Wkinl

Hoe je bevroren waterleidingen te voorkomen

Bevroren waterleidingen zijn lastig en kostbaar om te repareren. Hier zijn een aantal manieren om zowel te voorkomen bevroren leidingen en ontdooien degenen die al zijn ingevroren.

Stappen

Hoe je bevroren waterleidingen te voorkomen. Isoleer alle waterleidingen van koude bewegende lucht en houd ze droog.
Hoe je bevroren waterleidingen te voorkomen. Isoleer alle waterleidingen van koude bewegende lucht en houd ze droog.
 1. 1
  Isoleer alle waterleidingen van koude bewegende lucht en houd ze droog. Zoek de belangrijkste water afgesloten voor het geval je het nodig hebt. Lekken gebeurt vaak als de pijp wordt ontdooid.
 2. 2
  Gebruik ofwel verwarming tapes rond de leidingen of een verwarmde reflector lamp in een droge afgesloten ruimte. Op koude nachten, check het licht om te zien dat het werkt. De verwarming tapes werk door een ingebouwde thermostaat. Om te kunnen werken, moet de band worden gewikkeld tussen de leiding en de isolatie.
 3. 3
  Als elektrische energie niet beschikbaar is of verloren is gegaan, laat het water niet sneller dan een langzame constante infuus lopen, dit is goedkoper dan repareren. Eerst beginnen een langzame infuus aan de warme kant kraan, dan is een snellere infuus aan de koude kant kraan. Er is geen noodzaak om veel water lopen. Badkamers kan koud, zolang ze niet bevriezen.
 4. 4
  Vergeet niet om de afvoer lijnen in kruipruimtes en koude kelders isoleren en te verwarmen. Ook hier zal een warmtelamp gericht op de afvoer p-val te voorkomen dat het bevriezen als het ook wordt beschermd tegen bewegende koude lucht met een boxed behuizing die u zelf kan bouwen.
 5. 5
  Om een bevroren leiding ontdooien, controleer dan eerst de leiding op het gebied van de bevriezing. Wat plastic of koperen buizen zal splitsen en zal de omgeving overstromen wanneer ontdooid. Als de pijp ziet er kapotte of heeft een sleuf erin, een loodgieter bellen. Als de buis alle metalen kan worden ontdooid door op de buis die een lasser aan weerszijden van het bevroren deel. Na een tijdje zal het opnieuw worden uitgevoerd. Dit is net als het aansluiten van startkabels op de accu van de auto, maar met een veel langere kabels.
 6. 6
  Het is veel beter om het gebied rond het bevroren deel te verwarmen met een elektrische kachel, een hand-held föhn, of een warmtelamp in een reflector om een brand te voorkomen. Als dit een probleem is, bel de loodgieter. Sommigen van hen vinden het niet erg als je ze te bekijken zolang je rustig en niet in de weg zijn.
 7. 7
  Verwijder altijd uw waterslang uit je outdoor spie in de winter, of voordat de temperatuur in uw omgeving daalt onder het vriespunt. Het water in de slang kan bevriezen en de bevriezing verder terug in de spon totdat het uw leidingen bereikt. Als u PVC-plastic buizen die tot deze spon, het zal barsten.
 8. 8
  Gebruik een temperatuur-gecontroleerde thermische convectie aangedreven warm water recirculatie klep (die geen elektriciteit nodig om te werken) om continu circuleren warm water in uw hele warm en koud waterleidingen wanneer de temperatuur onder de gekozen set point 77F-140F gebruiker. In tegenstelling tot de warmte-tape die alleen verwarmt de leidingen, dit proces circuleert water non-stop om kristallisatie en bevriezen, ongeacht waar de leidingen zijn verborgen te voorkomen. Opmerking: Deze methode vereist dat de klep op een hoger niveau (2e - 3e verdieping) worden geïnstalleerd dan de boiler. Circuleren van water in uw hele systeem non-stop zal ook het verhogen van uw water stookkosten.
 9. 9
  Gebruik een product met de naam ICE LOC die leidingen voorkomt scheuren door het nemen van de uitbreiding van het bevroren water. Het is een elastomeer dat in pijpen die in de problemen zitten gebieden past.
 10. 10
  Gebruik redytemp, een inrichting die een interne water contacttemperatuur probe om de temperatuur van het water in de leidingen bewaken gebruikt. Afhankelijk van de ingestelde temperatuur die u kiest op temperatuurregelaar van het toestel, zal het als circuleren die nodig zijn om de gekozen temperatuur te handhaven. De RedyTemp optimizer installatie is een DIY project en duurt twintig minuten te installeren onder een spoelbak. Koppel een uiteinde van de bestaande kraan voedingslijnen en aansluiten op de RedyTemp. Verbind de twee kraan aanvoerlijnen die komen met de RedyTemp. Steek de stekker in een standaard stopcontact en stel de gewenste ingestelde temperatuur. Gebruikers kunnen de effectiviteit van hun gekozen setpoint te meten door het openen van een koud water kraan en voelen hoe koel / ambient / warm het water is het komt uit de kraan, en het setpoint te stellen totdat geoptimaliseerd.

Tips

 • Overwegen het inhuren van een erkend loodgieter als u bedenkingen naar aanleiding van de stappen in dit artikel.
 • Als je iemand inhuren om dit te doen, vragen stellen en antwoorden verwachten. Je bent ze betalen geld.
 • Als ze zeggen dat ze zullen hun werk niet garanderen, vragen wie doet, en bel ze. Weigeren te betalen als het werk wordt niet correct uitgevoerd.

Waarschuwingen

 • Als dit klinkt als te veel, hulp te krijgen. Better safe than sorry.
 • Geen enkele vorm van open vuur NIET te gebruiken, kan het barsten uw leidingen.

Dingen die je nodig hebt

 • Omheining
  • Multiplex en 2x4's op maat gesneden om het probleem op te bedekken
  • Gipsplaten schroeven
  • Draagbare elektrische schroevendraaier
  • Een druppel licht
  • Maak de behuizing doos te passen tussen de onderkant van het huis en de grond in een kruipruimte. Zorg ervoor dat het luchtdicht en geïsoleerd te maken. Maak een deksel aan de ene kant dat gemakkelijk verwijderd.
 • Om bevriezing te voorkomen
  • Isolatie van de leidingen
  • Warmte tape
  • Reflector warmtelamp
 • Om bevroren leidingen te ontdooien
  • Hand-held föhn of reflector warmtelamp