Wkinl

Hoe je het seizoen gietijzeren BBQ grills en branders

Outdoor grillen is een van de grote genoegens van het moderne leven. Het is eenvoudig, het is lekker en het is gezond. Om het meeste uit uw gietijzeren BBQ grills en branders te krijgen, wil je voor hen te zorgen. Naar aanleiding van de tips in dit artikel zullen afwerpen met lagere onderhoudskosten, een praktisch anti-aanbaklaag en jarenlange barbecue hemel.

Stappen

Hoe je het seizoen gietijzeren BBQ grills en branders. Verwarm uw reguliere keuken oven voor op 275-350 ° F (135-175 º C).
Hoe je het seizoen gietijzeren BBQ grills en branders. Verwarm uw reguliere keuken oven voor op 275-350 ° F (135-175 º C).

Seizoen uw gietijzeren BBQ grill

 1. 1
  Verwarm uw reguliere keuken oven voor op 275-350 ° F (135-175 º C).
 2. 2
  Was en droog de ​​grill met afwasmiddel om alle residuen van de fabrikant te verwijderen, zodat het niet wordt gebakken in een rooster. Als uw grill ouder is, zorg ervoor dat u alle residuen en knapperige stukjes te verwijderen. Begin met een metalen schraper en eindigen met een staalborstel.
 3. 3
  Vacht van uw rooster volledig met gesmolten reuzel, verkorting of plantaardige olie. Bedek het rooster met folie.
 4. 4
  Plaats het rooster in de oven. Om braadvet uit de olie of het bakvet te vangen, zet een folie bedekte bakplaat onder het rooster. Laat het bakken gedurende ten minste 30 minuten om de olie de tijd geven om het seizoen van de gietijzeren.
 5. 5
  Verwijder het rooster en laat het afkoelen. Herhaal dit proces minstens 2 keer tot je een donkere afwerking. Elke herhaling verdiept de kruiden, beschermt het metaal en helpt bij de ontwikkeling die vrijwel non-aanbaklaag.
 6. 6
  Installeer het rooster op de barbecue. U bent nu klaar voor sommige zoete grillen sensaties!

Handhaving van de kruiden het hele jaar door

 1. 1
  Laat uw grill afkoelen natuurlijk nadat je klaar bent met de dag is grillen. Koel het nooit met koud water want je kon het rooster te kraken.
 2. 2
  Maak het schoon nadat het is afgekoeld. Neem het rooster naar de keuken en was het met zeer milde zeep en water. Teveel zeep zal strippen van de kruiden, maar je wilt wel schoon oliën uit zodat ze niet ranzig krijgen.
  • Vermijd weken uw rooster in een sopje omdat je verwijderen de kruiden. Naspoelen.
  • Ofwel droog je rooster met een papieren handdoek of plaats deze in een warme oven voor een paar minuten. Door dit te doen zal toelaten om volledig uitdrogen tussen alle gewrichten.
 3. 3
  Re-vacht van uw rooster met een beetje gesmolten reuzel of verkorten nadat je het hebt schoongemaakt en draaide de branders uitgeschakeld.

Kruiden oudere grills

 1. 1
  Grondig reinigen. Als uw grill roestig of vuil, en het eten is het vasthouden aan het als superlijm is geworden, koken is helemaal niet leuk. De oplossing? Het is tijd om te re-seizoen. Begin met het geven van een grondige schrobben met een sopje en een stijve borstel.
 2. 2
  Spoelen. Wilt u ervoor zorgen dat je alle zeepresten uit, en ook controleren om ervoor te zorgen dat je alle knapperige stukjes zo goed schoongemaakt. Zo niet, herhaal dan stap 1.
 3. 3
  Volledig drogen. Pop in de oven voor een klein beetje totdat het droog is als fruitcake van vorig jaar.
 4. 4
  Re-seizoen. Volg de stappen in de Eerste kruiden sectie stappen, en al snel zul je genieten van uw grillen opnieuw.

Tips

 • Kruiden moet worden gedaan bij het begin en einde van het seizoen barbecue of een keer per maand als je barbecue het hele jaar door.

Waarschuwingen

 • Sommige mensen suggereren het schoonmaken van uw grill draaien door hem op een hoge temperatuur te branden uit alle resten. Wees ervan bewust dat dit te doen kan ook branden uit de kruiden en nodigen roest.

Dingen die je nodig hebt

 • Keuken oven
 • Afwasmiddel en water
 • Draad schraper
 • Stijve borstel
 • Gesmolten reuzel, verkorting of plantaardige olie
 • Verijdelen
 • Folie bedekte bakplaat
 • Papieren handdoek