Wkinl

Hoe je kalkoen eieren uitkomen in een incubator

Als de eitjes onder uw kalkoen kip (s) zijn niet uitbroeden goed, kunt u ze verplaatsen naar een incubator voor een betere broed succes. Sinds kalkoen eieren hebben andere behoeften dan kippeneieren, hier is hoe u uw kansen van het hebben van pluizige kleine kalkoenen rondlopen verhogen...

Stappen

Hoe je kalkoen eieren uitkomen in een incubator. Stel uw incubator ten minste 24 uur voordat u de eieren in.
Hoe je kalkoen eieren uitkomen in een incubator. Stel uw incubator ten minste 24 uur voordat u de eieren in.
 1. 1
  Stel uw incubator ten minste 24 uur voordat u de eieren in.
 2. 2
  Vul het onderste kanaal met water om voldoende vocht te garanderen.
 3. 3
  Plaats twee thermometers in de incubator. Zorg ervoor dat ze verheven tot halve hoogte van de eieren (meestal ongeveer 1 inch). U kunt wegwerp plastic bekertjes te krijgen en snijd ze op de gewenste hoogte op te treden als platforms voor de thermometers.
 4. 4
  Bevestig een stof uitbreiding naar de bol van een thermometer en zorg ervoor dat het andere uiteinde in het water kanaal eronder. Deze thermometer, een zogenaamde natte-bol thermometer, zal je een ruw idee van de vochtigheid in de incubator te geven, maar alleen als het doek nat is.
 5. 5
  Zorg ervoor dat de temperatuur stabiel is bij of rond 99 graden Fahrenheit (~ 37 graden celsius) en de natte-boltemperatuur blijft tussen 85 en 100 graden Fahrenheit (~ 29 0,5 en 37 graden Celsius).
 6. 6
  Markeer de eieren met een gewone pen. Zet een "X" aan de ene kant en een "O" op de andere (wanneer de eieren worden plat op hun kant). Dit is zo dat wanneer je ze zet, zult u in staat zijn om ze precies 180 graden te draaien. Gebruik niet een kleurpotlood, een pen of een marker - deze bevatten chemicaliën die de kalkoen zal schaden door de schil.
 7. 7
  Plaats voorzichtig de eieren in de broedmachine. Hebben ze allemaal met dezelfde letter naar boven. Voor 25 Dagen: Zet alle eieren drie tot vijf keer per 24 uur. Dit voorkomt dat de kalkoen binnenkant van het vasthouden aan de shell.
 8. 8
  Op de 25e dag, stop draaien van de eieren. Dit is dus de kalkoen kan krijgen in uitkomen positie. In ongeveer drie dagen, op de 28e dag, zullen ze uitkomen. Bij kalkoenen uitkomen, kunnen ze rollen over eieren van de anderen ', gebruik dan de draaien merken aan dezelfde kant te houden.

Tips

 • De normale incuberen periode voor kalkoenen is 28 dagen.
 • Houd een oogje op het waterniveau eronder. Als je het laat te laag gaan, zal de incubator krijgen te droog. De relatieve luchtvochtigheid tijdens het uitbroeden tijd moet 65% of meer van de kalkoen niet uitdrogen binnen zijn barst in de schaal en sterven tijdens het uitbroeden zijn.
 • Wanneer een kalkoen begint steken door het omhulsel, draai niet het ei. Zorg ervoor dat de scheur de kalkoen is het maken is naar boven gericht. Als je de crack naar de grond gezet, kan de kalkoen niet in staat om door te breken. In de laatste drie dagen incubatie de kalkoen zal verhuizen om in uitkomen positie. 6-12 uur voordat ze uitkomen kun je zelfs horen ze beginnen te gluren.
 • De eerste scheur zal blijken richting dikkere einde van het ei. De kalkoen vaak boren zich een weg rond de omtrek van het ei en knalt het einde opent als een cap.
 • Behandel de eieren zo min mogelijk. De minder verstoring die u maakt, hoe groter de kans het uitkomen vlot gaan.
 • Het uitbroeden duurt tussen de 5 en 10 uur.
 • Na 24 uur zijn verstreken, tonen de kalkoen zijn water en voedsel. Dip zijn snavel in het water (maar niet zo dat het gaat in de neusgaten) en kijk hem drinken. Herhaal dit met het voer. Hopelijk uw Turkije zal leren en beginnen met het eten en drinken zelf.
 • De pas uitgekomen kalkoen zal waarschijnlijk worden gluren, wiebelig, moe en nat. Zorg ervoor dat het blijft warm en rusten.

Waarschuwingen

 • Was altijd je handen (en nooit raak je gezicht) vlak voor het aanraken van de kalkoen eieren. De oliën van je huid kan de eischaal doordringen en vervuilen (dwz pijn) de kalkoen binnenkant.
 • Weersta de drang om een ​​broed kalkoen helpen. Dit zal meer kwaad dan goed doen. Laat de natuur zijn gang gaan.
 • Als je niet goed draaien van de eieren, kan uw pasgeboren kalkoen uitkomen met een gedraaide been dat hij niet in staat zal zijn om op te staan ​​met. In dit geval zal de baby waarschijnlijk moeten worden neergezet.
 • Raak nooit jonge kalkoenen nadat ze in contact met kippen. Er zijn ziekten die kunnen worden doorgegeven van kippen aan jonge kalkoenen (hoewel volgroeide kalkoenen zijn oke).