Wkinl

Hoe je adem van uw hond fris houden

Tandheelkundige gezondheid van een hond is belangrijke aspecten om de algehele goede gezondheid te waarborgen. Dit artikel legt uit waarom en welke stappen we kunnen beginnen aan een goede mondhygiëne voor onze huisdieren die zelfs tot op hoge leeftijd kan zorgen voor een goede schone factuur van de gezondheid te waarborgen.

Stappen

Hoe je adem van uw hond fris houden. Laat uw huisdier kauwen op rauwe botten minstens een keer per maand om te voorkomen tandsteen.
Hoe je adem van uw hond fris houden. Laat uw huisdier kauwen op rauwe botten minstens een keer per maand om te voorkomen tandsteen.
 1. 1
  Laat uw huisdier kauwen op rauwe botten minstens een keer per maand om te voorkomen tandsteen. Regelmatig kauwen op rauwe botten zullen voorkomen bezoek aan de tandarts bij de dierenarts. Voer niet uw hond gekookt of kip botten als gekookt, en kip botten gekookt kan splinteren bij het kauwen en kan potentiële schade aan intestinale voeringen van uw huisdier veroorzaken. Als uw huisdier nooit rauwe botten heeft gegeten, controleren en ervoor zorgen dat zij in staat zijn om het goed te behandelen en niet slikken de botten geheel dat verstikking dat gevaarlijk kan veroorzaken. De meeste honden van nature in staat zijn om rauwe botten goed te behandelen. Om veilig te zijn, krijgt de enorme rund-of schapenvlees bot waar ze niet kunnen kauwen het naar beneden, maar gebruik het voor de uitoefening van de kaak en het schoonmaken van hun tanden.
 2. 2
  Als het voeden van uw hond rauwe botten is geen optie voor je, ga dan voor gedroogde botten variatie in plaats en het wordt vaak gevonden in dierenwinkels. Zorg ervoor dat je de enorme schapenvlees / rundvlees botten die ze niet kunnen slikken kopen.
 3. 3
  Als uw huisdier niet graag botten, moet u uw hond de tanden regelmatig te poetsen ten minste eenmaal per dag. Focus op de boventanden als plaque de neiging op te bouwen sneller daar. Beste doen als u voor het eerst uw hond te krijgen om ze aan gewend.
 4. 4
  Biotene is een water-additief dat geen kleur, geen geur en geen smaak heeft. Niet alleen Biotene helpen opfrissen adem van uw hond, maar het helpt verwijdert tandplak en remt de groei van geur veroorzakende bacteriën. De voorgestelde gebruik is 4 pompen per liter water voor de eerste twee weken. Daarna, terug te brengen tot 2 pompen per liter water. Het gebruik van Biotene is met name gunstig voor honden die weigeren hun tanden gepoetst. De veterinaire versie van Biotene is veilig voor de dagelijkse inname. Dit is dierenarts aanbevolen en werd voorgeschreven door mijn dierenarts. Gewoon de OTC Biotene product bestemd voor menselijke toepassingen niet gebruiken.
 5. 5
  Gezonde voeding is nodig om het immuunsysteem van uw hond op te bouwen. Merk ook op dat knapperige snacks die kan beweren gebitsreiniging capaciteiten hebben, niet afhankelijk zijn van deze als het kan niet zo zijn dat effectief is als het eten van deze voedingsmiddelen in de eerste plaats zou leiden tot ophoping van voedsel stukjes vast te zitten in het gebit.
 6. 6
  Bezoek uw dierenarts ten minste een of twee keer per jaar te controleren op het gebit van uw huisdier voordat de opbouw wordt onhandelbaar. Dit moet vaker worden gedaan voor oudere huisdieren. Gebruik normale hart worm bloedonderzoek om hulp van uw dierenarts proberen te doen een algemene check-up van uw honden en advies in te winnen als je zou moeten krijgen hun tanden gereinigd.

Tips

 • Als adem van uw huisdier is slecht, plaats enkele doggie mondspoeling (u kunt deze kopen bij de meeste huisdier winkels) in hun drinkbak. Ongeveer 1 theelepel hun waterbak moet voldoende zijn. Deze zullen bacteriën en ziektekiemen te doden in hun tandheelkundige regio regelmatig vóór infectie kan optreden. Bezoek uw dierenarts om tandheelkundige gezondheid op lange termijn te verzekeren.
 • Vul uw hond met spijsverteringsenzymen aan gezonde gastronomische darmkanaal te garanderen.
 • Als uw hond is een ras (basenji bijvoorbeeld) dat groenten houdt, dan af en toe een rauwe wortel kan sterk verbeteren van uw honden adem ervan uitgaande dat het probleem is netheid niet tandbederf of infectie.
 • Laat uw hond te krijgen in de prullenbak.
 • Echinacea en andere kruiden kan intern worden gebruikt om het immuunsysteem van een hond te stimuleren en kan ook worden gebruikt als mondspoeling om een ​​gezonde omgeving binnen de mond.

Waarschuwingen

 • Als uw huisdier heeft al een infectie in hun tandvlees, zoek dan het advies van uw dierenarts onmiddellijk om het te krijgen behandeld. In ernstige gevallen kan het gebit van uw huisdier moeten worden uitgepakt. Het toevoegen van colloïdaal zilver water om uw hond drinkbak alsook om het herstel te versnellen en de controle van de toestand vóór.