Wkinl

Hoe kunt u uw huis te krimpen

Verhuizen naar een kleinere plaats? Na verloop van tijd, hebben we de neiging om dingen te verzamelen - veel spullen. We hebben lades vol met rommel, geschenken die we nooit hebben gebruikt (en zal ook nooit), meubels die wij niet echt nodig, maar houden "just in case" en items die we hebben gehad voor jaren kan moeilijk zijn om deel uit te maken met als gevolg niets meer dan vertrouwdheid terwijl het dienen zonder functioneel doel.

Nu is het tijd om zich te ontdoen van overtollige bagage (letterlijk!) en pare tot de essentie.

Stappen

Hoe kunt u uw huis te krimpen. Evalueer uw werkelijke behoeften.
Hoe kunt u uw huis te krimpen. Evalueer uw werkelijke behoeften.
 1. 1
  Evalueer uw werkelijke behoeften. Someday, kan u tot het uitoefenen, maar de loopband / stairmaster / Bowflex is het verzamelen van stof voor bepaalde tijd. Zou het niet een paar goede wandelschoenen / loopschoenen zijn nuttiger en nemen minder ruimte? Heeft iemand eigenlijk zitten in de stoel in de hoek? Hoe vaak eet je aan tafel? Wanneer was de laatste keer dat u uw stereo gebruikt?
  Beslissen wat je echt nodig hebt is een goede lange blik op hoe je je leven dagelijks en prioritering van de activiteiten en de items die al een deel van uw werkelijke levensstijl - niet die activiteiten of items die u wilt een deel van uw levensstijl, maar niet hebben gekregen rond om nog.
  • Maak een wandeling door je huis of appartement en alles wat je tegenkomt (meubels, evalueren boeken, voedsel, etc.). Vraag jezelf af of je het gebruikt hebt in het afgelopen jaar en, zo ja, hoe vaak? Wees eerlijk met jezelf. Als je denkt dat je kon goed leven zonder het, de deur uit moet gaan. Noteer het.
  • Bedenk dat de meeste van de spullen mensen blijven zonder gebruik is een eerbetoon aan een onvervulde doel. Het bekendste voorbeeld is waarschijnlijk machines die we altijd zeggen dat we zullen gebruiken oefenen, maar doen dat niet. Dan zijn er die boeken die we van plan zijn om te lezen, dat de tafel we uiteindelijk willen diners en brunches hebben op, etc. Wij houden dingen rond "just in case", of in de hoop dat hun aanwezigheid uiteindelijk zal ons aanmoedigen om ze te gebruiken. Maar laten we realistisch zijn, alsof zien dat loopband krijgt een bekleding van stof is nog niet je geïnspireerd, waarom denk je dat het ooit zal? Maak ruimte voor de dingen die je daadwerkelijk gebruikt.
  • Voor dingen die je echt hebt een harde tijd het wegwerken van, maken deze overeenkomst met jezelf: Zet de items in de opslag. Als je niet nodig hebt of gebruik ze binnen 6 maanden, geven, verkopen of gooi ze weg.
 2. 2
  Ga door je huis, moet elke kast, plank en kast worden gewist. Alleen terug te zetten de dingen die je niet goed kon leven zonder. Dat betekent dat als u een garde om de andere dag het blijft maar de meloen-baller gebruiken wanneer u weet niet eens meloen... Dan kan het weg. Zet deze artikelen in dozen, kratten of zakken in een garage of in een andere opslagruimte
 3. 3
  Meet uw meubels. Je zult moeten weten hoe uw meubilair zal (of zal niet) passen in je nieuwe ruimte - vooral grote zaken, zoals uw bank en uw bed - dus alles maatregel.
  U moet ook de ruimte metingen van uw nieuwe ruimte te krijgen. Vraag of je kunt meten of als er een plattegrond voor u beschikbaar. Vergeet niet over de locatie van de deuren en ramen omdat dit een factor in de plaatsing van het meubilair zijn.
  Zodra u deze metingen, maak een plattegrond met maten van uw meubels. Probeer het gebruik van Better Homes and Gardens 'Schikken-A-Room online software om het proces te vereenvoudigen (vereist registratie, maar is gratis). Dit geeft je een veel beter idee van wat u kunt houden en wat zal moeten gaan geven.
 4. 4
  Beoordeel uw nieuwe opslagruimtes. Hoe vaak heb je verhuisd naar een nieuwe plek alleen te realiseren - te laat - dat u de hoeveelheid opslagruimte hebben overschat? Terwijl je krijgt ruimte metingen, zorg ervoor om de opslag situatie je zult erven goed te kunnen beoordelen. Zal je minder keukenkastjes? Hoeveel kasten heb je? Als u verhuist naar een appartement, heeft het over een opslagkast, en zo ja, wat zijn de afmetingen?
  Beoordelen precies hoeveel van de nieuwe ruimte is gewijd aan opslagruimte zal u en idee van de omvang van de items die u wilt wegdoen voordat bewegende inch Vergeet niet verborgen opslagruimtes u momenteel gebruikt in uw oude plaats te geven. Als u veel items boven de plaatsen keukenkastjes in uw huidige woning, bijvoorbeeld, te achterhalen of de kasten in de nieuwe plaats hebben een opslag op dat gebied ook.
 5. 5
  Ransack uw oude opslagruimtes. Ga door je opslagruimten eerste (zolders, kelders, kasten, etc). U zal worden verrast om te ontdekken wat je hebt weg te zetten in plaats van weggedaan. Als je bent zoals de meesten van ons, zal u dozen van items die niet het daglicht hebben gezien al jaren en er is een reden voor deze vondst: je ze niet nodig hebt. Zich te ontdoen van hen in een keer. Aarzeling smelt pas je op te lossen.
  • Vergeet niet te gaan door middel van uw badkamer kasten, keuken en "junk" lades. We hebben de neiging om onnodige items accumuleren in deze plaatsen. Ontdoen van lege flessen, ballen van garen, vervallen geneesmiddelen en schoonheidsproducten, en je verzameling plastic margarine containers. Worden wreder.
  • Hoe u over deze onnodige kledingstukken zal afhangen van hoeveel energie en / of de tijd die je hebt. Het makkelijkste om te doen is om ze te laden op een vrachtwagen en drop ze af op de dichtstbijzijnde kringloopwinkel winkel.
  • Word lid van een Freecycle groep om spullen weg te geven (www.freecycle.org)
  • Als u woont in een flatgebouw of herenhuis complex, prikborden en drop off gebieden voor het geven van ongewenste items aan buren wordt soms voorzien.
  • Roep je vrienden en familieleden en zien wat ze nodig hebben. U mag in staat zijn om hun hulp inroepen bij de verhuizing naar een beloofde dressoir / bed / stoel!
 6. 6
  Verkoop je spullen. Als je in nood van een pre-move meevaller, probeer dan deze:
  • Voor een groot aantal items, hebben een garage sale (of een reeks van werf verkoop), of als u veel te snel te verkopen, overweeg dan een dienst te verzorgen het voor u (bijvoorbeeld, Google boedel verkopen inhoud).
  • Als je tijd hebt voor de verhuizing, gebruiken sites zoals Craigslist en eBay te verkopen de beste spullen. U zult waarschijnlijk meer geld te krijgen voor uw items op deze manier, maar het is meer tijdrovend.
  • Craigslist is een goede weg voor de verkoop van grotere voorwerpen zoals meubels, apparaten en home decor items aan mensen in uw omgeving. Als je de middelen, zal het aanbieden levering produceren vaak sneller verkopen.
  • eBay is een goede locatie voor de verkoop van collectible items zoals oude albums, stripboeken, en beeldjes. Zorg ervoor dat u goede kwaliteit foto's van de voorwerpen te nemen en bieden goede beschrijvingen. Vergeet niet dat je bent een verkoper. Verkoopt deze producten!
  • Gebruikte designer kleding kan worden doorverkocht in. Deze winkels zijn te vinden in uw lokale bedrijvengids. Zorg ervoor om te shoppen. Sommige winkels bieden een betere tarieven dan anderen.
 7. 7
  Get georganiseerd. Voordat je verplaatsen in uw nieuwe plek, het is een goed moment om uit te werken wat storage-oplossingen voor uw opgeslagen items. U kunt dit doen als je pack. Plaats uw opslag items in decoratieve opbergboxen dat kan worden verplaatst en geplaatst in de nieuwe opslagruimten zonder veel inspanning. Plastic bakken zijn zeer geschikt voor het verplaatsen en opslaan, zijn er in vele maten, zijn stapelbaar, en de see-through die het vinden van wat je nodig hebt in een handomdraai. De metingen van de nieuwe opslag-gebieden zal zorgen voor een goede pasvorm. Kom bewegende dag, zullen deze vakken veel gemakkelijker te behandelen zijn.
  • Label alles met room. Denk niet dat u zich zult herinneren grote televisie doos is eigenlijk vol met potten en pannen. Doe je niet.
 8. 8
  Eerst bewegen grote items. in uw nieuwe huis eerst. U vindt de meeste energie voor deze taak hebben aan het begin van de beweging en het zal u ook een betere indicatie van waar de kleinere dingen zullen gaan. Niet alleen maar een kamer met meubels met het idee van het sorteren het allemaal uit later invullen. Er is niets erger dan te proberen om te navigeren door kleine kamers bezaaid met dozen en stapels meubelen na een dag van bewegen.
  Plaats meubilair in de kamers als je gaat, volgens het plan eerder hebt gemaakt. Als je je huiswerk goed hebt gedaan, moet je grote items keurig in en al geeft je een gevoel van thuis (en een plek om te zitten terwijl het nemen van een pauze van al je harde werk!)
 9. 9
  Wegdoen opslag items. Bevatte items die zijn bedoeld voor de opslag kan direct in het hun toegewezen ruimten worden geplaatst waar zij zal worden van de weg. Door deze dingen weg als je beweegt in, zult u bespaart jezelf de stress van het proberen te manoeuvreren door kleine, ingepakte kamers tijdens de komende dagen.
 10. 10
  Organiseren boxed items. Uw gelabelde dozen kunnen nu in hun respectievelijke kamers worden gezet en het uitpakken kan beginnen. Beginnen met de badkamer, want dat is de ruimte het meest waarschijnlijk direct nodig zijn. Als je alleen hebben gehouden de basics, het uitpakken van deze kamer zal een briesje.
 11. 11
  Organiseer uw ruimte als u uitpakken. Maken gebruik van kast en kast opslagoplossingen zoals u uitpakken. Op deze manier, meer kan worden opgeslagen in deze krappe ruimtes en u wordt een precedent voor hoe uw nieuwe, kleinere ruimte zal worden gebruikt. Niet terug te vallen in luie gewoontes of uw afgeslankt plaats zal je naar beneden.
 12. 12
  Ontspan en geniet! Je hebt nu in het rijk van de levende kleine. U hoeft niet langer zorgen te maken over de financiële lasten of tijd aftappen taken van het handhaven van een huis te groot voor uw behoeften en u hebt door je omringen met alleen die dingen die voor u het belangrijkst zijn. Rejoice!

Tips

 • Zodra je in je nieuwe kleine ruimte, vaardigen de regel om je spullen te houden van het accumuleren: Iedere keer als er iets in, iets komt heeft te gaan. De item (s) u zich te ontdoen van moet ongeveer dezelfde grootte als degene die u binnengehaald
 • Gebruik uw computer om andere elektronica toegang tot de ruimte te vervangen, bijvoorbeeld, Heb je echt behoefte aan een dvd-speler, cd-speler, en een DVR, Wanneer u een computer met een DVD-RW drive. (Afspelen en opnemen DVD's / CD's.)
 • Als je jezelf in de economische zeestraten, krimpen zo snel mogelijk. Hoe langer je probeert op te hangen aan een levensstijl die u kunt niet meer steun, hoe dieper de put u zult graven. Neem je keu van bedrijfsstrategie - herstructureren.
 • Vermijd het toevoegen van opslagruimte. Hoe meer opslagruimte, hoe meer je waarschijnlijk rommel. In feite, proberen opslagruimte minimaliseren.

Waarschuwingen

 • Niet spoelen of zomaar in de prullenbak elke vervallen / ongewenste medicijnen. Zij zullen de watervoorziening verontreinigen. Elke drogist zal ontdoen van deze posten verantwoord, gratis. U kunt ook zien of uw stad heeft een gevaarlijke afvalmaterialen.
 • Niet weg te gooien iets waardevol, Als er iets misschien de moeite waard een goede hoeveelheid geld, te verkopen.