Wkinl

Hoe de zorg voor een Korenslang

In dit artikel leert u hoe de zorg voor maïs slangen. Maïs slangen zijn inheems in de Europa en Mexico. Zij maken grote huisdieren voor mensen van alle leeftijden. Ze zijn volgzaam, winterhard, aantrekkelijk, en zijn makkelijk te verzorgen.

Stappen

Hoe de zorg voor een Korenslang. Maïs slangen worden steeds meer en meer gemakkelijk te verkrijgen.
Hoe de zorg voor een Korenslang. Maïs slangen worden steeds meer en meer gemakkelijk te verkrijgen.

Het leefgebied

 1. 1
  Behuizing: u zult een tank of terrarium, afhankelijk van de leeftijd van uw slang nodig. Een jongere slang, tot ongeveer twee meter in lengte zal niet goed doen in een groot terrarium als grote ruimtes schrikken ze. U moet uw huisdier begint in een kleinere tank zoals een Woonwereld Faunarium of soortgelijk product. Ongeveer 16 centimeter lang is ideaal. Voor een grote slang, moet het terrarium worden rond 30-50 centimeter lang, maar er is geen echte limiet van de grootte, maar zorg ervoor dat het groot genoeg is.
 2. 2
  Verwarming: Zorg voor een warmte mat die ongeveer 1/3 van de tankbodem dekt. De verwarmingsmat kan thermostatisch gecontroleerd indien gewenst, maar dit is niet essentieel, zolang er een temperatuurgradiënt over het vivarium (zeer gemakkelijk te bereiken als u alleen de positie van de mat over een kant) en thermostaten zijn erg duur. Er dient echter te worden opgemerkt dat veel commercieel beschikbare verwarming pads ontworpen voor reptielen creëren temperaturen gevaarlijk hoog voor maïs slangen. Regeling van de temperatuur wordt aangemoedigd. Maïs slangen zijn nachtdieren en gebruik van de warmte uit de grond, geen warmte van de zon, zodat warmte lampen zijn niet geschikt. Hete stenen zijn nooit geschikt voor elk huisdier omdat ze een gelokaliseerde bron van warmte die is te heet. Een koude slang kan krullen eromheen, zichzelf serieus branden.
 3. 3
  Schuilplaatsen: Je moet zorgen sommige plaatsen voor u slang te verbergen in zich veilig voelen. Je moet zorgen voor een schuilplaats in de warme kant, een schuilplaats in het midden en een schuilplaats in de koele kant. Verbergt kan variëren van winkel gekochte degenen om Lego te zijn. Wees creatief hier, maar zorg ervoor dat je materialen zijn niet giftig.
 4. 4
  Ondergrond: Er zijn vele, vele verschillende vloerbedekking commercieel beschikbaar voor koren slangen, maar je beste opties zijn esp chips en een krant. Krant de beste omdat het zeer absorberend en eenvoudig te vervangen. Terwijl praktisch, krant is niet erg esthetisch. Als u wilt dat een decoratief substraat, gebruik esp. Niet gebruiken ceder schaafsel in een slang habitat.
 5. 5
  Water: Je moet een kom water voor je slang, groot genoeg voor het te weken indien hij dat wenst bieden. Ververs het water twee keer per week. De kom kan worden op zowel de koele of warme kant. Wees ervan bewust dat een kom aan de warme kant zal de luchtvochtigheid toenemen.
 6. 6
  Samenwonen: Niet een paar koren slangen bij elkaar te houden. Ze zijn een solitaire soort. Samen houden van twee slangen kunnen verhogen hun stress. Maïs slangen in gevangenschap (vooral jongen) zijn bekend bij gelegenheid om elkaar te eten, met beide slangen betrokken sterven. De enige uitzondering is een kweekkoppel. Als u wenst te fokken, controleren of uw vrouwelijke is 300g, 3ft lang en 3 jaar oud (333 regel) en raadpleeg een goed boek. Niet samenwonen uw fokkenpaar totdat je weet dat zij en u bent klaar. Inteelt wordt best vermeden.

Het verkrijgen van een koren slang

 1. 1
  Maïs slangen worden steeds meer en meer gemakkelijk te verkrijgen. Vangen nooit een wild koren slang. Wilde dieren niet goed aanpassen aan gevangenschap en hebben een lage overlevingskans. Nakweek degenen zijn geweest in gevangenschap voor vele generaties en zijn zeer gedomesticeerd geworden. Zoek een goede fokker, hetzij via een forum of een andere bron. Dierenwinkels zijn niet goed als je niet zeker of de slang afkomstig is van een betrouwbare bron. Zodra u uw slang, laat het een 5 dagen voor het voeden of vastpakt zodat het kan vestigen inch
 2. 2
  Feeding: baby maïs slangen zijn gestart op pink grootte muizen en voortgang van de maten: pinkie muizen, fuzzy muizen, kleine muizen (hoppers), medium muizen (gespeend), grote muizen (volwassen) en extra grote (jumbo volwassene) als zij groeien. Hier is een ruwe indicatie van wat voor een slang te voeden: Snake: 4-15g Mouse: Pinkie; Snake: 16-30g Mouse: Pinkie X2; slang: 30-50g: Fuzzy; Snake: 51-90g Mouse: Hopper / Small; Snake: 90-170g Mouse: gespeend / medium; Snake: 170-400g Mouse: Adult / large; Snake: 400g + Mouse: jumbo volwassen / groot. Merk op dat de namen verschillen regionaal. De schuine strepen in de grootte gids werk als volgt: Europees Engels / Brits Engels. Het beste is om je slang voeden met bevroren / ontdooide muizen als zij niet zullen verwonden het en het is veel menselijker. U kunt ook blijven bevroren muizen langer omdat ze niet zullen groeien of sterven. Te voeden, houdt u de prooi item in de pincet en wiebelen het voor je slang. Het zal toeslaan en eventueel vernauwen vervolgens doorslikken van voedsel geheel. Voer niet op een losse ondergrond, omdat dit kan leiden tot een fatale darm blok als het substraat wordt verteerd. Het voeden van uw slang uit het is tank is een eenvoudige oplossing voor dit en ook het betekent dat de slang niet associëren voeden met zijn tank.
 3. 3
  Handling: Kies je slang door het midden van het lichaam en ondersteunt het met beide handen. Bij het houden van uw slang, houd hem uit de buurt van je gezicht. Huisdier het in de manier waarop de weegschaal te gaan, omdat ze anders zouden kunnen losraken. Raak een slang nadat het gegeten voor 48 uur. Was uw handen voor en na de behandeling van uw slang. Als het worstelt, zet het niet terug, maar volharden of het zal nooit leren om vriendelijk.
 4. 4
  Vergieten: Wanneer je snake eyes glas over dat het tijd is om het te werpen. Je slang mag niet worden behandeld in dit stadium, aangezien ze waarschijnlijk hun toevlucht zullen nemen tot zelfverdediging, wachten tot na de loods. Om u te helpen uw slang werpen zet een steen in zijn kooi om het te wrijven tegen. Vochtige papieren handdoeken bruikbaar. Hoewel het water gerecht moet zijn aan de koude kant de meeste van de tijd, moet je het op de hete kant wanneer je slang is in de pre-loods. Mist 2-3 maal daags in deze tijd ook. Na een paar dagen, zal de ogen van je slang weer normaal en een paar dagen na dat de loods zal gebeuren. Misschien wilt u meten en laminaat de schuur als een record.
 5. 5
  Het houden van uw slang gelukkig in haar huis. Snake uitwerpselen zijn niet erg groot, dus kooi schoonmaken hoeft niet te vaak gebeuren. Het zal moeten worden schoongemaakt ongeveer elke 3 weken of zo, maar schep verse poos waar mogelijk. Voed je slang wekelijkse en geef het een verandering van omgeving eens in de zoveel tijd en het gelukkige zal zijn in zijn nieuwe huis.

Tips

 • Verlichting is niet nodig voor likdoorns omdat ze geen UV om synthetiseren vitamine D3.
 • Als er ooit enige gezondheidsproblemen met uw koren slang naar een herpetologische / exotische dierenarts onmiddellijk.
 • Leg een natte papieren handdoek in de kooi van uw slang tijdens het afstoten om te helpen, of koop wat mos die je vochtig kan maken wanneer hij probeert te werpen.
 • Koop een spuitfles om water spuiten in je slangen met wanneer ze komen tot een schuur. Het zal helpen om de luchtvochtigheid.
 • Knoei niet met je slang in het proces van het afstoten van het zal uw slang stress te maken.

Waarschuwingen

 • Sommige mensen zullen adviseren dat het voeden van uw koren slang meer of vaker zal het sneller te laten groeien. Hoewel waar is, zal dit hoogstwaarschijnlijk leiden je slang tot -75% sterven eerder 25%.
 • Als een slang trilt de staart en positioneert zich in een S-vorm, is het onrustig en kan stoten.
 • Niet vangen een koren slang uit het wild.
 • Als je slang ademt door zijn mond of opknoping ondersteboven door de muur, kan ademhalingsproblemen hebben!
 • Als u uw koren slang niet kunt vinden, kijk onder het substraat. Likdoorns zijn burrowers.
 • Wees voorzichtig! Reptiel schors kan dodelijk zijn als ze worden ingeslikt.
 • Houd je slang uit de buurt van andere huisdieren, zoals honden, zodat het niet agressief zal worden!