Wkinl

Hoe je hamster voedsel, water en beddengoed keuzes te maken

Er zijn een heleboel hamster producten die er zijn en veel manieren om ze te geven aan je hamster. Deze pagina zal u helpen de juiste beslissingen en zorg ervoor dat je hamster leeft een lang en gezond leven!

Stappen

Hoe je hamster voedsel, water en beddengoed keuzes te maken. Verspreid het beddengoed dik genoeg dat je hamster kan ingraven in erin.
Hoe je hamster voedsel, water en beddengoed keuzes te maken. Verspreid het beddengoed dik genoeg dat je hamster kan ingraven in erin.
 1. 1
  Kies goede bedden. De beste beddengoed is versnipperd wc-papier of een soort van zacht beddengoed (zoals Carefresh), of aspen beddengoed. Alle drie zijn vrij onschadelijk.
  • Sommige soorten strooisel kan gevaarlijk zijn voor je hamster. Elke pluizig beddengoed, zoals katoen, kan je hamster KILL.
  • Als u houtkrullen gebruiken, vermijden ceder. Het geeft aromatische oliën in de kooi die fataal zijn voor je hamster (s) kan zijn. Pine is niet een geweldige keuze, maar het is beter dan ceder dus als deze zijn uw enige keuzes, kies grenen.
 2. 2
  Verspreid het beddengoed dik genoeg dat je hamster kan ingraven in erin. Ongeveer 2 centimeter zou voldoende moeten zijn
 3. 3
  Pick geschikte voedsel. Probeer nooit om je eigen eten te maken, omdat uw hamsters zal missen op een aantal van de essentiële voedingsstoffen die ze nodig hebben om te overleven. Ze houdt van afwisseling, dus probeer om eten te kopen met verschillende soorten voedsel. Pellets werken goed ook.
 4. 4
  Voed je hamster elke dag. Verwijder oude of muffe eten regelmatig.
 5. 5
  Handhaven van een constante voeding. Niet uw hamsters voedsel of dieet plotseling veranderen, neem het langzaam. Voeg een beetje meer van het nieuwe voedsel elke paar dagen tot voedsel voor al uw hamster is de nieuwe vorm.
 6. 6
  Speel met je hamster. Verberg het voedsel rond de kooi voor hen te vinden. Doe dit niet te veel, hoewel, als ze niet in staat zijn om het te vinden, en het eten zal gaan muf. Verwijder eventueel overgebleven verborgen voedsel als je het beddengoed te veranderen. Ook hebben ze rond draaien op de grond vrij, maar je moet naar ze te kijken. altijd houd ze uit de buurt van hoeken en draden.
 7. 7
  Probeer de hand voederen af, het zal een vertrouwensrelatie band tussen u en uw kleine vriend bouwen.
 8. 8
  Geef je hamster water, idealiter in een plastic fles.
  • Als je een plastic fles te gebruiken, zorg ervoor dat de bal is van metaal, geen plastic. Flessen zijn gemakkelijker te hanteren en houden het water schoner.
  • Als je een kom gebruiken, kies er een die is ongeveer 1 1/2 inch lang en vul het ongeveer halverwege.
 9. 9
  Hamsters voorkeur gebotteld water, maar het is niet noodzakelijk voor hen om te overleven.
 10. 10
  Plaats iets in de kooi die de hamsters kunnen kauwen. Omdat ze knaagdieren, hun tanden blijven groeien. Ze moeten iets te slijten deze groei te kauwen. Hamster-safe hout is goed.

Tips

 • Carefresh en CritterCare zijn goede merken voor beddengoed.
 • Zorg ervoor dat je probeert om alles uit de maïs en gedroogde erwten uit het dieet van een dwerghamster, omdat dwergen zijn gevoelig voor diabetes en maïs en gedroogde erwten zijn erg zoet. Een of twee keer per week je ze kunt geven verse maïs en erwten, maar in kleine hoeveelheden.
 • Het is fijn om je hamster gerbil voedsel te voeden, maar het is nog steeds het beste om hamster eten te kopen. Sommige winkels verkopen hamster en gerbil voedsel, dat is ook prima.
 • Sommige hamsters weigeren te drinken uit waterflessen. Dus als dit gebeurt krijgen ze een kom. (U kunt vertellen omdat je het water van uw hammy niet hoeft bij te vullen, want het zit er nog in!) ZORG DAT DE KOM NIET PLASTIC! Het moet metaal, keramiek of glas. U kunt roestvrijstalen tanden te krijgen bij Wal-Mart voor ongeveer 97 cent, ze werken geweldig. Het metaal kan niet roesten niet.
 • DO cavia, konijn, rat of ander knaagdier voedsel NIET te geven aan hamsters.
 • Gebruik niet een fles omdat het stammen uw hamsters nek. Gebruik een kom, plaats. Zorg ervoor dat de kom is zwaar, zodat ze niet kunnen kantelen de kom over!
 • Voor hun beddengoed, en in plaats van houtkrullen, hamsters houden verscheurd zijdepapier ze het geweldig vinden!

Waarschuwingen

 • Ceder of grenen houtkrullen kan schadelijk zijn voor uw huisdier te zijn en leiden tot infecties van de luchtwegen, zodat in plaats daarvan kopen Aspen!
 • Zelfs als donsdekbedden zegt dat het veilig is, of de dierenwinkel beweert dat het veilig is, geloof het niet. Koop een hamster boek of ga naar www.hamsterhideout.com te achterhalen wat wel of niet veilig is. Hamsterhideout heeft professionele hamster fokkers en verzorgers, zodat ze je kunnen helpen.

Dingen die je nodig hebt

 • Voerbak
 • Waterfles / schotel
 • Goede kwaliteit eten
 • Water
 • Kauwt voor hamster tanden
 • Juiste beddengoed