Wkinl

Hoe je een tegel douche

Een betegelde douche voegt schoonheid en duurzaamheid en waarde aan uw huis. Volg deze stappen om tegels uw douche helemaal zelf. Dit artikel heeft betrekking op slechts een paar van de stappen die nodig zijn om een ​​lekvrije douche goed voor te bereiden. Ga naar de bibliotheek en lees voordat u de job.

Stappen

Hoe je een tegel douche. Gut de douchecabine naar de studs.
Hoe je een tegel douche. Gut de douchecabine naar de studs.
 1. 1
  Gut de douchecabine naar de studs. U kan nodig zijn om de douche pan en het plafond te verwijderen, als goed.
 2. 2
  Kies een dampscherm te installeren en te installeren volgens de aanwijzingen van de fabrikant. Als u niet aan een dampscherm te installeren, kunt u schimmel en meeldauw groeien. In tegenstelling tot de publieke opinie, kunnen tegels en voegen laten waterdamp door te geven in de ruimte achter, kunt u overwegen een dampscherm. Wedi platen zijn een andere optie zelfs beter dan cement board. Als u kiest voor een membraanachtige barrière zoals Kerdi, kunt u gewoon oude gipsplaten installeren.
 3. 3
  Zet een stevige cement board backer. Ophangen van cement boord is net als het ophangen van gipsplaten. Je snijd het in te passen, en vervolgens schroef deze op de bouten. Laat een 1/8 "kloof tussen de panelen. Gebruik een gatzaag om de gaten te snijden waar de douchekop en handvatten door zou komen. Maak de cement boord gelijk met de tegel lip van je douche pan met behulp van vulplaatjes achter het bord te brengen tot op de gewenste dikte. Met 100% siliconenkit de naadverbinding tussen de panelen.
 4. 4
  Markeer uw tegel lay-out op het substraat (Hardi) en teken uw eerste cursus zorgvuldig. Als uw douchewand muren niet volledig recht zijn, of als u van plan om accent tegels, lay-out van deze tegels te installeren wordt steeds belangrijker. Houden voegen lijnen weg van de binnenkant hoeken van de behuizing kan voorkomen dat de behoefte aan kleine tegels en slechte specie gewrichten. Meet vanaf de onderkant van de geprefabriceerde de hoogte van een tegel min 1/2 ". Dit geeft je een 1/2 geven" overlap over de tegel lip op uw douche pan. Markeer deze met een Sharpie en met behulp van een niveau, breng de markering over de douchecabine. Dit zal een gids voor de top van de eerste rij, zodat alle stenen niveau plaatsvindt.
 5. 5
  Meng genoeg thinset voor de onderste rij.
 6. 6
  Bevochtig het cement bord met een spons. Als je dat niet doet, zal het cement boord van het vocht te snel trekken uit de thinset, waardoor voor een broze set die is gevoelig voor scheurvorming.
 7. 7
  Troffel op sommige thinset en verspreid het met een lijmkam. Stel vervolgens de tegel in het door lichte draaibeweging tijdens het duwen in de thinset. Verwijder de tegel om zorg ervoor dat je een goede dekking aan de achterkant. Installeer en houd het instellen tegels met behulp van afstandhouders tussen. Laat de onderste rij zetten voor 24 uur.
 8. 8
  Herhaal de procedure, waarin elke rij van de tegel op de top van de laatste rij van de tegel. Ga door totdat je de top van de douchecabine te bereiken.
  • Meet vanaf de top van de laatste rij. Markeer lijn met een niveau als leidraad voor volgende tr.
  • Verspreid thinset tussen de laatste rij van de tegel en gemarkeerde lijn met v-lijmkam.
  • Stel tegel in thinset met afstandhouders rondom.
  • Herhaal dit voor de volgende rij omhoog.
 9. 9
  Laat de tile set voor 48 uur
 10. 10
  Grout de tegel. Mengen tot een partij van en gebruik een spons float om het glad in de voegen. Na 30-40 minuten (controleer de aanwijzingen op de zak van grout) wilt u de overtollige specie met een vochtige spons en een cirkelvormige beweging vegen. Houd af te vegen met een schone spons totdat de tegel is duidelijk.
 11. 11
  Laat de specie remedie voor ongeveer 3 dagen voor het afdichten.

Tips

 • Uitzoeken van de juiste troffel voor uw thinset en tegel grootte, ook aandacht besteden aan spatiëring aanbevelingen en gebruik de juiste afstandhouders. Gebruik 1/8 "of minder tussenruimte, zodat u kunt gebruiken ongeschuurd grout (makkelijker te dichten).
 • Plaats karton gesneden om de vorm van je douche pan en geplakt in plaats beschadiging van de armatuur te voorkomen.
 • Gebruik geen Mastic, gebruik dan een thinset en blijf weg van de voorgemengde spul.
 • Voor waterleidingen kunt u tegel boren met een diamantboor beetje. U kunt elke maat je nodig hebt van www.txholeyrocks.com Ga naar (BEKIJK ONZE CATALOG) krijgen. Ze hebben allemaal de diamantboorbits je nodig hebt. Ik heb mijn diamantboorbits in 3 dagen geleverd aan mijn deur.
 • Zorg ervoor dat u niet gebruikt wandtegels op de vloer. Vloertegel worden gebruikt op muren. Afhankelijk van de grootte van de tegel en installatie geplaatst zal de omvang van de troffel voor de thinset bepalen.
 • Vergeet niet je bent niet van plan om grout op de hoeken, ga je kalefateren, dus probeer een gelijkmatige verdeling te handhaven.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat de ventilator aan het plafond is aangesloten op een aardlek onderbroken circuit. Deze goedkope veiligheidsvoorzieningen voldoen aan vele bouwvoorschriften.
 • Niet het hele douche niet grout in een keer. Wil je in staat zijn om de specie af te vegen na het zet, maar voordat het te hard van de tegel te verwijderen.