Wkinl

Hoe je je paard aan de slag op het bit

Zodra je paard werkt aan het bit, zal hij / zij een stuk soepeler en gemakkelijker te rijden, dus het is de moeite waard te zijn.

Uw inspanningen perfect gevoel voor het bit, dat is het enige mechanische onderdeel te horsemanship. Een gevoel voor de bit wordt gecombineerd met balans, blijven gecentreerd, en richting. Zodat het bit is niet helemaal een stuurwiel, in plaats horsemanship waardeert het schepsel dat de ruiter zit. Het paard moet worden gerespecteerd. De beoefend paard zal een beetje accepteren. De bit drukt tong van het paard, zou dit geen pijn het paard.

Stappen

Hoe je je paard aan de slag op het bit. Dring je paard in een mooie stabiele stijgende draf (lichtrijden helpt "release" van de paarden terug - U wilt een leuke, swingende draf) en houd je positie goed en je benen op.
Hoe je je paard aan de slag op het bit. Dring je paard in een mooie stabiele stijgende draf (lichtrijden helpt "release" van de paarden terug - U wilt een leuke, swingende draf) en houd je positie goed en je benen op.
 1. 1
  Dring je paard in een mooie stabiele stijgende draf (lichtrijden helpt "release" van de paarden terug - U wilt een leuke, swingende draf) en houd je positie goed en je benen op.
 2. 2
  Terwijl het houden van uw positie correct, zachtjes "squeeze" elk van uw handen, (zoals het melken van een koe) op de teugels totdat hij brengt zijn hoofd naar beneden, zodat het bijna parallel, betekent dit dat zijn neus zal iets getipt uit.
 3. 3
  niet niet. Dit zal verstijven de poll spieren, wat resulteert in het paard ontwijken de bit en niet echt accepteren.
 4. 4
  Vergeet niet om je been te houden terwijl "parasiteren" de teugels, zodat het paard weet om vooruit te blijven.
 5. 5
  Probeer centrum zelf in het zadel. Dit zal helpen de controle van het bit.
 6. 6
  Uw inspanning omvat het denken over de richting die het paard moet gaan.
 7. 7
  Naar rechts te gaan, bijvoorbeeld, cue het paard door het vastgrijpen alleen met de linkerhand en rechterbeen (buiten teugel wordt gebruikt om te draaien in de dressuur, zodat de paarden schouder zal niet "pop out")
 8. 8
  Vergeet niet om te ontspannen uw rechterhand en houd uw duim op de top, die de sterkte van de grip toeneemt.
 9. 9
  Houd in gedachten om het paard te belonen door te laten omhoog. (Altijd pat met binnen kant, zodat je niet de buitenkant teugel verbinding verliezen)
 10. 10
  Pas de teugels. Wanneer je voelt zijn hoofd terug omhoog gaan, niet bewegen je armen of zag op zijn mond. Gewoon knijp de teugels met uw vingers en vergeet niet om, zodra hij los.
 11. 11
  Leer hoe je een gevoel voor de mond van het paard te hebben. Deze tijd ontwikkelt.
 12. 12
  Oefenen tot in de perfectie, zowel richting en snelheid.
 13. 13
  Probeer niet om uw paard te houden op de bit te lang. Ze hebben tijd nodig om hun nekspieren te ontwikkelen om die positie vast te houden.

Tips

 • Altijd onthouden om de druk te laten ontsnappen zodra hij heeft gegeven.
 • Heb zagen niet houden aan de mond van het paard toen het in de bit heeft gegeven, beloon het met versterkingen.
 • Vraag aan je paard om zijn nek een manier buigen en vervolgens de andere eerst in stilstand en vervolgens in lopen. Dit zal helpen om los te komen van de spieren in zijn nek en laat hem om de contactpersoon te accepteren.
 • Ook al is het makkelijker om uw positie en uw contactgegevens te houden op een wandeling, is het makkelijker om het paard in een echte raam in draf te krijgen, want je hebt meer afdruk.
 • Wanneer het paard in de bit beloning hem / haar met licht handen, zodat ze het idee. Door dit te doen zal u en uw paard te ontspannen, en je bent niet altijd te trekken op zijn mond.
 • Als je eenmaal hebt dit al een tijdje kun je het proberen op een galop.
 • Laat het paard om te ontspannen bij stilstand
 • Doe het een beetje op een moment, om langzaam te verlichten het paard erin. Zorg ervoor dat je niet te maken het hoofd te strak duwen of haar is ongemakkelijk.
 • Het is makkelijker om deze oefenen een 20m cirkel en rond de hoeken.
 • Altijd behalve weinig vooruitgang, in plaats van altijd te doen, vooral als het paard weet dat het maar niet aan gewend.
 • Voor betere resultaten, krijg je paard te "geven" haar hoofd en houd het daar terwijl je afsprong.

Waarschuwingen

 • Uw paard kan tijd nodig hebben om flexibeler te worden, zodat buigen hem ronde dingen, bijvoorbeeld-vaten. Het is ook makkelijker om je paard te krijgen op de bits die op en neer heuvels.
 • Vergeet niet, nooit proberen dit met ongetrainde paarden als ze kunnen grootbrengen of verwonden.
 • Vergeet niet om de druk te laten ontsnappen toen gestopt, anders hals van het paard zal vermoeidheid en zich ongemakkelijk voelen voor hem.
 • Vergeet niet in dit te doen je bent het onderwijs van uw paard dat het een makkelijker manier om je te dragen in plaats van zijn hoofd omhoog en ongemak te voorkomen door het geven aan de druk. Als je houdt waardoor ze ongemakkelijk, zullen ze nooit leren om te gaan op het bit.
 • Soms lijkt het alsof je paard op het bit, maar ze zijn echt ontwijken het - om echt op het bit, moeten de paarden poll (het gebied tussen hun oren) het hoogste deel van hun nek. Als de poll lager is dan een ander deel van hun nek, dan zijn ze niet goed op het bit.

Dingen die je nodig hebt

 • De juiste bit
 • Een vlak gebied te rijden