Wkinl

Hoe je je partner te overtuigen om uw verwachtingen te volgen

Iemand zei dat de grootste troef van een persoon is een ondersteunende partner. Hoe krijg je zo'n relatie op te bouwen en te onderhouden?

Stappen

Hoe je je partner te overtuigen om uw verwachtingen te volgen. Het goede voorbeeld geven.
Hoe je je partner te overtuigen om uw verwachtingen te volgen. Het goede voorbeeld geven.
 1. 1
  Het goede voorbeeld geven. Uw partner zal uw gewoonten en gedrag te observeren en beginnen om ze te imiteren. Als je een slecht humeur en grove taal te tonen, zal uw partner van u leren. Als je respect en genegenheid te tonen, zal je partner het zelfde aan u retourneren. Beslissingen te nemen die in het belang is van beide. Niemand kan worden veroordeeld tot het bieden van een ander te doen, maar hij of zij kan instemmen met volgen bij uw liefdevolle leiderschap wordt waargenomen.
 2. 2
  Respecteer je partner. Uw echtgenoot heeft geen gelofte om je slaaf te worden. Je hebt niet beloven om zijn of haar bieding ofwel volgen. Als je partner niet doen wat je wilt, moet je altijd reageren met respect en liefde, nooit vijandigheid. Als je getrouwd was, je maakte bepaalde geloften van trouw: te eren, liefhebben, koesteren en ga zo maar door. Door uw zelf-minder gedrag, overtuig je partner van je oprechte loyaliteit en respect.
 3. 3
  Spreken uplifting woorden. Zet nooit neer uw echtgenoot. Ondersteun uw partner in het openbaar en in prive. Spreek woorden van zegen, nooit iets aan te merken. Wanneer je je partner vragen om iets te doen, gebruik dan een toon vol respect en genegenheid. Gebruik woorden die het mogelijk maken je partner om zijn of haar eigen beslissing te nemen en niet het gevoel gedwongen of gemanipuleerd. Spreken als u wilt dat uw partner om tot u spreken.
 4. 4
  Luisteren. Het ware geheim van effectieve communicatie is niet weten hoe om jezelf te uiten, maar het leren oplettendheid. Als je partner begint te spreken, zeggen: "Gewoon een moment." Schakel alle afleidingen, het gezicht van je partner, maak oogcontact, dan zeggen, "Ga je gang. Ik luister." Oplettendheid is iets dat je kunt geven of te onthouden. Het is mogelijk om woorden te horen en niet feitelijk mentaal luisteren. Luister naar zowel de woorden en de bedoeling van je partner. Luisteren als u wilt dat uw partner naar u luisteren.
 5. 5
  Geniet van jezelf. Verlichten. Als elk moment van elke dag is zwaar en somber, moet u overwegen het wijzigen van uw stijl van aanpak te onderwerpen. Breng tijd door met je partner als je niet "business" te bespreken. Wijs een moment van de dag of de plaats die je praat alleen over persoonlijke zaken. Uw partner heeft behoefte aan een pauze van de besluitvorming, om helder beslissingen te nemen.
 6. 6
  Bieden een gevoel van veiligheid. Bouwen van een huis omgeving waar het veilig is om het oneens. Moedig uw echtgenoot om persoonlijke ontwikkeling en onafhankelijke groei te ervaren. Een gezonde relatie gaat niet over dominantie van een persoon of buigen van de wil van een ander, maar individuen komen tot een overeenkomst te onderwerpen aan elkaar.

Tips

 • Het gaat niet om het wegnemen van de onafhankelijkheid van iemand, maar in plaats daarvan geeft die persoon de vrijheid om te kiezen om te volgen.