Wkinl

Hoe je mieren buiten te houden van voedsel voor huisdieren

Als mieren binnenvallen voeding van uw huisdier, kan het huisdier weigeren te eten. Ontdek hoe dit probleem te verhelpen en te voorkomen dat in de toekomst.

Het gebruik hier de term 'Pet' is bedoeld om nogal generiek, omdat je zou kunnen overwegen vogels, eekhoorns en andere dieren om je 'huisdieren' zijn.

De sleutel is om een ​​'chemische veilige' barrière die de mieren niet zal overschrijden en toch zal niet schadelijk voor uw huisdieren, wilde vogels of andere dieren die u wenst te voeden te creëren.

Stappen

Hoe je mieren buiten te houden van voedsel voor huisdieren. Slaan extra voedsel in verzegelde containers.
Hoe je mieren buiten te houden van voedsel voor huisdieren. Slaan extra voedsel in verzegelde containers.
 1. 1
  Slaan extra voedsel in verzegelde containers. Koffie blikjes, Tupperware, zip-lock zakjes, elk type container die ervoor zorgt dat de mieren uit. Soms kan dit vereisen het plaatsen van een zak in een zak. In ernstige gevallen moet u wellicht om het voedsel op te slaan in je vriezer.
 2. 2
  Verwijder bestaande mieren. Als mieren zijn al in het voedsel schotel, bedek de schotel stevig vast en zet de kom van voedsel in de vriezer voor ongeveer twee uur. Dit zal bevriezen en dood de mieren tijdens het opslaan van het voedsel.
 3. 3
  Neem de droge voeding uit de vriezer. Door nu de mieren dood moeten zijn. Giet het droog voedsel in een zeef, boven een gootsteen, en schud (net heen en weer krachtig) tot er geen dode mieren buiten komen. Dit zal houden van het verspillen van de petfood zoals je kunt nu opnieuw serveren.
 4. 4
  Ga naar het huisdier foerageergebieden en zorg ervoor dat er geen stukjes meer of kruimels van voedsel op de grond. Kruimels achtergelaten zal verleiden mieren om terug te keren.
 5. 5
  Het hele gebied schoon met water en zeep of een sterke detergent schoner. De soap zal de geur van de mier paden te verwijderen. Je zou willen terugkeren in een paar uur en opnieuw wassen met schoon water om alle chemische geur achtergelaten te verwijderen.
 6. 6
  Stel het schoon voedsel gerecht in een pan met water, niet te diep (zoals een cake pan). De pan van het water zal fungeren als een slotgracht en houden de mieren uit. Een andere oplossing is 2 roestvrij schotels, een iets groter dan de andere te verkrijgen. Gebruik industriële kracht lijm (zoals Goop) om een ​​klein stukje van baksteen of zeer platte steen aan de onderkant van de kleinere schaal hechten. Zodra de lijm droogt, zet het water in de grotere schaal. Plaats de kleinere schotel + baksteen in de grotere schaal van het water. Het water fungeert als een slotgracht en houdt de mieren uit het voedsel. De baksteen houdt de etensbak omvalt en verhoogt het goed boven het waterniveau.
 7. 7
  Zet de schotel / gracht combinatie in een ander gebied voor twee dagen of meer. De mieren zullen uiteindelijk stoppen terug te keren naar de normale voederplaats.

Mieren verwijderen uit een zak droog petfood

 1. 1
  Als mieren zijn in een zeer grote zak droogvoer: Leeg het ant-besmette zak in een water-beveiligde verpakking, zoals een plastic emmer zonder deksel erop.
 2. 2
  Vult een wasbak of een badkuip met 3-4 inch (75-100 mm) van het water en zet de container in. De mieren zullen uiteindelijk kruipen uit het voedsel container en verdrinken. Roeren het eten maakt de mieren actiever en krijgt ze uit sneller. Het kan 3 dagen of langer duren om ze allemaal te doden.
 3. 3
  Na de petfood is vrij van mieren, giet het voedsel in koffie blikjes of iets dergelijks met een strak sluitend deksel. Dit voorkomt dat de mieren uit opnieuw het binnenvallen van de petfood.
 4. 4
  Als de mieren zijn in slechts een kleine hoeveelheid voedsel het gemakkelijker zou zijn om gewoon te bevriezen het eten - En de mieren.

Het houden van mieren uit uw vogel feeder

 1. 1
  Gebruik vaseline om een feeder die kleeft aan het raam te beschermen. Knip een grote cirkel of hartvorm uit krant. Tape die in uw venster naar een patroon. Dan gebruik je vinger om een ​​vaseline barrière op de buitenkant van het raam trekken. Plaats de feeder in het centrum. Deze methode wordt best gebruikt in een koele, schaduwrijke plek. Bij warm weer zal de Vaseline begint te lopen / druppelen.
 2. 2
  Voor een opknoping feeder, koopt een mier barrière die hecht aan de opknoping koord.
 3. 3
  Om uw eigen mier barrière te maken, rijgen een koord of draad door een klein papieren bekertje. Knoop het koord op de bodem van de beker. Vertrekken enkele centimeters van het snoer opknoping omlaag te binden op de feeder.
 4. 4
  Giet wat kaarsvet in de bodem van de kartonnen beker te verzegelen lekken.
 5. 5
  Nadat de was is afgekoeld sluit het snoer / beker naar de top van de opknoping vogelvoeder.
 6. 6
  Ophangen als een eenheid. Vul de beker met water om mieren te voorkomen kruipen van het snoer in het voedsel.
 7. 7
  In plaats van het gebruik van water-gracht methode (water verdampt) wikkel een band van lint fly papier op pole, of plaats op raam of aangepaste mounts zoals fly papier is dubbelzijdig lijm. Mieren zal het papier niet oversteken, gewoon houd deze weg van de feeder, zodat vogels maken geen contact.

Tips

 • Mieren zal terugkeren, voor enkele dagen, tot een gebied waar er ooit was eten. Verplaats het voedsel zo ver weg als praktisch. Zet het niet terug in de reguliere plaats voor 2 dagen of meer.
 • Ook lijkt het mieren een hekel aan badstoffen oppervlakken steken - zelfs om naar voedsel. Blijkbaar de ongelijke badstof oppervlak van mini-loops is te ruig voor hun voorkeuren. Plaats gewoon de petfood schotel in het midden van een badstof doek of handdoek met ten minste twee centimeter van badstof blootgesteld rond de buitenste rand van de schotel. Ze haat het om het ruwe oppervlak zo veel dat ze opgeven proberen om het voedsel te komen steken. Dit werkt goed met overdekt mieren, hebben niet geprobeerd maar het openlucht. Zorg ervoor dat de lus kant van de badstof "up" te plaatsen indien de handdoek heeft slechts lussen aan een kant.
 • De vaseline (vaseline) werkt het beste wanneer ongeveer 75 º F (24 º C) naar buiten. Te koud en de mieren boven kunt lopen. Te warm en het 'smelt' op het raam en maakt een loopneus puinhoop.

Probeer buiten de kaders te denken. Wat uw mier problemen worden moet je een manier om een ​​huisdier veilige barrière die de mieren niet zal overschrijden creëren. Water, olie, vaseline, boter of zeep (gebruikt zoals tekenen met krijt) zijn Eco-vriendelijke oplossingen, maar kan worden beschouwd als een tijdelijke. Je moet jezelf als een burgerwacht en blijf oplettend.

 • Wanneer opknoping zoemende vogelvoeders grote zorg om geen van de suiker water morst. Zelfs een druppel brengt de mieren aandacht aan dat gebied. Slang naar beneden het dek of patio als u denkt dat eten was er gemorst.

Waarschuwingen

 • Zoals met alle chemicaliën, buiten bereik van kinderen.

Let op: Dit is een tijdelijke oplossing. Mieren kunnen drijven of zwemmen in 'grachten'. Zelfs afwasmiddel werkt niet

 • Begrijp ant spray (gifstoffen) in petfood.
 • Wanneer met behulp van insecticiden, moet u de aanwijzingen van de fabrikant te volgen.