Wkinl

Hoe kunt u uw cavia te vermaken

Cavia's zijn grote harige metgezellen. Net als alle andere dieren, het is geweldig voor hen om iets te doen te hebben tijdens de dag wanneer u uit en terwijl je thuis bent. Dit artikel zal zowel entertainment en kauwen te dekken

Stappen

Hoe kunt u uw cavia te vermaken. Probeer eens appels, sla, sinaasappelen, wortelen, enz.
Hoe kunt u uw cavia te vermaken. Probeer eens appels, sla, sinaasappelen, wortelen, enz.
 1. 1
  Probeer eens appels, sla, sinaasappelen, wortelen, enz. Aan een touwtje en hang het uit je kooi cavia's.
 2. 2
  Neem een papieren handdoek buis en snijd hem open (dit is... zodat je cavia niet vast komen te zitten in het). Plaats het in de kooi van uw cavia's, zodat ze kunnen kauwen. Verstop wat erin terwijl je ze te voeden, het is erg leuk.
 3. 3
  Neem een of twee papieren zakken voor uw cavia's te verbergen in, ze zijn een grote hit, voor een betere ervaring, probeer het snijden van een klein gaatje of een kijkje gat in de achterkant of aan de zijkanten.
 4. 4
  Zet de kooi van uw cavia's ergens mensen gaan vaak of ga naar het te zien vaak. Vergeet niet, in het wild, cavia's leven in familiegroepen, zodat cavia's kunnen gemakkelijk eenzaam.
 5. 5
  Bouw een kleine, stevige plank voor uw cavia, boven het niveau van de plastic bodem van de kooi, indien hij dat soort kooi. Het zal in staat zijn om naar te kijken mensen gaan door.
  • Zorgen dat het kan de plank niet gebruiken om te springen uit de kooi. Sommige cavia's ook daadwerkelijk schoppen uitwerpselen uit de kooi op deze manier!
 6. 6
  Neem een deken of handdoek en breng je cavia buiten de kooi te laten rondrennen. Nog beter, barricaderen af ​​een gebied, of een hele kamer, en laat de cavia om wat "vloer tijd" hebben in een groot gebied.
 7. 7
  Breng uw cavia buiten! Als het gaat over 60-70 º F (15-21C), en niet hoger dan 80 º F (26C), en uw gazon niet is behandeld met chemicaliën, kun je je cavia te nemen uit op het gras. Cavia's en ook u kunt ze in een towl en houd them.love buiten te zijn! Zorg ervoor dat je waken over uw spaarpot. Ze kunnen oppakken bugs en weglopen!
  • Bekijk ze zorgvuldig, en als ze tekenen van oververhitting vertonen, breng ze snel naar binnen.
  • Kijk uit voor haviken, katten, honden, vossen en andere roofdieren
  • Cavia's hebben ook een risico op onderkoeling. Wees altijd voorzichtig en gebruik uw gezond verstand!
 8. 8
  Als u eigenaar bent van een haarloze cavia, de meeste van hen zijn kietelen.
 9. 9
  Tenten gemaakt van "schone" oude shirts (wees voorzichtig om alle knoppen te verwijderen) kan heel leuk zijn, ze houden van springen in en uit de tent! Als je gaat om je cavia onbeheerd achterlaten met een tent, maar zorg ervoor dat het stevig opgeschort, en niet te veel van het shirt is de grond te raken, hoeft u niet wilt dat uw kleine vriend om alle verstrikt geraken.
 10. 10
  Geef de cavia wat hout van een appelboom, het is veilig en houdt de tanden naar beneden.
 11. 11
  Hier krijg je een plastic kattenbak of een plant lade en vul deze met houtkrullen, dan nog wat van je cavia's favoriete groenten, snijd ze in kleine stukjes en meng ze in met de houtkrullen. Dit moet een lekkere snack voor zorgen te maken! Uw cavia zal een goede tijd op zoek naar het eten!
 12. 12
  Neem een plastic lepel en sleep deze op de grond. Veel cavia's zullen uren plezier hebben met de plastic lepel. Zorg ervoor dat het niet de plastic kauwen hoor.
 13. 13
  Altijd huisdier je cavia.
 14. 14
  Het beste voor je cavia is een ander varken, hoe meer hoe beter!
 15. 15
  Neem je cavia naar het buurtpark! Doe dit alleen als u een cavia harnas en riem, of een reis-kooi. Zorg ervoor dat u goed in de gaten te houden op hen / hem / haar te allen tijde. Doe er niet een unfitting leiband op uw cavia. Of kraag die is niet gemaakt voor een cavia.
 16. 16
  Bouwen van een toneelstuk plaats van karton en andere dingen uw varken houdt! Maak gaten zodat het kan zijn kop te steken! In kant ervan, zet fruit en groenten in, ze zullen het geweldig vinden! Zorg ervoor dat je groenten dat ze kunnen eten gezet.
 17. 17
  Ook zou je eens proberen fruit in een kleine container, mengen met het voedsel pellets, en u kunt ook bevriezen.
 18. 18
  Zet je cavia nooit in een oefening bal of wiel. Dit zou hun rug beschadigen en stress veroorzaken aan uw varken. Maar als ze niet rollen in het, moet het wel goed. Ook hun benen zijn een beetje te kort om anyways draaien.
 19. 19
  Draad voedsel door het karton van een wc-rol of gesneden een in een paar aparte ringen (O), duw ze door elkaar om een bal te maken met gaten erin en doe er wat van jou piggies favoriete lekkernijen in de bal. Cavia's houden ervan om de bal te rollen rond en krijgen hun lekkere traktaties van te maken!
 20. 20
  Plaats enkele kleine traktaties (strawberrie tops zijn ideaal) boven de grond alleen in de kleine plekken waar je ze kan plaatsen, ik wil graag de kooi gaas gebruiken, ze hebben duidelijk in uw cavia te bereiken, zullen sommige cavia's gaan op hun achterpoten om een traktatie te pakken uit een plank etc. Het is een goede stimulatie en het maakt gebruik van de cavia's natuurlijk instinct om voedsel te vinden als hij zou in het wild.

Tips

 • De beste materialen zijn hout, hooi, of karton. Proberen om plastics als je kunt vermijden.
 • Cavia's houden van vrienden, dus de beste entertainment voor hen is een kooi-mate van hun eigen geslacht.
 • Zet veel interessante dingen om hen heen. En zorg ervoor dat deze dingen zijn niet gemaakt van schadelijke stoffen, of dat je niet te gehecht aan een van deze dingen, als uw varken zal waarschijnlijk kauwen.
 • Als je voedt uw cavia, proberen te verbergen voedsel rond de kooi. Dit simuleert het natuurlijke eetgedrag. Simuleren foerageren in het wild is vergelijkbaar met wat dierentuinbewaarders doen om hun dieren gelukkiger en vermaakt.
 • Bij het maken van de plank, laat een eronder. Dit zal je cavia (s) te voorzien van een schuilplaats maar ook als iets te klimmen.
 • Zet een grote, gladde steen in hun kooi. Ze houden ervan om te springen op het, liggen er op en zelfs likken! Zorg ervoor dat de steen wordt achtergelaten in kokend water gedurende 10-15 minuten eerst te doden alle ziektekiemen.
 • De eenvoudiger het speelgoed, hoe beter
 • Probeer eens een reeks teddies op de vloer. Ook, probeer je cavia veel aandacht te geven. Als u nog andere huisdieren, vergeet dan niet om ze aandacht te geven, of ze voelen zich verwaarloosd of buitengesloten.

Waarschuwingen

 • Behandeld hout (ze konden worden vergiftigd als ze kauwen).
 • Krijg nooit een oefening bal of wiel voor uw cavia. Terwijl ze geschikt voor hamsters kunnen zijn, ze zijn slecht voor cavia's en kan permanent hun rug, wervelkolom en voeten beschadigen.
 • Bij het doen van "vloer tijd", is er niets van de cavia kan zich bezeren aan.

Dingen die je nodig hebt

 • Een handdoek of deken
 • Een papieren zak of twee
 • Papieren handdoek buizen
 • Shelf materialen (geen plastic of niet-duurzaam materiaal!)
 • Tools om de plank te bouwen
 • een plastic kattenbak voor hard plastic planten bakje (geen dun plastic)
 • houtsnippers of houtkrullen
 • een plastic lepel
 • Een cavia
 • een grote ruimte voor vloer-time!