Wkinl

Hoe je elektriciteitsrekening verlagen in de zomer

Tijdens de zomer kunnen de elektrische wissels vrij hoog krijgen van airconditioning tot water. Hier zijn een paar nuttige tips om die kosten te verlagen.

Stappen

Hoe je elektriciteitsrekening verlagen in de zomer. Houd gordijnen of tinten gesloten.
Hoe je elektriciteitsrekening verlagen in de zomer. Houd gordijnen of tinten gesloten.
 1. 1
  Houd gordijnen of tinten gesloten. Wanneer het open is, kan de zon echt opwarmen van een ruimte. Doe de lichten uit. Zij voegen warmte, net als zonlicht doet.
 2. 2
  Vergeet niet dat warme lucht stijgt, dus beneden kamers moeten het grootste deel van de ventilatieopeningen gesloten, zodat de kamers op de bovenverdieping krijgt meer lucht.
 3. 3
  Weten dat de wasdroger verbruikt veel energie en produceert warmte. Probeer het gebruik van een waslijn in plaats. Gebruiken de ring zo weinig mogelijk.
 4. 4
  Kijk om je heen en zie waar je denkt dat koele lucht zou kunnen ontsnappen. Elke deur kan worden afgesloten worden gesloten. Dat laat minder van de grote leefruimte afkoelen.
 5. 5
  Doe zo weinig grote werk binnenshuis. Denk na over het doen van trainingen buiten. De minder beweging je binnen doen, hoe minder warmte je produceert. Blijven oefenen, doe het gewoon op een andere plaats.
 6. 6
  Houd de airconditioner dezelfde temperatuur. Niet blijven veranderen. Het werkt beter zo. Afkoelen het vroeg in de ochtend huis door het plaatsen van een doos ventilator in het raam en de openstelling van een ander venster aan de andere kant van het huis, als je geen centrale airconditioning hebben.
 7. 7
  Als je centrale oven, houd de ventilator setting in de "aan"-stand in plaats van "auto". Het zal de lucht circuleren in uw hele huis.
 8. 8
  Leren leven zonder airco. Een ventilator aan het plafond houden je enigszins comfortabel, totdat de temperatuur echt stijgt. Nog meer kostenbesparende, overweeg dan het gebruik van een hand-held papier ventilator die geen elektriciteit gebruikt.
 9. 9
  Verlaat het huis. Het is zomer: naar het strand gaan, etc. Als je dat doet gaan, zorg ervoor dat alles is uitgeschakeld en de stekker (ook niet alles), maar je krijgt het punt.
 10. 10
  Open de ramen voor een koele bries en zet de thermostaat af. Als het warm 's nachts slapen met de ramen open. Het voelt zo geweldig om een ​​verkoelend briesje te gaan terwijl je slaapt hebben.
 11. 11
  Installeer een temperatuurgestuurde ventilator voor nachtkoeling. De ventilator wordt buitenlucht automatisch te gebruiken voor de koeling, zelfs als is het maar voor een paar uur in de vroege ochtend. Zorg ervoor dat de ventilator regelt ook voor vochtigheid te voorkomen dat het toevoegen aan de AC-belasting met vochtige lucht. Deze oplossing kan worden gebruikt met of zonder AC AC.
 12. 12
  Tenslotte vindt een isolatie aannemer die injectie muur schuim zoals HOMESULATE of een ander merk doet. Dit schuim is de beste isolatie kunt u in de muren van uw huis te zetten.
 13. 13
  Hele huis ventilator (zolder fan) dit is ouderwets, maar werkt echt in de avond en ochtend wanneer het koeler is buiten dan binnen.

Tips

 • Bij gebruik van de oven of fornuis, gebruiken zo weinig mogelijk.
 • Probeer het nemen van een koude douche in plaats van een warme douche.
 • Uitstappen keer en een tijdje theres zo veel leuke dingen en plaatsen die je kunt doen die niet geld van uw elektrische bedrijf.
 • ALS je airco moet gebruiken, kiest air-conditioners die het meest energie-efficiënt. Probeer de minste hoeveelheid ruimte (bv. enkel de slaapkamer) afkoelen voor comfort in plaats van koeling van het hele huis.

Waarschuwingen

 • Blijf in de schaduw als je kunt.
 • Niet zon verbranden.
 • Warmte is goed voor zonnebaden, niet voor anderen.
 • Drink voldoende water, niet te veel om constipatie en een opgeblazen gevoel te vermijden.