Wkinl

Hoe je je eigen verlovingsring te ontwerpen

Getting bezig en kan de juiste verlovingsring je wilt niet vinden? Waarom niet overwegen het ontwerpen van je eigen? Het is makkelijker dan je denkt.

Stappen

Hoe je je eigen verlovingsring te ontwerpen. Vind de juiste stijl voor uw snel-to-be bruid.
Hoe je je eigen verlovingsring te ontwerpen. Vind de juiste stijl voor uw snel-to-be bruid.
 1. 1
  Vind de juiste stijl voor uw snel-to-be bruid. Heeft ze liever klassiek of traditioneel? Heeft ze het project een meer flamboyante imago? Kijk naar haar sieraden:
  • Heeft ze liever eenvoudige of meer uitgebreide ontwerp?
  • Vraag haar vrienden en familie wat ze denken zal een beroep op haar.
  • Voor iemand met geen enkele hint dan ook moet gaan voor de traditionele solitaire diamanten ring.
 2. 2
  Beschouw het soort metaal worden gebruikt voor de ring. De meeste verlovingsringen zijn gemaakt in een van beide Gold of Platinum. De meest populaire keuzes zijn 18K of 14K goud, hetzij in geel goud of wit goud. Platina is beduidend duurder dan goud, maar wordt steeds populairder. Soms titanium wordt gekozen is uiterst duurzaam, maar kan niet worden gevormd in ingewikkelde patronen en ontwerpen.
 3. 3
  Selecteer de juiste diamant om uw instelling te passen.
 4. 4
  Vind de vorm van de diamant. De gemeenschappelijke diamant vormen zijn rond, prinses, smaragd, marquise, peer ovaal, stralend, hart en Asscher.
 5. 5
  Beslissen over de juiste combinatie van diamant grootte en kwaliteit en u bent zeker om de perfecte ring te kiezen.
 6. 6
  Zoek een gerenommeerde juwelier die aangepaste bestellingen doet. Als u wilt een betere deal te krijgen, online gaan. Zorg ervoor dat de juwelier die u kiest heeft een soort van garantie, op die manier als de ring niet aan uw normen, kunt u nog steeds het aangepast. Nu ga je gang en voel je vrij om je eigen verlovingsring te creëren

Tips

 • Vindt altijd een gerenommeerde juwelier.
 • Het is nu mogelijk om uw eigen verlovingsring te ontwerpen via internet. U kunt bladeren door duizenden instellingen, losse diamanten en zelfs prijzen te vergelijken.
 • Het kiezen van de juiste snit van edelsteen zal bepalen hoe goed het licht wordt gereflecteerd door de steen. Dit bepaalt de schittering of de schittering van de diamant of edelsteen en verhoogt de schoonheid van een diamanten verlovingsring.
 • Focus op de schoonheid van de edelsteen en de ring, en niet laten marketing regelingen, met name uit de diamantindustrie, begeleiden je gevoel van "waarde".
 • Beperk jezelf niet tot diamanten. Saffieren en smaragden zijn ook erg populair.
 • Zorg ervoor dat uw snel-to-be verloofde geen metalen allergieën (ja, het is mogelijk) te hebben. Als ze dat doet, kunt u overwegen het kopen van een jade band of uit te vinden of er bijzondere metalen die ze niet allergisch voor.