Wkinl

Hoe je VIP-service van een restaurant

Heb je wel eens af of als je uit eten gaan, ben je echt genieten van de beste service die de maître d 'te bieden heeft? Ontdek hoe je kunt indruk op wie je ook bent met elke keer en worden behandeld als royalty zonder extra kosten.

Stappen

Hoe je VIP-service van een restaurant. Bel het restaurant van tevoren om uw reservering te boeken via de telefoon.
Hoe je VIP-service van een restaurant. Bel het restaurant van tevoren om uw reservering te boeken via de telefoon.
 1. 1
  Bel het restaurant van tevoren om uw reservering te boeken via de telefoon.
 2. 2
  Ga in tot aan de maître d ', de ober en soms de persoon die zal worden groette je als je in en een paar uur voor uw reservering. Zorg ervoor dat ze weten je naam, wanneer je aankomt en de naam van uw gast.
 3. 3
  Vooruit te betalen. Om rustig te gaan met de onaangename karakter van de rekeningen en op hen te wachten, zullen veel restaurants mogelijk voor u om uw creditcardnummer te geven, positief te identificeren jezelf, en aanmelden voor de factuur voordat u het diner hebben gegeten. Op deze manier als je eenmaal klaar bent kun je gewoon uit te lopen met je date, klant, collega, of wie het geluk heeft deze avond voor het diner te genieten met je mee.
 4. 4
  Onder andere een 15 - 25% fooi op voorhand, afhankelijk van de kwaliteit van de eetgelegenheid die je gaat. Met de tip al op voorhand bekend zijn, moet je een van hun fijnere obers. Wees je bewust van de douane van het land waarin u zich bevindt in Europa, zijn tips verwacht en niet inbegrepen. Elders, raadpleeg dan een up-to-date reisgids. Bij twijfel, vragen of de servicekosten inbegrepen.
 5. 5
  Plaats een oproep om uw reservatie te bevestigen en dat de maître d 'wordt groet je als je in samen met uw gasten. Mensen, ongeacht wie ze zijn, genieten wordt erkend en gewaardeerd - behalve in zeldzame gevallen.
 6. 6
  Bevriend uw server. Vergeet niet dat het belangrijk is een goede gast in een restaurant. Vraag uw server wat hun naam is, introduceer jezelf en je gasten als de server niet al weet je naam (s). Als je niet bekend bent met de plaats, moet u de server voor suggesties over wat goed is en wat populair is vragen.
 7. 7
  Geniet van uw maaltijd en genieten van de looks van de goedkeuring die je krijgt van andere gasten aan tafel als je loopt in alsof dit restaurant is uw persoonlijke country club.
 8. 8
  Cultiveren van uw restaurants. Worden een vaste klant bij een "langzame" tijd, misschien stoppen door regelmatig voor een dessert en koffie of op te halen een kleine traktatie te gaan. Zelfs in de chique kringen, elk restaurant dat zal niet stoel die u tijdens een trage tijd voor iets minder dan een volledige maaltijd is het niet waard betuttelend. Dit zal u toelaten om vertrouwd te raken met de kelners te worden en hen in staat stellen om contact met u op als een goede klant kennen. Zorg ervoor dat u voortdurend tip goed als fooi is gebruikelijk. Regelmatige patroons met een reputatie voor royale fooien zullen worden genoteerd en de service goed is. Het is nog indrukwekkender als u ontvangt gunstige blikken van herkenning bij elke beurt.

Tips

 • De bovenstaande stappen zijn alleen luxe restaurants worden gebruikt. Naar aanleiding van de hiervoor genoemde stappen op fastfood restraunts zoals McDonalds, Burger King of kan Applebee's leiden tot verwarring en verlegenheid.
 • Als je van de maaltijd of service maken dat u vult een opmerking kaart (indien aanwezig) of praten met de maître d '/ ober over het op uw weg naar buiten.
 • Als er een probleem of een probleem met uw eten of service, aangenaam zijn met het personeel. Onbeleefd doet u een betere service krijgen, vooral als het een restaurant dat u frequent. Het bedienend personeel zal u mijden als de pest.

Waarschuwingen

 • Het gebruik van geld, echter, is misschien niet zo slecht van een idee als vouw je een 15€ 3 keer, zet in je hand, en schud handen met de maître d 'als je binnenkomt te zitten. Het is een veel meer discrete manier beleefd vragen om een ​​goede service. Gebruik gewoon discretie.
 • Vermijd het vermelden geld om personeel of uw gasten, terwijl naar het diner. Door het verwaarlozen van de bovenstaande stappen te volgen en gewoon te zeggen, binnen gehoorsafstand van je gasten, "Er is een kernachtige 5€ wetsvoorstel in mijn zak met uw naam erop als u ons kunt nemen om de beste tafel in het huis" vernedert niet alleen de positie van de obers serveren u, maar ten koste van de eetervaring van uw gast ook. Behandel deze mensen als vrienden en zij zullen hetzelfde doen. De "gouden regel" van toepassing.