Wkinl

Hoe de zorg voor groene boomkikkers

Als u geïnteresseerd bent in kikkers, kan de Europese Groene Boomkikker een goede huisdier voor u zijn! Maar voordat je in die auto, zorg ervoor dat je weet wat je doet! De groene Kikker is een middelgrote boom kikker met een witte streep langs de zijkanten. Vrouwtjes zijn 5 tot 7 centimeter lang, terwijl mannetjes zijn 4 tot 6 centimeter lang. Mannetjes ook kwaken, en dit kan klinken als een scheet. Maar ze don `t altijd kwaken. Ze zijn krachtig leapers met sterke benen. Zij zullen voedsel en water nodig. Zorg ervoor dat je elke dag op om deze te controleren. Ze eten 7 tot krekels elke twee days.For de kooi zul je 10 tot 20 liter kooi nodig met 1 centimeter water op de bodem met een ruime rots of log voor hen om op te zitten en een warmte-licht nodig is. Sommige mensen denken dat als de kikkers bijten dan zul je moeten gaan naar het ziekenhuis om de beet schoon te maken, omdat "ze zeggen" de kikkers hebben een bacterie in hun huid die kunnen kwetsen uw lichaam... maar dit is niet waar. Gewoon gaan en je handen wassen echt goed met water en zeep. In feite moet je altijd je handen wassen wanneer je iets hanteren van de kikker display. Zorg dat je klaar bent voor de zorg en inzet om te zorgen voor een kikker zijn, zo niet, dan is het misschien net te genieten van buiten in hun natuurlijke omgeving.

Stappen

Hoe de zorg voor groene boomkikkers. Koop een tien liter tank voor twee kikkers, een 15 liter tank voor drie kikkers.
Hoe de zorg voor groene boomkikkers. Koop een tien liter tank voor twee kikkers, een 15 liter tank voor drie kikkers.
 1. 1
  Koop een tien liter tank voor twee kikkers, een 15 liter tank voor drie kikkers. Zorg ervoor dat uw tank is lang dan breed, aangezien deze kikkers klimmen. Zorg er ook voor uw tank heeft een strak sluitend deksel. Je moet over een aantal nep planten (echte planten kunnen ook worden gebruikt, maar zijn moeilijker schoon te houden. WAARSCHUWING: Sommige levende planten zijn giftig voor de groene Kikker!). Zorg ervoor dat uw kikkers heb dingen te beklimmen! Als ze dat niet doen, zullen ze vasthouden aan het glas in de tank, waardoor er weinig kikker-prints.
 2. 2
  Gebruik een volledig natuurlijke substraat (het spul dat de lijnen van de bodem van de tank) gemalen kokos schil (aanbevolen), veenmos en papieren handdoeken kunnen worden gebruikt als substraat. Schors, grind of mos substraten worden afgeraden omdat ze kunnen 'impactie' of verstopping van de darmen (dat is dodelijk) veroorzaken als de kikker wordt gevoerd in de behuizing.
 3. 3
  Zorg ervoor dat het water in uw schotel komt tot de kin van de kikker. De naam 'Kikker' verwijst niet noodzakelijkerwijs naar kikkers leven in bomen, maar ook in het water levende kikkers. Veel boomkikkers kunnen zwemmen, maar liever baars op vochtige gebieden. Dit is de reden waarom ze worden vaak gevonden rond vijvers of moerassen. Zorg ervoor dat het water in de schotel wordt gedechloreerd met behulp van een water Dechlorinator. Chloor in kraanwater kunnen sommige kikkers doden en moet worden overgelaten om te verdampen. Een klein waterbakje is standaard, zoals deze kikkers willen baden en weken in water (ze kunnen ademen en drinken door hun huid!)
 4. 4
  Houd de temperatuur tussen 75 en 85 graden Fahrenheit gedurende de dag met een daling van ongeveer 10 graden 's nachts. Zorg ervoor dat uw kikkers hebben een verwarmings-pad aan een kant in de tank. Bottom mount kachels worden aanbevolen door sommige. Zet het uit naar een kant (weg van het water gerecht), zodat je kikkers niet voortdurend worden gebakken. Een tl-licht kan overdag worden gebruikt. UVB verlichting is niet noodzakelijk en moet worden beperkt tot 4 uur per dag. Dit zijn geen reptielen zo UVB niet nodig is.
 5. 5
  Handhaven vochtigheid. Green Tree Frogs nature leven in een vochtige omgeving en graag luchtvochtigheid niet lager dan 65%. U kunt een spuitfles gebruiken om de kooi spuiten en houdt vocht op. Automatische luchtbevochtigers kunnen worden gebruikt als goed, hoewel ik kies gewoon een spuitfles gebruiken. Als u geïnteresseerd bent in een luchtbevochtiger, de meeste dierenwinkels verkopen ze tegen een prijs van 35 tot 55 dollar. Wees voorzichtig niet te luchtvochtigheid te hoog de hele tijd te houden, omdat het kan leiden tot schadelijke bacteriën om te groeien.
 6. 6
  Zet je kikker op een gezonde voeding. Net als de meeste andere boomkikkers, groene boomkikkers eten insecten. Voedsel moet niet groter zijn dan de breedte tussen de ogen. Krekels worden meestal gebruikt als een nietje en moet worden afgestoft met een kwaliteit calcium en vitamine supplement elke andere voeding. Een nadeel van het voeden van krekels is de hoeveelheid 'chitine' of exoskelet ze bevatten. Dit materiaal is niet gemakkelijk verteerd en kan zich ophopen in de darmen uiteindelijk zal leiden tot impactie. Wormen zoals 's nachts crawlers kan worden gevoed en zijn heel voedzaam, maar moet worden gesneden in hapklare stukjes. wanneer kikkers zijn klein ze kunnen worden gevoed fruitvliegen die zijn voedzaam, maar meestal duurder zijn. De meeste kikkers eet alleen levend voer dus geen blik of dood voedsel. Wees voorzichtig voeden insecten van buiten als ze worden blootgesteld aan pesticiden en zal waarschijnlijk carry parasieten. Meelwormen en wasmotlarven kan soms worden toegevoerd als traktatie maar niet als een nietje door het gebrek aan voedingsstoffen.
 7. 7
  Gebruik een cricket keeper naar de krekels huisvesten. Plaats het voedsel in de kooi als de kikkers wakker zijn, bij voorkeur 's nachts, omdat ze zijn nachtdieren. U kunt bereiken in de cricket keeper en pak de krekels met je vingers, maar als je niet wenst te doen, pincet effectief zijn in het oppakken van krekels ook. Als u meer dan een kikker in hetzelfde terrarium, in gedachten houden dat de kikkers zijn competitief als het gaat om voedsel, dus sommige kunnen meer krekels dan anderen te krijgen.

Tips

 • Voor het kopen van kikkers, kijk op de monsters bij verschillende dierenwinkels. Kijk voor kikkers die heldere ogen hebben, en zijn een licht tot donker smaragdgroen kleur. Vermijd kikkers met bruine vlekken, doffe huid, of droge huid.
 • Als je zou willen om het geslacht van je kikkers, bepalen hier zijn een paar tips: het mannetje is meestal actiever, en de mannetjes ook "piep" s nachts. Misschien wilt u een dierenarts te raadplegen als u in wanhopige behoefte van het kennen van hun geslacht.
 • Als je preuts bent, kan dit het huisdier niet voor u, omdat de Europese Groene boomkikkers eet levende insecten! Geef je kikkers 6-7 wormen / krekels elk, en het schoonmaken van niet opgegeten voedsel kort na.
 • Pet Supplies PLUS, PetSmart, Petland kortingen, PetCo, en Jack's Aquarium en Huisdieren (voor degenen die in Ohio, Kentucky en Indiana) zijn allemaal goede plaatsen om tanks, voedsel, en andere benodigdheden te kopen tegen gereduceerde prijzen.
 • Voor tank levert: Exo-Terra, ZooMed, Four Paws, Rep-Cal, en T-rex

Waarschuwingen

 • DO kikkersoorten NIET mengen als alle kikkers zijn giftig voor elkaar. Dit kan ook zeer belastend zijn voor de kikker. Kikkers zijn ook kannibalen dus een kleine kikker kan worden lunch voor een grotere kikker. Kikkers hebben ook verschillende zorgbehoeften.
 • Pas als je slaapt als dezelfde kamer als uw kikkers, de mannetjes "piep" zeer luid 's nachts, en het zal je wakker. Kikkers kunnen ook piepen op stofzuigers, stromend water, grasmaaiers, en bepaalde tv-commercials.
 • Gebruik nooit zeep bij het ​​reinigen van de tank. Kikkers gemakkelijk chemicaliën absorberen door hun huid.
 • Vermijd het hanteren kikkers zo veel mogelijk. Dit veroorzaakt veel stress bij de kikker en hun huid is erg gevoelig. De oliën, lotions, zepen etc. links op uw huid zijn giftig voor de kikker. Ze zijn ook erg schrikachtig, dus wees voorzichtig!
 • Nooit hagedissen in tank met een kikker, omdat de kikker zal proberen om de hagedis te eten. Hagedissen get real ziek wezen in een tank met kikkers.
 • Koop nakweek (CB) kikkers te allen tijde, niet wild gevangen (WC) kikkers die waarschijnlijk ziekte te dragen, zal last hebben van stress en heel oud kan zijn. Probeer niet om giftige eik en klimop gezet in de tank.
 • Nat altijd uw handen met de-gechloreerd water (water uit een fles water) voordat je gaat om ze te houden, want als je droge handen en je houd men het kan ze uitdrogen.
 • Dit spul is niet goedkoop! Wees bereid om veel geld uit te geven.

Dingen die je nodig hebt

 • Gezonde Frog
 • Glazen bak
 • Substraat
 • Kunstmatige / Real planten
 • Maaltijd-wormen en / of baby krekels
 • Spuitfles
 • Deksel voor tank
 • Poedervorm calciumsupplement voor hun voedsel