Wkinl

Hoe je honden houden je

Honden zijn zeer loyaal en intelligente dieren. U kunt blijvende vriendschappen met hen onderhoudt. Lees verder voor tips over hoe goed een hond en maken een loyaal aan jou.

Stappen

Hoe je honden houden je. Gebruik enkel woord commando's als 'zit' en 'blijf' en houd je eraan.
Hoe je honden houden je. Gebruik enkel woord commando's als 'zit' en 'blijf' en houd je eraan.
 1. 1
  Wees consistent. Er is niets meer frustrerend voor een hond dan een eigenaar die niet kan maken van zijn / haar gedachten. Als je hem hoort / haar gehuil in de nacht, ga naar hem / haar en troosten hem / haar. Dan zullen ze band met jou.
 2. 2
  Gebruik enkel woord commando's als 'zit' en 'blijf' en houd je eraan. Gebruik geen 'verblijf' op een dag en 'wacht' het volgende. Als je een hond te leren om te gaan liggen met de woorden 'naar beneden', niet leren hem te krijgen van de bank door te zeggen 'down'. Hij zal denken dat je wilt hem gaan liggen; gebruik 'off' plaats.
 3. 3
  Blij zijn met je hond. Toen hij gedraagt ​​zich gunstig, prijs hem en beloon hem.
 4. 4
  Gebruik een vriendelijke toon. Als hij iets ongewenst doet, gebruik dan een strenge, vriendelijke toon.
 5. 5
  Niet ooit uw hond raken. Uitingen van agressie alleen de hond te leren om te defensief en dus agressief, wanneer misbruikt.
 6. 6
  Socialiseren van uw hond met mensen en andere honden. Hij zal leren om vriendelijk om zowel als hij is vertrouwd met hen.
 7. 7
  Zorg ervoor dat uw hond krijgt alle spelen, wandelen en te oefenen die hij nodig heeft. Honden met opgekropte energie de neiging om destructief en depressief geworden.
 8. 8
  Zorg ervoor dat uw hond begrijpt de pikorde van zijn "pack". Als u kinderen heeft, moet hij onder hen op een pack. De eigenaar of primaire verzorger van de hond moet de "alpha" de hond moet deze leider respecteren. Als de alpha niet aanwezig is, kan de hond proberen om de leiding te nemen. Honden moeten deel uitmaken van een pakket om gelukkig te zijn.
 9. 9
  Geef uw hond uitlaten voor stress, verveling of frustratie. Als hij kauwt, geef hem of haar kauwen speelgoed of ballen. Maar niet OOIT geven een hond een rauw bot als de hond kan en zal afbijten kleine scherven en kunnen stikken in die stukken. Als hij graaft, maken hem tot een "graven doos" (een houten frame in de grond, gevuld met zachte vuil, dit bespaart uw tuin!).

Tips

 • Het geven van honden behandelt als beloning stimuleert hen om goed te gedragen als de traktaties zijn aangesloten op goed gedrag. Zorg ervoor dat u een verscheidenheid van beloningen te gebruiken - niet alleen voedsel traktaties, maar speelgoed, aandacht, spelletjes en activiteiten. Gebruik positieve lof met een vrolijke stem, en terug krassen.
 • Oude honden CAN nieuwe trucs te leren, soms duurt het gewoon tijd en geduld.
 • Zoals ik al zei in de sectie stappen, wees niet fysiek met hen als ze niet comfortabel met je mee. Na verloop van tijd zal uw hond meer en meer comfortabel met u zijn, en je kunt geleidelijk krijgen meer fysieke.
 • Het kan een beetje tijd voor een nieuwe hond te wennen aan u. Als ze verbergen, ze niet lastig vallen. Zij zullen u graag op een bepaald punt.
 • Altijd praten in een mooie toon en huisdier hen heel voorzichtig.
 • Terwijl uw hond een pup, zorg ervoor dat je je hand in de etensbak (voordat ze te bezitterig ervan) en zorg ervoor dat de hond went aan mensen rond terwijl het eten, op die manier als er kleine kinderen in de buurt ze don 't zorgen te maken over gebeten tijdens de honden eten van tijd. Plus, het stimuleert de hond om zijn dingen te delen. (STOP dit te doen als u zie geen negatieve reactie, en raadpleeg een professionele gedrag van de hond adviseur of trainer.)

Waarschuwingen

 • Honden konden worden gekwetst door hun vorige eigenaar. Als je boos op hen, kunnen ze boos. Neem het lekker langzaam, hoef je niet wilt worden in een rush.
 • Geredde / asielhonden kunnen hebben een harde tijd vertrouw je en nieuwe dingen te leren. Wees geduldig, ze kunnen zijn gekwetst door hun vorige eigenaar. Laat ze zien dat ze je kan vertrouwen door hen tijd, geduld en liefde. Sla nooit een hond. Zij kunnen je bijten.

Dingen die je nodig hebt

 • Een hond
 • Behandelt
 • Toys
 • Geduld en consistentie