kunt u uw kalverliefde. Besteden veel tijd met mij, zoveel als je kunt sparen, bij voorkeur meer.
Hoe kunt u uw kalverliefde. Besteden veel tijd met mij, zoveel als je kunt sparen, bij voorkeur meer.
 1. 1
  Besteden veel tijd met mij, zoveel als je kunt sparen, bij voorkeur meer. Ik weet dat ik niet je hele leven, maar je bent nu vrij veel van mij en ik hoop om je leven geheel te maken door het zijn een belangrijk deel van uit. Tijd doorbrengen samen betekent veel voor me en helpt me te leren hoe om goed te gedragen, zich te ontdoen van mijn overtollige energie niveaus en geeft me een kans om u beter te leren kennen elke keer. Ik moet minstens een uur van je aandacht elke dag, of dit is een lange wandeling, of een combinatie van spelen, wandelen en trucs.
  • Toen ik voor het eerst komen in je huis, bedenk dan dat ik ben gewend om met andere pups en mijn moeder. Ik kan eenzaam en bang voelen op het eerste, dus ik moet veel liefde en geruststelling van u en de andere mensen in mijn nieuwe menselijke familie. Met die liefde, zal ik comfortabel groeien.
 2. 2
  Ervoor te zorgen dat mijn basisbehoeften voor een schone, warme en veilige slaapgedeelte wordt voldaan. Ik las een citaat van een van uw soort 'zeer beroemde hond cartoonisten, Charles Schultz. Het zei: "Geluk is een warme puppy." Hij kreeg het juist honderd procent, want ik hou van mijn gezellig, warm maar niet te warm en zeker niet tochtig hoekje. Bedankt voor zorgen dat het uit de weg van te veel menselijk verkeer. Ik hou van mijn knusse mand in de warme hoek!
  • Wanneer u voor het eerst breng me naar huis, als ik lijken overstuur en huilen veel, want ik mis mijn moeder en broers en zussen, overwegen om me een warme kruik om op te liggen in mijn bed en een knuffel. Dit zal me gerust te stellen dat het een veilige en goede plek om te slapen. En houd me in uw buurt om mee te beginnen, het is goed geruststelling na het verliezen van mijn familie.
  • Ik heb veel slaap als ik ben jong; alsjeblieft zorgen dat ik niet onderbroken tijdens mijn dutjes.
  • Ik ben lief en schattig en ik weet dat je wilt om mij te laten knuffelen onder het bed op je deken. Vergeet niet dat als je eenmaal laat ik dit nu doen, zal ik dit wil doen, zelfs als ik niet meer zo klein en schattig...
 3. 3
  Love me, niet mijn eetlust. Honden hebben niet de menselijke emotionele gehechtheid kwesties te eten, maar we zullen geen nee zeggen tegen voedsel aan ons gegeven. Mijn overgewicht is niet een teken van liefde of zorg - het is een teken van mij niet zorgvuldig voeden. Ik zal niet weten te stoppen met eten als je te veel traktaties aan mij geven, dus wees bewust van dit!
  • Geef me niet tafelresten. Sommige zijn gevaarlijk voor mij, zoals botten die splinteren. Sommige zijn giftig voor mij (zie artikel hierboven vermeld). En sommige zijn gewoon mesten met geen voedingswaarde voordeel voor mij helemaal. Raadpleeg dan de hele familie en bezoekers die ik ben niet toegestaan ​​om tafelresten hebben, ooit.
  • Zelfs als je alleen eet gezond genoeg voor mij, laat me niet voeden van de tafel, tenzij je wilt dat ik daar staan ​​terwijl je eet, kwijlen en af ​​en toe proberen om uw maaltijd te nemen van de plaat! Het is het beste om te vragen naar bed te gaan of om me mijn maaltijd of iets om op te kauwen wanneer de mens zijn eten, op die manier, zal ik u niet lastig vallen en ik zal gelukkig zijn.
  • Neem me gebruikt om gezonde hond behandelt vroeg op.
 4. 4
  Laat me kauwen. Puppies moeten kauwen. Het versterkt onze kaken en het helpt snijd onze tanden. Trouwens, het is een heel erg leuk! Als je niet geef me speelgoed en kauwen dingen, ik krijg vindingrijk met wat ik kan vinden - slippers, stoelpoten, uw favoriete antiek... Het is gewoon makkelijker als je mij in plaats bieden volop toegestane kauwen mogelijkheden!
  • Zelfs met mijn eigen kauwen speelgoed, zal ik niet in staat zijn om het verschil tussen uw speelgoed en de mijne vertellen. Houd uw speelgoed weg en waakzaam te zijn over mij af te stappen van dingen die ik ben niet verondersteld om op te kauwen.
 5. 5
  Bruidegom me elke dag. Dit is een geweldige manier om je liefde te uiten voor mij - het is hechting tijd geniet ik enorm. Gebruik dan een borstel die precies bij mijn jas is en dat is niet te scherp. Zorg ervoor dat u me poetsen van tip naar staart, check mijn poten en nagels, kijk naar mijn tanden, onderzoeken mijn oren, in mijn ogen kijkt, borstel mijn buik en borst. Op die manier, ik zal wennen om veel hanteren van jongs af aan en u kunt controleren voor iets onregelmatige dat een dierenarts controle nodig zou kunnen hebben. Grooming bouwt vertrouwen tussen ons.
  • Je zou zelfs graag mijn tanden regelmatig te poetsen. Ik vindt het misschien vreemd op het eerste, maar ik zal er wel aan wennen. Gebruik hond tandpasta neem; uw tandpasta voor mensen is te sterk voor mij.
  • Behandel mijn tandvlees en kijk naar mijn tanden van jongs af aan. Ik moet leren dat je steekt je vingers in mijn mond gebied is geen bedreiging, maar is normaal.
  • Houd me schoon maar niet al brandschoon. Ik ben een puppy en ik graag rommelig, voel texturen, leren van het aanraken, walsen en snuffelen rond. En dus ga ik vies, je kunt zeker trainen op voorhand waar het goed is en niet goed voor mij om vuile poten rondzwerven!
  • Get me gebruikt om baden door te beginnen met een kleine hoeveelheid water en je omhoog te werken tot een dieper niveau. Begrijp me niet overmatig baden, omdat dit huidproblemen, (vooral bij Duitse Herders) kan veroorzaken. Probeer niet om zeep in mijn ogen, omdat het steekt!
 6. 6
  Houd de mens en andere giftige en onveilige items van me weg. Ik ben te jong fel over dingen die interessant ruiken of zien er uitnodigend uit te zijn. Ik weet niet wat "gif" en de schedel en gekruiste botten op de verpakking betekent. Ruikt goed voor mij... Gelieve opsluiten uw tuin vergiften, huishoudelijke gif en alles dat is een hond vergif in je voorraadkast, zoals chocolade, rozijnen, uien en macadamia noten.
  • Ik hou van het vinden van dingen in de tuin te graven, kauwen en proeven. Houd bloembollen weg van mij, de meeste van hen zijn giftig, maar hun kleine formaat maakt ze een verleidelijk speeltje voor het kauwen. In feite, tenzij ze al geplant, gelieve niet te bollen te krijgen voor uw tuin tot ik ouder ben.
  • Bewaar al uw huishoudelijke chemicaliën opgesloten buiten bereik van mij. Zorg ervoor dat u opsluiten antivries veilig, want het is aantrekkelijk en heeft een zoete geur, maar is dodelijk als ik likken.
  • Gelieve weg te zetten wat ik zou kunnen vinden fascinerend, zoals elastiekjes, scherpe voorwerpen, kleine ballen, etc. Ik kan deze vast te zitten in mijn luchtwegen of verstrikt in mijn darmen als ik ze slik.
  • Denken zoals ik - ik weet dat mensen hebben fantastische verbeelding, dus dit moet makkelijk en leuk voor u zijn. Als je een puppy, wat zou je proberen om op te kauwen, slikken en spelen met op mijn niveau?
  • Houd me weg van machines, zoals onkruid whackers, grasmaaiers, heggenscharen, enz. Het geluid zal waarschijnlijk overstuur mij en ik per ongeluk in de weg van hen als ik zonder bang.
  • Hier is wat hulp voor u: Hoe voedingsmiddelen die gevaarlijk zijn voor de pups te voorkomen en hoe te herkennen als ik heb vergiftigd.
 7. 7
  Gelieve trainen me. Ik zou van andere honden hoe je een hond te leren als ik zijn gerezen in het wild. En ik ben goed in het observeren, luisteren en leren, mits je de tijd besteden om me te trainen. Er zijn verschillende manieren om honden te trainen, maar ik kreeg te horen clickertraining is erg populair en effectief deze dagen. Ik vind het niet erg wat je kiest, zolang je toegewijd, consistente en blij om me te leren bent. Ik zou graag eens leren een aantal trucs!
  • Gelieve me leren hoe om te blijven en te wachten. Ik kan ongeduldig, net als menselijke kinderen, als er dingen Wind me en ik wil ze nu! Leert me hoe om te blijven en te wachten zal rust brengen in je leven en help me te matigen mijn meer dan enthousiaste reacties, onderwijs mij impulscontrole en terughoudendheid.
  • Leer mij niet te binnen schieten als je eten weg te nemen van mij. Dit zal helpen bij het opbouwen mijn tolerantie voor frustratie en zal voorkomen dat ik happen naar iemand die mij voedt. Dit kan onder meer het zetten extra traktaties in mijn kom nu en dan, zodat ik wennen aan uw hand wezen in de buurt van mij als ik eet en associëren uw handen met het geven me mijn eten.
  • Beslis nu of je denkt dat het goed is dat ik zitten op uw meubels. Als het niet, je moet me lekker trainen niet om het te gebruiken voor mijn comfort. Als je denkt dat het goed is, realiseer ik neem aan de meeste dingen van dezelfde hoogte zijn oke. En alsjeblieft, als je bezorgd bent zal ik modderige dingen, zet dekens of covers op hen eerst.
  • Ik spreek geen mens. Ik zal leren om het te begrijpen met uw hulp, ongeacht uw taal en ik ben goed in het lezen van uw lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen. Maar het is geheel aan u om mij te helpen uw woorden associëren met wat je wilt dat ik doe, niet doen en hoe je wilt dat ik te gedragen. Beslis vroeg op welke woorden je zal gebruiken om me te vragen om te zitten, liggen, rollen, plat gaan, etc. Dan schrijf je gekozen woorden op een grafiek en plak het op een plek waar iedereen in het huis zal het zien en te leren dezelfde woorden voor dezelfde handelingen. Op die manier, ik zal nooit in de war raken.
  • Begrijp me niet straffen. Als ik iets fout doe, gewoon niet belonen. Je zult zien hoe snel ik zal willen doen wat je wilt de traktatie te krijgen! Voor meer lof trainingsmethoden, Victoria Stilwell is een goede keuze.
  • Ik vond dit geweldige artikel over hoe om clicker trainen uw pup.
  • En als je meer vertrouwen, kunt u overwegen leert me een paar trucjes.
 8. 8
  Help me om iedereen in uw gezin of huishouden houden. Het is belangrijk voor mij vroeg op socialiseren, zodat ik niet proberen om u in mijn een-persoon die ik gedragen voor, terwijl ik probeer om te spelen met iedereen.
  • Gelieve ook helpen me om te socialiseren met andere honden. Dit is van belang als we buiten wandelen in de buurt!
  • Gelieve uit te leggen aan iedereen in het huis dat pups niet bevalt wordt opgepikt in het wild en dat dit gevoel is nog steeds in ons, hoewel we zijn huisdieren. Leer uw kinderen hoe ze ons veilig te houden wanneer ze ons op te halen, zodat we niet het gevoel bang en probeer te worstelen, mogelijk iemand te kwetsen of het krijgen gedaald. Gewoon ervoor zorgen dat wie haalt me ​​kent een hand gebracht onder mijn billen naar mijn lichaamsgewicht te ondersteunen en om me veilig te houden met de andere hand (maar niet te strak).
 9. 9
  Gelieve beloven we zullen gaan walkies minstens een keer per dag, elke dag. En dat als je niet kunt maken, je zult mij een vervanger mens die dat wel kan. Ik moet elke dag oefenen, want het helpt me fit te blijven, vrijkomen van energie en het is een tijd Ik hou doorbrengen met je.
  • Zorg ervoor dat ik heb al mijn inentingen gehad voordat ik begin te raken neuzen met andere honden bij het wandelen! Neem me niet mee lopen totdat ik ze heb gehad, je zult worden gedwongen te lopen rond de tuin met mij voordat je me naar de dierenarts te nemen!
  • Toen we aan het wandelen, dan kunt u waakzaam voor mij. Houd me dicht bij u aan de lijn of in een harnas. Ik zou geneigd zijn om uit dash in het verkeer, jacht dieren of gevecht met een andere pup als ik ben laat los. Verwijder alleen mijn riem waar je zeker dat het veilig is om dat te doen en ervoor zorgen dat ik weet hoe om te zitten, te blijven en te wachten op uw commando.
  • Leer mij om te voetballen met je spelen. Ik hou van balspelen!
  • De meeste puppy's liefde zwemmen. Als u neem me zwemmen, zorg ervoor dat het op een veilige plek, zoals een meer, beek of de zee. Controleer het is schoon (geen giftige algenbloei of contaminanten), vrij van scheuren of sterke stromingen en dat er een ondiep walk-in (niet alleen direct in het diepe). Nooit gooi me in of ik waarschijnlijk nooit zal proberen om opnieuw te zwemmen.
 10. 10
  Gelukkig zijn en ik zal ook zijn. Ik weet zeker dat je niet wilt worden uitgescholden. Ik doe zeker niet. Maar ik kreeg te horen verschrikkelijke verhalen van honden die werden uitgescholden, had dingen naar hen gegooid of werden zelfs geschopt! Ik weet dat je nooit kwaad mij, maar begrijp alsjeblieft dat als ik het plasje waar het niet gewenst is of ik kauw uw favoriete antiek, ben ik alleen maar doe wat komt van nature in een nogal onnatuurlijke omgeving. Tegen me te schreeuwen of met dingen te gooien naar me zal me niet helpen om te begrijpen wat het is ik heb verkeerd gedaan of stop me uit doet het weer omdat ik uw humeur niet kan associëren met iets wat ik al heb gedaan en vergeten. Begrijpen dat me te houden betekent trainen mij en het vinden van manieren om me af te schrikken van dingen die je irriteren doe alsjeblieft:
  • Gelieve niet mijn neus in mijn zaken niet wrijven. Het doet me niets anders dan dat je wilt dat ik stinken en draag mijn bedrijf op mijn neus te leren, iets wat ik nooit zou doen als een hond in het wild! Kortom, dit gedrag maakt me afvragen wat er aan de hand met de mens als het gaat om toiletbezoek.
  • Beloon me! Gebruiken om me te doen wat het ook is je liever dat ik doe! Bijvoorbeeld, beloon mij voor naar de badkamer buiten. Zorg ervoor dat u me te kijken naar tekenen dat ik moet gaan (snuiven en cirkelen), en dan neem me mee naar buiten. Puppies moeten gaan na een maaltijd, een dutje en tijdens het sporten.
  • Sloeg me nooit, niet met uw hand, uw filmrolletje krant of iets. Ik heb niets te leren van een dergelijke uitzondering actie om je angst.
 11. 11
  Proberen om mijn taal te leren. Ik gebruik lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen om mijn behoeften en wensen te communiceren. Als je leert om me te lezen, zult u weten wanneer ik ben blij, verdrietig, opgewonden, verward, bang of boos. Ik let op u alle tijd om uit te werken deze zeer gevoelens uit je lichaamstaal, dus ik zou het waarderen doe je een beetje van hetzelfde voor mij ook!
  • Gelieve niet staren naar mijn ogen, het me bedreigt. Ik weet dat mensen niet graag worden aangestaard, dus dit is eenvoudig.
  • Lees hoe te communiceren met je hond. Je zult veel tips te vinden voor mij lezen in daar!
 12. 12
  Deel uw liefde van pups met anderen. Mijn niet-geadopteerde puppy vriendjes kon zorgen maken met het vinden van een goed huis. Met u als een ambassadeur voor hoe geweldig het is om een ​​pup te hebben in je leven, ik weet zeker dat we konden vinden nog veel meer goede woningen voor ongewenste puppies die liefde nodig hebben ook.
  • Ik vind het niet erg als je me te maken in internet-sterren voor de oorzaak van de kalverliefde. Gewoon niet verwaarlozen me uitgaven te lang in de snijzaal of maak me niet gek poses. En ik trek de lijn bij dressing me in kostuums, een pup heeft zijn waardigheid nog!
 13. 13
  Verwachten dat ik je liefde terug, zonder enige voorwaarde, zonder oordeel. Ik zal niet zitten vertellen je lelijk, dom of saai bent. Voor mij ben je een VIP en ik zal nooit iets mis met je. Breng tijd door met me, hou me gezond, zo vriendelijk met mij als je wilt dat ik zijn om u en leert een hondje te spreken en je zult me ​​hebben laten zien alle liefde die nodig is om mij tevreden te houden! In ruil daarvoor zal ik een meer trouwe hond, beschermend van u en uw familie, vriendelijk en helemaal lief.

Tips

 • Knuffelen me veel. Ik hou van knuffels. Hoe meer ik gewend ben van jongs af aan wordt behandeld, hoe meer ik zal het op prijs stellen en niet worden bedreigd door het als ik ouder ben.
 • Organiseer een goede dierenarts voor mij. Het is beter om te weten wie je me zal nemen om in geval van nood dan te jagen iemand onbekend op het laatste moment.
 • Je kunt nooit te veel kauwen speelgoed. Zelfs als ik groot ben.

Waarschuwingen

 • Ken de symptomen van een onwel pup. Breng me naar de dierenarts als je onzeker bent over iets.

Dingen die je nodig hebt

 • Speelgoed - puppies nodig speelgoed voor mentale stimulatie.
 • Halsband of tuigje (beter voor pups die trekken - het is niet hun nek beschadigen)
 • Riem
 • Comfortabele hond bed of een krat
 • Voerbak en waterbak
 • (Optioneel) Clicker en een boek over clickertraining - de beste manier om je puppy te trainen!
 • Behandelt, om uw puppy te belonen als hij / zij zich gedraagt!