Wkinl

Hoe je je leven weer in orde

Wanneer u twijfelt, mensen overal in dit enorme, mensen gevulde planeet toevlucht te buigen uit vorm in plaats van empowerment onszelf om op te staan ​​en pak onszelf! Hoewel het niet erg gezond voor je, het is gewoon wat we doen! Mannen en vrouwen allemaal hetzelfde doen dit ook, dus je hebt niets te schamen. Nu, heb je de macht om emoties en innerlijke negativiteit veroveren! Deze gids zal voorstellen op welke wijze u de controle over uw leven weer te krijgen. Ik heb mijn leven weer op orde, en je kunt de jouwe ook terug te krijgen.

Stappen

Hoe je je leven weer in orde. Zich te ontdoen van de negativiteit in je leven.
Hoe je je leven weer in orde. Zich te ontdoen van de negativiteit in je leven.
 1. 1
  Zich te ontdoen van de negativiteit in je leven. Doe familie en vrienden die te veel negativiteit naar je toe te brengen op bevriezen voor nu. Begin geen problemen met hen, maar zijn minder afhankelijk van hen. Ook bezuinigen op negativiteit jezelf! Wanneer je iets negatiefs denkt, zeg tegen jezelf: "Dat is negatief en onnodige." Blijven zeggen dat je jezelf totdat je hersenen helemaal stopt.
 2. 2
  Bezuinigen op onnodige activiteiten om tijd vrij te maken. Elke activiteit die niet leidt tot een tastbaar resultaat of leiden u naar succes kun je op bevriezen. Bijvoorbeeld, bezuinigen op een film of gaan op de computer te gaan op AIM half zo vaak zou volstaan. Maar wees voorzichtig met het kiezen van die dingen in je leven belangrijk voor je zijn en welke niet. Om veel voorkomende fouten te vermijden, eerst een lijst van dingen (op papier!) Dat je normaal doet op een dagelijkse en / of wekelijkse basis en zet hoeveel tijd je besteedt aan elke activiteit. Vervolgens neemt u de punten op die lijst en licht wegstrepen van de dingen die nutteloos in je leven en je te veel tijd besteden aan. Bijvoorbeeld, als je tv voor 5 uur per dag kijken, je bent zeker verspilt een bepaald moment in je leven. Als het iets te maken met een andere persoon heeft, met name familie, niet oversteken het af als dit te doen kan de andere persoon slecht invloed. Vervolgens kijkt u naar alle van de dingen die je doorkruist uit en vervolgens op de dingen die je nog hebt op je andere lijst. Lijkt dit redelijk? Kun je leven zonder de dingen die je doorgestreept? Ons belangrijkste doel is om u te stoppen met uitgaven te veel tijd aan nutteloze dingen.
 3. 3
  Maak een wekelijks doel lijst met drie kleuren.
  • Een zwarte prioriteit zou iets dat gedaan moet worden op een bepaalde datum en tijd, zonder uitzonderingen zijn.
  • Een rode prioriteit is iets dat moet worden uitgevoerd door het einde van de dag.
  • Een oranje prioriteit zou iets dat gedaan moet worden binnen minder dan een zeven uur te zijn. Kijk niet afgelopen 7 dagen tot de prioriteiten wordt voldaan.
 4. 4
  Koop een paar honderd indexkaarten of 2-3 packs. Houd ten minste een helft van een pak met u te allen tijde. Ze zijn waardevol bij sociale evenementen en kunt u ideeën op papier vast te leggen, zodat u nooit iets vergeten. Wetende dat al je problemen zijn in je zak zal wegnemen spanning want je kunt stoppen met denken over hen en gaan nadenken over andere belangrijke dingen.
 5. 5
  Organiseer de meeste van uw computer bestanden in 5-15 mappen om ervoor te zorgen dat u uw digitale prioriteiten rechtdoor. Bijvoorbeeld mappen: Werk, School, Research / Reading, Personal Writings, Weekly Goals, Muziek, Foto's, Herinneringen.
 6. 6
  Noteer 10 sterke punten je hebt en hoe je ze kunt gebruiken om uw voordeel. Noteer 10 zwakke punten je hebt en hoe je kunt ze te verbeteren. Probeer jezelf te verbeteren een beetje elke dag, maar tegelijkertijd houden dit citaat in gedachten: "Complete perfectie is een zegen, maar wanneer perfectie is een ontmoeting met de mensheid, het is nutteloos." Gebruik nooit het woord 'perfect'. Gebruik de "verbeterde" plaats. Het proces van verbetering is traag, maar als je probeert om jezelf te verbeteren elke dag, in 6 maanden, de volgende lijst u schrijft zal heel anders zijn.
 7. 7
  Bouwen van eigenwaarde. Vergelijk jezelf niet met andere mensen en jezelf niet te beperken tot de normen van de consensus. Tot op zekere hoogte, vergeet veroordelend vreemden en geef jezelf genoeg ruimte om te groeien.
 8. 8
  Maak fysieke veranderingen om jezelf eraan te herinneren dat je een nieuwe persoon. Een kapsel en nieuwe kleding zou volstaan. Ook, reinig jezelf geestelijk en mentaal naar een duurzame nieuwe levensstijl te beginnen. Meditatie is een goede manier om dit te doen.

Tips

 • Besteden 10-20 minuten per dag na te denken over wat je gedaan hebt, wat je doet, en wat u gaat doen. Denk na over manieren om geld te besparen, gezonder worden, en verbeter jezelf. Weet niet meer dan 20 minuten niet een dag doorbrengen denken, anders die zal leiden tot uitstel. Probeer te denken tijdens de downtime, zoals wachten op een lijn of rijden op een bus.
 • Het hebben van zelfdiscipline zou nuttig zijn.
 • Het gezelschap van vrienden en kruidengeneesmiddelen zijn perfecte oplossingen voor stress.

Waarschuwingen

 • Niet te vroeg ontmoedigd. Een verandering in levensstijl kunnen beginnen 's nachts, maar kan een lange tijdje duren.
 • Niet jezelf onrealistische verwachtingen. Het geven van jezelf een te druk schema met onmogelijke doelen zal alleen maar leiden u in een trein-wrak.
 • Het enige wat te vrezen is de angst zelf. Stoppen met vrezen en gaan gedragen. Angst zal geen problemen te elimineren of stop ze gebeuren, maar het zal hen verergeren
 • Geef jezelf nooit ENIGE excuses. U krijgt alleen jezelf bedriegen.
 • Vergeet niet dat alle mensen verschillend zijn. Ieder mens is niet gegarandeerd iets buiten wat ze doen voor zichzelf.
 • Neem niet een van mijn suggesties om een ​​extreme.