Wkinl

Hoe in te pakken voor een verhuizing

Verpakking voor een twee weken vakantie is het moeilijk, maar inpakken voor een verhuizing van de ene woning naar de andere kan gruwelijk zijn! Niet veel mensen kijken uit naar de verpakking, zelfs als ze kijken uit naar de verhuizing! Beginnen met het verzamelen dozen ongeveer een maand of meer voorafgaand aan de feitelijke verhuizing datum. Supermarkten en ziekenhuizen hebben grote schone dozen, hen dus vragen om wat te besparen voor u of halen ze elke keer je winkel. Bedek uw meubels met elk soort materiaal dat u kunt vinden; vellen of tafelkleden doen een goede baan. Zet ze vast met tape om te voorkomen dat ze vies. Beginnen met inpakken vroeg om de drukte te minimaliseren.

Stappen

Hoe in te pakken voor een verhuizing. Verzamel alle benodigde verpakking leveringen en verhuisdozen van verschillende grootte.
Hoe in te pakken voor een verhuizing. Verzamel alle benodigde verpakking leveringen en verhuisdozen van verschillende grootte.
 1. 1
  Verzamel alle benodigde verpakking leveringen en verhuisdozen van verschillende grootte. Je zult verschillende maten van sterke verhuisdozen nodig om items van verschillende afmetingen inpakken. Zorg ervoor dat u koopt van goede kwaliteit verpakkingsmateriaal en sterke verhuisdozen of dozen; raadpleeg een professional voor aanbevelingen. Kijk ook eens naar het verwerven van:
  • Verhuisdozen van verschillende grootte
  • Padding leveringen
  • Bubble wraps
  • Wikkelen vellen
  • Kranten, blanco krantenpapier
  • Schaar
  • Heavy duty verpakkingen tape
  • Etikettering stickers
  • Markeerstiften
 2. 2
  Maak ruime pakstation op uw huidige woning. Wikkel elk afzonderlijk goed met voldoende lagen wikkelen vellen of bel wraps, indien nodig. Plaats items in een doos met uiterste zorg in de juiste positie om de schade te voorkomen. Zwaardere voorwerpen moeten op de bodem worden geplaatst en lichtere voorwerpen moeten aan de top in de dozen geplaatst worden.
  • Verpak zware voorwerpen zoals boeken, speelgoed, etc in kleine doos. Niet oververpakking dozen totdat ze zijn omvangrijk en kan breken.
  • Verpak breekbare of breekbare voorwerpen met extra zorg en aandacht. Gebruik indien nodig meer lagen wikkelen vellen of bubble wraps om deze items te wikkelen.
  • Gebruik verfrommelde kranten of gemalen papieren om lege ruimtes van kisten of kartonnen dozen te vullen.
 3. 3
  Zorg ervoor dat alles wat hoort bij een bepaalde ruimte samen in een kamer label doos verpakken. Het maakt ook uitpakken makkelijker zodra je waar je naartoe gaat. Beginnen met inpakken een kamer in een tijd, inpakken kleinere items eerst om ze uit de weg. Zorgvuldig merk en tape elke doos, zodat u alles kunt vinden wanneer u uitpakken.
 4. 4
  Pak een doos "open eerste". Dit waarschijnlijk zal onder de items die je hebt gebruikt tot de datum van de verhuizing. Het kan ook nuttig zijn om items, zoals afwasmiddel, een spons, een rol keukenpapier, Kleenex, een paar pennen, schaar, plastic / papieren borden / vorken, een flesopener, badhanddoeken voor elk gezinslid, een pot toe te voegen, een pan, een plastic roerend gebruiksvoorwerp, een extra stanleymes, etc. Denk aan kleine handige items die u zou willen toegang tot voordat je uitpakken alle vakjes. Houd in gedachten, zullen de mensen nodig hebben om hun handen te wassen, eten, en een douche lang voordat je klaar bent met het uitpakken aan de andere kant van de verhuizing. Ook gooien in een zoete traktatie, zoals het leven spaarders of harde snoepjes in geval iemand krijgt echt honger of lage bloedsuiker op bewegen-in dag.
 5. 5
  Pak een koffer of doos voor elk lid van het gezin enkele dagen op voorhand. Zijn er een persoonlijke-en kleinbedrijf stuk zeep, nieuwe tandenborstel en tandpasta, handdoek en washandje, wegwerp scheermesjes indien nodig, een aantal 'ontspannende' kleding (zweten of iets dergelijks) en twee volledige veranderingen van kleding, en alles wat je weet dat elke persoon zal moeten tijdens de eerste paar dagen (terwijl al het andere is in dozen). Houd deze dozen of koffers op een veilige plek waar ze niet zullen raken vermengd met al het andere, misschien wel in de auto of zelfs verder weg (werk of huis van de buren). Breng ze met u in de auto of hoe je op reis bent.
 6. 6
  Maak een "bewegende file" met belangrijke papierwerk u tijdens uw verhuizing nodig. Onder andere in het: verhuiswagen reserveren, bewegende helper betaling codes (indien van toepassing), huisdier dierenarts records, geld voor verhuizers tips, hotelreservering, contactinformatie voor belangrijke mensen (makelaar of verhuurder), en alle echt belangrijke documenten u nodig heeft voordat u hebben de kans om uit te pakken. Bewaar dit bestand op een veilige plaats, zoals in uw koffer, waar je niet per ongeluk te verpakken in een doos.
 7. 7
  Schoon uit de keuken. Gooi weg junk en alleen doos dingen die u gebruikt. Gebruik uw keuken het bewaren van voedsel voor alle losse dingen die je vindt als je lades uit de keuken, een bureau of tafel lades leeg. Vergeet niet te kijken in de vaatwasser. Label dozen volgens inhoud en kamers zij behoren in dan stevig dicht of tape hen. Gebruik verschillende grootte zakken voor hetzelfde doel. Voeg een notitie in elke zak Gezien de inhoud als "stereo kabels" en "pennen en potloden '. Plaats alle containers en zakken in een grotere doos gepaste label met ruimte en inhoud.
 8. 8
  Beginnen nemen van elkaar elke grote voorwerpen en het plaatsen van alle hardware in dubbeldik ziploc zakken volgens de inhoud en de kamer. Houd alle zakjes in een doos, samen met de juiste tools - inbussleutels, schroevendraaiers, tangen, enz. Dit zal het gemakkelijker maken om alles weer in elkaar te zetten als je hebt verplaatst inch
 9. 9
  Zorg ervoor dat je de doos van ijzerwaren en gereedschappen op een centrale plek waar iedereen het kan vinden. Dit maakt opnieuw monteren veel eenvoudiger. Plaats daarin de kleine dingen zoals video-oordopjes, afstandsbedieningen, dozen nagels en dingen die je direct na bewegende inch nodig
 10. 10
  Stapel de dozen als u klaar bent met het vullen, taping, en ze te labelen. Probeer ze gestapeld in de kamers die u klaar bent met inpakken te houden. Houd alle stekkerdozen en verlengsnoeren en geaarde adapters in een specifiek vak, ze zullen veel gemakkelijker om later op te vinden zijn. Zeer label duidelijk de hardware doos en het snoer kastverlenging. Overweeg spuiten beide vakken fel geel of rood. Plaats alle schroeven of bouten terug in een item nadat het is uit elkaar genomen. Op deze manier kunt u het bed aansluit of zet de lampenkap weer meteen in plaats van het zoeken naar hen.
 11. 11
  Kijk in elke kamer, en zorg ervoor dat alles is verwijderd. Plaats geen last minute voorwerpen samen in een kamer.
 12. 12
  Vergeet niet, dat wanneer de truck is gevuld, en de verhuizers u vertellen dat ze hebben alles, om te controleren elke kamer om ervoor te zorgen dat er niets is achtergelaten. Dit is uw eigen verantwoordelijkheid. Wanneer u zeker weet dat elke kamer is helemaal schoon, dan is het tijd om de deur dicht en laat!

Tips

 • Gebruik verpakking tape, NIET duct tape om dozen te verzegelen.
 • Koop wegwerp bekers en borden, zodat u van een drankje kunt krijgen of eten het voedsel dat je bestelling in zonder de verpakking inspanningen
 • Gebruik piepschuim platen in tussen uw gewone gerechten, zodat ze niet zal breken.
 • Gebruik kussenslopen aan de muur portretten / foto's in te wikkelen.. ze werken geweldig!
 • Als je vastzit koopt dozen of zal verlaten een aantal dozen in de opslag of buiten, dat u een plastic bakken plaats. Discount winkels hebben vaak Rubbermaid of Sterilite bakken voor niet veel meer dan karton, en ze zijn steviger, hebben mooie ingebouwde handvatten, stapelen meer stabiel, en zijn waterbestendig.
 • Zakken van de kleding kan worden gebruikt als een barrière tussen breekbare voorwerpen, of in de open ruimtes die verschijnen bij het laden als u zich verplaatst in een U-Haul in te vullen. Label elke tas met inhoud of kamers.
 • Pak boeken zorgvuldig en goed, zodat ze makkelijker te beheren. Gebruik kleine dozen voor boeken en andere items die zwaar kunnen zijn.
 • Pak je schoonmaakproducten op de vrachtwagen laatste zoals u die in uw nieuwe woning nodig.
 • Heb een hoop geld niet investeren in noppenfolie of packing peanuts als je het kan voorkomen. Naast het besparen van geld, zal dit ook het post-uitpakken rommel tot een minimum. Er zijn enkele gevallen waarin de extra kosten zeker gerechtvaardigd, maar controleer rond voor gerecycleerde voorwerpen en vermijd het piepschuim pinda's die niet biologisch afbreekbaar zijn.
 • Natuurlijk, het meubilair is lichter als leeg en gaan door alles geeft u een kans om te gooien van oude items, zodat u niet junk bewegen.
 • Het is beleefd om elke kamer te vegen en stofzuigen voordat u vertrekt. De volgende persoon om te bewegen in zouden waarderen bewegen in een schone omgeving zonder rommel all over the place. Indien mogelijk, contact op met een schoonmaakservice te gaan door het huis nadat je weg bent. Iemand kan een persoon die bereid zijn om dit te doen voor een kleine vergoeding kan weten. Schoonmaakdiensten brengen hun eigen voorraden, stofzuigers, etc. zodat u geen zorgen te maken over het inpakken die.
 • Gebruik oprollen shampoo / lotion / body wash etc.in handdoeken en plaats in doos, als er een lekkage de handdoek zal absorberen.
 • Reserveer een verhuiswagen, zodra u weet de exacte datum waarop u gaat verhuizen. Een week voor de grote dag, bellen en controleren van de reservering op de vrachtwagen.
 • Handdoeken, shirts, en niet breekbaar kunnen worden verpakt in vuilniszakken. Zorg ervoor dat u zware tassen te gebruiken met banden, en zorg ervoor dat de tassen zijn niet verpakt zo vol dat ze moeilijk te hanteren. Label de zakken, zodat ze niet vergissen als trash!
 • Wanneer verpakkingsdozen herinneren dat handdoeken, washandjes, en sokken zijn uitstekende verpakkingsmateriaal voor breekbare artikelen. De plastic zakken die je krijgt als je drogisterij aankopen zijn ook goed verpakkingsmateriaal, ze lucht bevatten.
 • Begin verpakken ruim van tevoren seizoensgebonden items zoals kerstverlichting, jassen, en tuingereedschap als je niet van plan om ze te gebruiken tot na je beweegt, en krijgen ze boxed vroeg. Toss out of doneren ongebruikte items.
 • Houd de inhoud van uw dressoirlades zoals ze zijn. Als er breekbare binnen, pak handdoeken of zelfs sokken boven of om hen heen om breuk te voorkomen.
 • Nog een tip: Gebruik plastic kratten bij het verplaatsen, want dan is het makkelijker om te bepalen wat er in de dozen en wie het behoort. Plus, voor het geval het regent tijdens uw verhuizing, je hoeft geen zorgen te maken over uw bezittingen wordt verpest zoals je zou doen met kartonnen dozen.
 • Gebruik afplakband om een ​​grote 'X' te maken op elke spiegels, vitrines, alles met veel glas. Dit kan niet voorkomen dat het breken van trillingen, maar zal helpen bevatten gebroken glas zo veel van zal houden aan de tape. Overwegen het verwijderen van glazen panelen en verpakken ze plat in een lade of een spiegel doos. Neem de metingen om een ​​verpakking te slaan en u kunt een doos gemaakt.
 • Veel supermarkten verkopen vacuüm zakken die echt ruimte spaarders zijn. Ondervindt u problemen met het monteren van de bedden en bang dat het vies? Koop een grote vacuümzak, vul het tot barsten, dan zuigen alles uit de lucht met behulp van een gewone huishoudelijke stofzuiger met een slang gehechtheid, en presto! Uw volumineuze tas is klein en netjes (wees voorzichtig - het zal nog steeds hetzelfde gewicht).
 • Schrijven grote aantallen aan de buitenkant van elke box. Dit maakt het veel makkelijker om snel ter plaatse een die ontbreken.
 • De meeste van de vrachtwagen verhuur bedrijven verkopen dozen en tape en alle andere benodigdheden. Dit zijn de beste dozen te gebruiken als ze zijn van gelijke grootte (ze beter stapelen) en zijn steviger dan gratis dozen die werden gemaakt voor eenmalig gebruik. U-haul zal terugkopen ongebruikte dozen dus zorg ervoor dat uw ontvangst te slaan. Penske biedt ook gratis verzending van bewegen levert.
 • Plaats iets dat zou kunnen lekken in zip-lock zakken en verwijder de lucht, zodat ze niet zullen raken geplet en pop.
 • Het kan in eerste instantie worden duurder, maar je kunt het bakken te slaan en te gebruiken voor de opslag rond het huis, op zolder, in de kelder of in de garage. Gooien in een paar mottenballen en je items zullen niet stoffig, beschadigde of stinkende krijgen!
 • Kleinere, even grote dozen zijn een stuk makkelijker te verplaatsen dan een bos van verschillend formaat grote dozen.

Waarschuwingen

 • Gratis is niet altijd beter! Voorkom dat er dozen van supermarkten en elke plaats die voedsel verkoopt. De kans groot dat deze zullen insecten of eieren hebben. Probeer slijterijen (de meeste zijn stevig aan de glazen flessen te ondersteunen) of koop ze van een verhuisbedrijf. Kantoren of kantoor aanbod winkels zijn nog beter als de dozen pakken papier komen zijn een redder in nood voor opslag en klein genoeg voor kinderen om te dragen.
 • Eenmaal aangekomen op uw nieuwe woning laat de verhuizers pakken de truck. Als er iets kapot is zij in het bezit van de aansprakelijkheid. Als u hulp nodig je hebt geen verhaal.
 • Als je dichter tot dag te verplaatsen, zet alle vakken in een kamer, zodat de meubels en zware voorwerpen kunnen worden verplaatst naar de truck eerst en je zal niet struikelen over de vakken die verder gaan in het laatste.
 • Gereserveerd werkhandschoenen of tuinhandschoenen om de handen te beschermen tijdens het rijden. Laat je niet deze vol krijgen. Je zult ze nodig hebben voor de belasting en het lossen.
 • Zorg ervoor dat je drainwater bedden ongeveer 2 dagen voor de verhuizing. Ze nemen een lange tijd om uit te lekken, en moet droog op bewegende dag. Houd een tuinslang aan het water bed en bewegen ze samen, zodat u kunt beginnen met het toevoegen van water als je de truck te laden.