Wkinl

Hoe je weeën op te wekken thuis

Tegen de tijd dat je rond 40 weken in je zwangerschap, je bent voldragen en klaar om te bevallen. Op dit punt, kan je je afvragen of er een manier om hulp te krijgen van het geboorteproces begonnen. Blijkt dat er nogal een paar natuurlijke manieren om te proberen om weeën op te wekken. Hier zijn enkele tips over hoe om weeën op te wekken thuis.

Stappen

Hoe je weeën op te wekken thuis. Kruidig ​​voedsel te eten, ananas of zwarte drop.
Hoe je weeën op te wekken thuis. Kruidig ​​voedsel te eten, ananas of zwarte drop.

Wat te eten & drinken

 1. 1
  Kruidig ​​voedsel te eten, ananas of zwarte drop. Hoewel de wetenschap is super sceptisch, veel mensen zweren erbij. Je zou kunnen eindigen het zien van het naar buiten komen in een vorm die u niet wilt, maar het zou kunnen zijn het risico waard.
  • Pittig eten is bekend om te helpen natuurlijk weeën op te wekken. Pittig eten kan het hormoon prostaglandine verhogen, die helpt om de gladde spieren in het lichaam samentrekken en kan helpen trekker arbeid.
   • Merk echter op dat voedsel zoals hete pepers en Mexicaanse gerechten kunnen ook diarree en uitdroging veroorzaken. (Uitdroging kan de baarmoeder doen samentrekken.) Het eten van grote hoeveelheden van kruidig ​​voedsel kan nuttig zijn in het opwekken van weeën maar anders schadelijk voor uw gezondheid tijdens de bevalling.
  • Ananas wordt gezegd om te helpen rijpen van de baarmoederhals en het stimuleren van de productie van prostaglandines.
  • Zwarte drop is een ander voedsel dat kan helpen prostaglandine stimuleren. Ook het eten van te veel drop kan diarree veroorzaken.
 2. 2
  Drinken ricinusolie. Maar niet alleen te drinken! Meng 1-4 oz (30-120 ml) met sinaasappelsap of melk, het smaakt behoorlijk smerig.
  • Ricinusolie is gezegd contracties veroorzaken echter door irriterend voor de darmen. Deze krampen veroorzaakt diarree, die de baarmoeder doet samentrekken. Wees voorzichtig als u ervoor kiest om castorolie gebruiken, want het is in verband gebracht met een aantal nadelige effecten voor de baby.
 3. 3
  Neem kruiden. Twee van de belangrijkste kruiden die brengen op arbeid zijn zilverkaars en teunisbloemolie. Beide komen in de vorm van pillen, maar alleen dit nemen als uw arts okays het.
  • Zilverkaars kan contracties reguleren en efficiënter te maken voor echte arbeid. Blauwe cohosh wordt gebruikt om weeën te versterken. Het is nog steeds ter discussie hoe veilig dit is.
  • Teunisbloemolie (genomen in capsules of gewreven op de baarmoederhals tijdens de laatste weken van de zwangerschap) helpt de baarmoederhals dunne, verwijden en prep het voor de arbeid. Toch moeten vrouwen met placenta previa wegblijven van dit kruid.

Wat te doen

 1. 1
  Geslachtsgemeenschap hebben. Grappig genoeg, zou het zelfde ding dat kreeg je dit leest je uit te halen. En voor de goede orde, kan het geen kwaad de baby.
  • Seks kan helpen met inducerende arbeid. De handeling van seks zorgt ervoor dat de vrouw naar het hormoon oxytocine, die de baarmoeder doet samentrekken los. Bovendien sperma mannelijke bevat prostaglandinen die de spieren samentrekken en helpt te verzachten en rijpen van de baarmoederhals.
 2. 2
  Masseer je tepels. Indien het wordt gedaan voor een lange tijd (we spreken een paar uur), wrijven het gebied (of met behulp van een borstpomp) kan arbeid-inducerende effecten hebben. Niemand heeft gezegd dat je moest het zelf doen.
  • Tepelstimulatie releases hormonen veel op dezelfde manier dat geslachtsgemeenschap doet. Het kan helpen om op contracties of stabiliseren als ze zijn vastgelopen.
 3. 3
  Ga voor een wandeling. Het is al aangenomen voor een lange tijd dat een stevige wandeling helpt induceren zwangerschap. Dit zou de laatste keer dat je kunt oefenen voor een tijdje, dus geniet het! Kunt u nog steeds passen in je Nikes?
  • Wandelen of marcheren op en neer trappen wordt ook gezegd om te helpen de bevalling opwekken. Fysiek actief zorgt ervoor dat de baby het hoofd naar beneden te drukken op de baarmoederhals.
 4. 4
  Gebruik acupunctuur of acupressuur. Beide aanspraak te helpen bij vamping tot bloodflow overal - waaronder de baarmoeder. Dit, zogenaamd, helpt bewegen de baby naar beneden het bekken en stimuleert de samentrekkingen en dilatatie.
  • Beide zullen helpen bevalling opwekken, maar acupunctuur zal vereisen dat u om te gaan zien een getrainde professional. Acupressuur, aan de andere kant, kan worden thuis gedaan door u of uw partner. Er zijn twee drukpunten die zijn naar contracties stimuleert Zij zijn in het weefsel dat is gelegen tussen de duim en de wijsvinger en ongeveer vier vingers breedte boven de binnenzijde van de enkel.
   • Voor de singels, zal je het knijpen en dan is het in een cirkelvormige beweging gedurende 30 seconden tot een minuut per keer wrijven. Neem pauzes tussen de weeën. Voor uw enkel, stevig op de plek. Het moet voelen een beetje pijn. Wrijf in een cirkelvormige beweging totdat je voelt een samentrekking. Wanneer de krimp voorbij is, begint opnieuw op.

Tips

 • Sommigen zeggen te praten met je baby stimuleert het, het opwekken van weeën. Zelfs als het niet werkt, is er geen kwaad in het chatten je baby omhoog, terwijl u kunt een woord in tussen de kreten krijgen.
 • Sommige van deze aanbevelingen zijn hard op je buik. Weet dat als je ze te ondernemen, kunt u verblijven in de badkamer voor een spreuk.

Waarschuwingen

 • Probeer niet elke thuis arbeid inducerende technieken tot na 40 weken zwangerschap. Daarbij eerder kan brengen op vroeggeboorte.
 • Neem alleen kruiden als uw arts zegt dat het goed is.