Wkinl

Hoe kunt u uw aquarium maken er professioneel ontworpen

Ooit afgevraagd hoe mensen hun tanks kijken ongelooflijk prachtig? Wilt u leren hoe u uw blik groot maken ook? Een aantal tips en stappen over hoe-om zijn inbegrepen.

Stappen

Hoe kunt u uw aquarium maken er professioneel ontworpen. Kies een natuurlijk-gekleurde grind of zand.
Hoe kunt u uw aquarium maken er professioneel ontworpen. Kies een natuurlijk-gekleurde grind of zand.
 1. 1
  Kies een natuurlijk-gekleurde grind of zand. Dit zal niet alleen na te bootsen natuurlijke habitat van uw vis, maar het is ook veel aantrekkelijker voor het oog dan hot pink of blauwgroen. Een manier om een ​​echt 'natuurlijke' look te geven is tot 1/2 aquarium-aangewezen zand, en 1/2 play zand (zoals de soort die je in een zandbak zou zetten) gezet. Zand van een strand of uw locale viswinkel moet grondig worden afgespoeld van oplosbaar materiaal met een fijn gaas. Maar wees ervan bewust dat het spel zand in een mariene tank diatomeeën en zand zal veroorzaken in het algemeen misschien niet in staat uw levende planten naar hun wortels uit te breiden en zo hun groei te minimaliseren.
  • Maar "black water vissen" (veel tetra soorten) uit het gebied Amazone rivier, en Labyrinth (Gourami's & vechten vis) liever een donkere ondergrond. Ook als het zand is te fijn en te diep (> 1,5 inch), zal deze set-up van een anaëroob milieu die verschrikkelijk ruikt wanneer schoongemaakt, en kan heel goed rotten plantenwortels die doordringen in het. Een dunne laag zand is prima, maar het moet dan erwt of 1/2 erwt grind, en misschien een organische niveau onder dat, om planten te voeden.
 2. 2
  Levende planten echt een tank pop. Er is gewoon iets over de natuur die zijde of plastic niet kan nabootsen. Het wordt aanbevolen om de levende planten niet alleen route te gaan omdat planten produceren zuurstof en helpen de watercondities blijven goed, maar ook omdat vis beter reageren op een omgeving die lijkt op hun natuurlijke habitat.There is veel plantensoorten die gemakkelijk kunnen worden gehouden, maar u moet wat meer onderzoek doen om hen levend en bloeiend te houden. Als je niet tot het houden van levende planten, op zoek naar smaakvolle nep planten die geen scherpe randen of dikke onderdelen waarop de vis zelf of kluwen inch Groene en rode schadelijk kunnen zijn over het algemeen de kleuren in de natuur hebben, en echt kijken de best. Probeer een goede variatie in kleur donker / licht en hoogtes van beide manier krijgen. Denk na over uw voorkeuren, zou je liever een zandbed op zoek tank of een tank die eruit ziet alsof je net stapte in een majestueuze onderwater tuin? De meeste vissen liever een "jungle" look en voelen zich meer comfortabel in een goed beplante bak, maar er zijn soorten die waarschijnlijk zullen eten je planten zo denken over uw keuze van vis met inachtneming van de look die u wilt.
 3. 3
  Pick decoraties. Het beste is om echte natuurlijke decoraties zoals drijfhout en kokosnotenhelften gebruiken omdat ze minder kans om uw vissen schaden. Als je moet nep decoraties gebruiken, vind nep logboeken, rotsen en drijfhout stukken die het uiterlijk van het echte ding na te bootsen, hebben geen scherpe randen en niets giftig in je tank los. Veiligheid van uw vis komt eerst.
 4. 4
  Koop een zwarte achtergrond (of gebruik gewone zwarte vuilniszakken). Zwarte voegt diepte en maakt een tank ziet er zo veel beter dan geen achtergrond of een drukke achtergrond. Denk aan het als fotografie - zou je portret er beter uitzien als achter het is een drukke activiteit gebied, of zou het er beter uitzien als je de belangrijkste focus op een duidelijker achtergrond? Een tank met een zwarte achtergrond verschijnt zowel in foto als in uw woonkamer.
 5. 5
  Begin het zetten van uw decoraties in je tank! Probeer schuin de ondergrond om het de verschijning van heuvels en dalen geven. Het voegt echt een nette uitstraling, en is veel interessanter om te zien dan wanneer je ondergrond plat was heel. Als je wat gedachte aan het en doen het goed, het kan ook wat diepte toe te voegen.
 6. 6
  Zet uw grootste stuk (wat is de meest in het oog springende of dat je wilt als een middelpunt) naar het centrum-links. Het ziet er beter dan te proberen om 'evenwicht' je tank op twee kanten, of het zetten van een stuk in het exacte midden. Of, als je een hele hoop stenen gevonden, probeer het ontwerpen van het zo gaan ze van links / rechts om het centrum. Zorg ervoor dat u voldoende ruimte laten voor de vis om te bewegen en ook te verbergen. Een gebroken omgekeerde keramische cup doet een nette baan en je kunt gemakkelijk bedekken met sommige levende planten (een grote verscheidenheid aan mossen zijn allemaal gemakkelijk verkrijgbaar bij de meeste dierenwinkels).
 7. 7
  Schik uw planten dienovereenkomstig. Je kunt nooit te veel diepte, dus je wilt de hogere planten in de rug en kortere planten in de voorkant om wat meer te creëren. Het zal ook helpen om uw vissen gemakkelijker zien.
 8. 8
  Proberen op een aantal verschillende lampen. Verschillende verlichting kan verbazingwekkende effecten van hoe een tank eruit ziet hebben. U kunt de zeer interessante maanlicht verlichting proberen.
 9. 9
  Het is nodig om te laten het water in het aquarium met alle apparatuur aan voor tenminste twee weken voordat je de vis los te staan. Je moet af en zet wat visvoer in de lege tank. Die periode heet de visloze fietsen. Gedurende die tijd, de goede bacteriën (die ammoniak zal houden van de vis ontlasting onder controle) te laten groeien in je filter. Het is van essentieel belang dat u niet de visloze fietsen overslaan en wordt geadviseerd dat je wat meer onderzoek naar dit onderwerp.

Tips

 • Plaats hogere planten in de buurt van de rug en de kortere voorkant. Zorg ervoor dat u op de voorgrond te gebruiken als goed, en niet alleen de achtergrond!
 • Levende planten kan een groot verschil in de totale uitstraling en de gezondheid van uw tank te maken. Handhaven ervan vereist speciale tijd, maar het is de moeite waard.
 • Verzamel mooie steentjes die de natuurlijke uitstraling van de tank zal verbeteren. Heb mariene decoraties, zoals schelpen niet toevoegen omdat ze uw water condities, vooral de pH waarde kan veranderen.
 • Maak uw tank te vullen uw vissen. Als de vis er goed uitzien, zal je tank er goed uitzien. Als de vis niet overeenkomen hun habitat, dan kunnen ze op hun beurt kunnen de gespannen of ongemakkelijk en maak je tank er minder aantrekkelijk.
 • Zorg ervoor dat u op zijn minst deze dingen op hun plaats voordat u het aquarium bevolken. 1. Een filter, dat een combinatie van mechanische, biologische en chemische filtratie hebben. Meest populair zijn macht filters en buitenfilters voor middelgrote tot grote tanks, en spons filters voor nano tanks. 2. Een vitamine rijke voedselbron, en eventueel een aanvullende bron van voedsel. 3. Volgens de aard van de vis die u houden: een boiler en / of een luchtpomp.
 • Donkerder grind / zand zal de kleuren van uw vis rijker maken. Lichter grind / zand zullen hun kleuren lichter te maken. Ook dit is afhankelijk van de soort en de kleur van de vis die je van plan bent om uw aquarium vullen met.
 • Zorg er altijd voor dat de vis die je van plan bent om te blijven zijn compatibel met elkaar. Sommige soorten niet goed opschieten met anderen en vaak smoren van hun vinnen, in sommige gevallen zelfs opeten.
 • Maak afzonderlijke gebieden. Zo laat een ruimte vrij voor het voeden, of voor schaduw. Ook als theres gebieden kleinere vissen kunnen verbergen voor meer agressieve vissen.

Waarschuwingen

 • Als je rotsen die je vond op plaatsen zoals het strand te gebruiken, of in uw tuin, kook ze en laat ze weken in water voor een week of zo. Dit moet er schadelijke doden. Wees ervan bewust dat ze de hardheid of pH in je tank kan toenemen.
 • Natuurlijk ogende tanks zijn zeer populair geworden, vooral bij aquatische kunstenaars zoals Amano. Uw vissen zullen gelukkiger zijn als je probeert te zetten als beetje nep en onnatuurlijk decoraties mogelijk.

Dingen die je nodig hebt

 • Een glazen of acryl tank groot genoeg voor de vis die je kiest,
 • Goede kwaliteit filter,
 • Afhankelijk van de behoeften van uw vissen een verwarming-en / of lucht pomp en lucht stenen,
 • Niet-schadelijke decoraties,
 • Geschikt substraat,
 • Zwarte of donkere achtergrond,
 • Levende planten.