Wkinl

Hoe je huishouden bugs te doden

Bent u geïrriteerd door kleine griezelige beestjes voortdurend opduiken overal in uw huis? Nou, er zijn verschillende manieren waarop u kunt ze uit te roeien.

Stappen

Hoe je huishouden bugs te doden. U kunt ofwel ophangen een kleverige vliegen strip of verbergen een kleine kleverige bug catcher vak onder of achter meubels, in een kast of op een plaats.
Hoe je huishouden bugs te doden. U kunt ofwel ophangen een kleverige vliegen strip of verbergen een kleine kleverige bug catcher vak onder of achter meubels, in een kast of op een plaats.
 1. 1
  U kunt ofwel ophangen een kleverige vliegen strip of verbergen een kleine kleverige bug catcher vak onder of achter meubels, in een kast of op een plaats.
 2. 2
  Zoek een object om het ongedierte uit te roeien, als je een meer directe uitroeien methode, zoals een krant, stuk karton, een paper-back boek of een gewone vliegenmepper nodig. Rol het op of plaats het in je hand, zodat het comfortabel is.
  • Plaats het over een voet boven het insect.
  • Raakte het insect. Maar je moet om het te raken snel genoeg zodat het geen tijd om te reageren, maar hard genoeg om de insecten uit te roeien op contact.
  • Schrapen en / of was de insect-uit blijft het oppervlak en verwijder het op een modieuze manier
 3. 3
  Als een alternatief voor het breken van de bug, kunt u maken of kopen een spray huishouden bestrijdingsmiddel.
  • Meng ongeveer 5% oranje olie met 95% water of 10% oranje olie met 90% water (niet oranje reiniger) in een fles spuit als een oude Windex (r) fles (schud het mengsel goed voor elk gebruik) te volgen aanbevelingen van de fabrikant op hun etiket of website.
  • Koop een commercieel product en volg de aanwijzingen label.
 4. 4
  Vervolgens spuit langs de bug en elk gebied waar je denkt dat het kan zijn of de woning invoeren en opslaan en vullen de oranje olie spuit en gooi de lege blikje op een redelijke manier.
 5. 5
  Ander biologisch aarde product is diatomeeënaarde een poedervorm van een irriterend voor de insecten die hen doodt door het krijgen in hun gewrichten.

Tips

 • Voor het afvoeren van het ongedierte, wil je misschien een doek of keukenpapier gebruiken. Gooi het in de prullenbak, of om zeker te zijn dat het niet terug te komen, spoel het door het toilet. Zorgvuldig in de gaten het rond draaien in cirkels om ervoor te zorgen het naar beneden gaat.
 • Je hoeft niet om de bug te doden. Het zou voelen meer de moeite waard om het te vangen.
 • Oranje olie is extern "niet giftig", maar doe het niet in uw ogen, langdurige blootstelling aan de olie of dampen (te gebruiken met voldoende ventilatie) te vermijden en niet doorslikken. Het is niet meteen een knock down voor insecten.
 • Om dichter bij de bug te krijgen, wil je misschien langzaam benaderen van achteren.

Waarschuwingen

 • Zelfs niet-stekende insecten (vliegen, vlooien, teken en muggen) kan infecties dragen met ziekten die kunnen leiden tot ernstige invaliditeit (bacteriën / virussen, tik koorts, malaria, ziekte van lyme, slaapziekte, enz.). Sommige van deze zijn meer prominent in warme of tropische gebieden.
 • Zelfs als je niet allergisch bent een angel pijn doet niet alleen, maar kan een infectie en andere problemen veroorzaken.
 • Gebruik een product volgens de instructies op het etiket.
 • Sommige bugs kunnen steken, wees voorzichtig met een bug die is fuzzy worm (fuzzy asp), zwart (zwarte weduwe), bruin (bruine kluizenaar), heldere kleuren, gestreept (gele jas of bijen), of met een zichtbare stinger (Mocht u zijn dat dichtbij!?).
 • Handig om te gebruiken zoals aangegeven op het etiket of door een arts omdat een steek kan leiden tot bloed, zenuwen, zwelling, ademhalingsproblemen en - als je niet zeker weet dat u niet allergisch voor steken u misschien (difenhydraminehydrochloride Benadryl) houden / of hartproblemen, en mogelijk de dood.