Wkinl

Hoe je nep rotsen te maken voor uw vijver

Dit is een eenvoudige instructie over hoe realistisch, lichtgewicht rotsen te maken voor uw outdoor vijver, of iets anders wat je in gedachten had.

Stappen

Hoe je nep rotsen te maken voor uw vijver. Buig het kippengaas hekwerk in de vorm die u nodig hebt.
Hoe je nep rotsen te maken voor uw vijver. Buig het kippengaas hekwerk in de vorm die u nodig hebt.
 1. 1
  Buig het kippengaas hekwerk in de vorm die u nodig hebt. Knippen, vouwen, buigen, doen wat je moet doen om het te krijgen in de gewenste vorm. Zorg ervoor dat u lederen handschoenen te dragen voor dit!
 2. 2
  Zet de draad frame neer op een stuk plastic. Je zult gebruiken de blikken van isolatie voor de volgende stap (mogelijk tot 3 blikjes).
 3. 3
  Spray de blikken van isolatie op de draad frame. Niet te veel van een patroon van te maken (dwz doet het allemaal in even rijen.) Laat het schuim grijper en "sink" rond de draden van het frame te maken. Bedek het geheel, waardoor de binnenkant hol. Laat om te zitten voor 24 uur.
 4. 4
  Voeg water toe tot je voeg mix, waardoor het een beetje dunner dan je normaal zou doen (ongeveer zoals cakebeslag). De reden dat je grout gebruikt mix in plaats van het betonmengsel is de afwezigheid van grind in de specie mix. Hoeveel stenen je te zien in de natuur dat kleinere stenen steken van hen hebben?
 5. 5
  Neem stroken jute, en een voor een, dompel ze in de specie mix. Swirl ze rond om ervoor te zorgen dat elk beetje bedekt is. Als u trek de jute strips uit de specie mix, knijp uw vingers aan weerszijden van het, en lopen ze naar beneden het naar "rakel" het overtollige specie.
 6. 6
  Leggen deze strips op je draad en schuim frame. Probeer niet om ze rimpels overal laten. Probeer ze te duwen in zo veel spleten in het schuim als je kunt. Als je elke strip vast, overlappen het over de vorige net klein beetje. Gebruik de specie mix om de randen glad. Bedek de hele draad en schuim frame met deze strip tot er geen schuim wordt die door tonen. Als je frame begint te buigen van het gewicht van de specie, gebruik iets om het faillissement van de binnenkant van het, zoals een stok, om te helpen handhaven de oorspronkelijke hoogte. Laten drogen gedurende minstens 24 uur. Als sommige van de randen van de jute zijn nog steeds zien, mengen tot een kleine partij van grout, dikkere deze tijd, en gebruik je handen om het glad over meer dan deze plekken.
 7. 7
  Na al de specie tijd om te drogen heeft gehad, zal uw rots hebben zijn vorm en de details, maar het zal een effen kleur zijn. Je moet om het te schilderen. U kunt gebruiken wat kleuren je wilt, maar gebruik platte verf. Als je glanzende verf gebruikt, zal het je rock geven een "plastic" fake look.
 8. 8
  Gebruik een blanke lak matte verf om het te verzegelen. Gebruik meerdere lagen op het, waardoor het dikker in de plekken waar het water gaat lopen (als het gaat om onder continue stromend water). U kunt ook gebruik maken van een lak, maar zorg ervoor dat u up houdt onder continue stromend water en buitenomstandigheden.

Tips

 • U kunt meer informatie over het bouwen van stenen op deze manier op het web, en ook variaties op het te vinden.
 • In plaats van kippengaas en uitbreiden van schuim isolatie, kunt u gebruik maken van de roze foamboard isolatie, en gebruik een schuim mes om de randen gesneden in de gewenste vorm. Hollen het midden een beetje door schuren het naar beneden met de hand. Dan beginnen met de jute en specie mix, verpakken volledig rond het foamboard. U kunt plaats enkele kleine brokstukken van schuim onder de jute om het een onregelmatig uiterlijk te geven.
 • Nadat je rock is op zijn plaats, proberen wat rotsen vinden met mos groeit al op hen te plaatsen er omheen, het stimuleren van het mos te groeien op je nep rots. Dit zal toevoegen aan het realisme.

Waarschuwingen

 • Draag lederen handschoenen tijdens het gebruik kippengaas. De snijkanten van het kan scherp zijn, en zal zeer gemakkelijk te snijden!
 • Draag latex of vinyl handschoenen tijdens het hanteren en het mengen van de specie. Het kan heel moeilijk te schrobben uit handen.

Dingen die je nodig hebt

 • Kippengaas
 • Het uitbreiden van schuim isolatie
 • Jute materiaal in stroken van ongeveer 12 centimeter gesneden door 2 inches
 • Grout mix
 • Platte spuitlak (welke kleuren u verkiest)
 • Blanke lak of lak