Wkinl

Hoe kan ik een betaalbare strand bruiloft te plannen

Vandaag de dag, veel drukke koppels vinden dat ze overhaast voor tijd en geen geld op zak bij het gaat om de planning en financiering van hun huwelijk. Strand bruiloften bieden een verstandige en elegante oplossing om de kosten en hoofdpijn normaal geassocieerd met een traditionele bruiloft. Typisch, een strand bruiloft is gemakkelijker te plannen, goedkoper om te betalen voor en een heel stuk leuker - voor iedereen - met inbegrip van de gasten! Er zijn een aantal 'special issues' hoewel die moeten worden overwogen bij de planning van een strand bruiloft.

Stappen

Hoe kan ik een betaalbare strand bruiloft te plannen. Kies uw locatie verstandig.
Hoe kan ik een betaalbare strand bruiloft te plannen. Kies uw locatie verstandig.
 1. 1
  Kies uw locatie verstandig. Stranden zijn meestal luchtig. Probeer naar een inham of een gebied beschermd tegen direct winden voor uw ceremonie halen. Wees bewust van de getijden.
 2. 2
  Beslis hoeveel gasten aanwezig zullen zijn. De meeste stranden niet een speciale vergunning voor kleine informele huwelijken vereisen. Neem contact op met de lokale autoriteiten om zeker te zijn.
 3. 3
  Zoek een bruiloft official lokaal naar het strand van uw keuze om uw huwelijksceremonie te voeren. Vaak gespecialiseerd zij in strand bruiloften en kunnen u nuttige tips en zeer betaalbare arrangementen. Bruiloft pakketten worden steeds zeer populair en zijn ideaal voor drukke koppels. Vaak bevatten ze alles wat je nodig hebt van het boeket aan de fotografie tot het indienen van uw huwelijk licentie.
 4. 4
  Minimaliseer uw receptie uitgaven door het plannen van een zonsondergang ceremonie gevolgd door een eenvoudige maar elegante wijn en kaas direct aan het strand.
 5. 5
  Huur een outdoor luifel om uw receptie te beschermen tegen regen buien en ongenode meeuwen. Voor een tropische flare, sieren de luifel met tule en twinkelende mini-verlichting en zijden bloemen. Gebruik orkaan kaarsen voor verlichting.
 6. 6
  Vergeet niet het comfort en de veiligheid van uw gasten. Bieden zitplaatsen voor ouderen evenals zonnebrandcrème en muggenspray voor het geval dat. Als sommige van uw gasten hebben mobiliteitsbeperkingen erkennen dat het bijna onmogelijk is om een ​​rolstoel in het zand te duwen, en het is erg moeilijk voor mensen die moeite hebben met lopen om te onderhandelen zand ook. Veel stranden hebben loopbruggen of platforms. Gebruik deze dienovereenkomstig.
 7. 7
  Bedank je gasten voor het delen van uw dag door hen met strand bruiloft gunsten zoals gepersonaliseerde zand-dollars, schelp kaarsen of Hawaiiaanse leis zijde.

Tips

 • Vergeet niet, afhankelijk van de tijd van het jaar, kan het strand erg heet zijn, zelfs in de vroege avond. Kies uw trouwjurk dienovereenkomstig.
 • Voor een grotere, meer formele strand bruiloft met veel gasten, kunt u naar een nabijgelegen hotel aan de oceaan of restaurant te kiezen met een buitenterras aan de receptie verzorgen na uw strand kant ceremonie.
 • Een toevallige kapsel het beste werkt voor strand bruiloften. Als de dag is luchtig, zal je haar er prachtig natuurlijk en 'warrig', in tegenstelling tot het kijken 'verknald'.

Waarschuwingen

 • Hoewel er veel bruiloft bedrijven die all-inclusive strand bruiloft pakketten aan te bieden, wacht niet tot het laatste ogenblik om te proberen een boek! True, deze pakketten te elimineren veel van de tijd en planning vereist bij normaal gebruik van een bruiloft, maar ze zijn ook erg populair. Als je het knippen te dichtbij komt, kunt u worden teleurgesteld op de dag van uw keuze al geboekt vinden. Geef jezelf niet minder dan zes maanden en meer indien mogelijk aan uw bruiloft pakket boeken.
 • Naast gezien de hitte, in gedachten houden dat sommige gebieden zijn gevoelig voor orkanen of gewoon vies stormen op bepaalde tijden van het jaar. Plannen dienovereenkomstig.