Wkinl

Hoe een das geverfd taart maken

Deze psychedelische uitziende taart ziet er geweldig uit voor elke gelegenheid, zoals verjaardag van een kind of een feest waar een regenboog van kleuren zal worden gewaardeerd. Wat meer is, het is absoluut heerlijk! Maakt 6-8 porties.

Ingrediënten

 • 1 doos witte cake mix
 • 1 doos klassieke gel voedsel kleur
 • 12 ounce (355ml) duidelijke frisdrank, bijvoorbeeld, 7-Up of Sprite

Stappen

Hoe een das geverfd taart maken. Als u gebruik maakt van een boxed cake mix, volgen niet de doos instructies voor cake.
Hoe een das geverfd taart maken. Als u gebruik maakt van een boxed cake mix, volgen niet de doos instructies voor cake.
 1. 1
  Giet de cake mix in een mengkom. Voeg de duidelijke soda en klop tot beslag is volledig opgelost in de soda. (U zult een beetje schuim in het begin te zien, maar maak je geen zorgen, dit zal verdwijnen als u doorgaat met garde).
 2. 2
  Als u gebruik maakt van een boxed cake mix, volgen niet de doos instructies voor cake. Gewoon gebruik maken van de gepoederde cake mix.
 3. 3
  Verdeel het beslag in zes schalen. Zorg ervoor dat je geeft Bowl 1 het meest beslag en geleidelijk aan afnemen uw beslag hoeveelheid in elke opeenvolgende kom. Kom 6 moet de minste hoeveelheid cake mix bevatten.
 4. 4
  Kies uw gewenste kleur. Knijp ongeveer een dubbeltje en kleinbedrijf (0,705 inch of 17,91 mm) bedragen in Bowl 1. Blijf dit doen met de andere kleuren voor de rest van de kommen. Meng de kleuren in het beslag.
 5. 5
  Giet de helft van schaal 1 naar het midden van de bakvorm. Maak je geen zorgen over het verspreiden van het uit.
 6. 6
  Giet de helft van de kom 2 direct aan de top midden van de eerste laag. Blijf dit doen met kommen 3-6. Nadat je giet in je laatste bowl, moet je zien dat het beslag begint aan de vorm van het bakblik nemen.
 7. 7
  Herhaal deze lagen voor het tweede bakblik, maar in omgekeerde volgorde van de kleuren. Dit zal visuele textuur toe te voegen aan de gesneden taart.
 8. 8
  Bak op 350 ° f/180 ° C gedurende 15 tot 20 minuten.
 9. 9
  Stok een tandenstoker in het midden van de cake om zeker te zijn is het bakken gedaan. Als de tandenstoker er schoon uitkomt, dan is het klaar!
 10. 10
  Haal ze uit de oven en laat afkoelen.
 11. 11
  Serveren. Indien gewenst, de taart. Anders, het is prima op zijn eigen, zoals de vele kleuren die het interessant genoeg zal maken.

Dingen die je nodig hebt

 • 1 doos met cake mix
 • 6 kommen
 • Menginrichting
 • Vliegenmepper
 • 2 vierkante of ronde pannen