Wkinl

Hoe de zorg voor een autistisch kind

Er is geen uniforme diagnostische voor het identificeren van wat ieder autistisch kind zou moeten of kunnen doen. Autisme is een spectrum stoornis, wat betekent dat sommige kinderen hebben veel grotere vermogens in sommige of alle gebieden dan "klassiek" autistische kinderen, terwijl nog steeds de symptomen van autisme. Autistisch spectrum stoornissen omvatten pervasieve ontwikkelingsstoornis Delay (PDD), het syndroom van Asperger (AS), en Kanner-soort (of klassiek) autisme. Er is geen enkele test om autisme spectrum stoornissen te diagnosticeren, en geen enkele oorzaak is geïdentificeerd. Voor veel gezinnen, het omgaan met het gedrag en de vaardigheden van hun individuele kind is de meest praktische dagelijkse aanpak van het beheer en de sanering van deze handicap.

Stappen

Hoe de zorg voor een autistisch kind. Zoeken naar een professionele evaluatie, als u zich zorgen dat uw kind autistisch kunnen zijn.
Hoe de zorg voor een autistisch kind. Zoeken naar een professionele evaluatie, als u zich zorgen dat uw kind autistisch kunnen zijn.
 1. 1
  Zoeken naar een professionele evaluatie, als u zich zorgen dat uw kind autistisch kunnen zijn.
 2. 2
  Start het bijhouden van een notebook of tijdschrift over uw kind. Een diagnose van autisme zal een ontwikkelingsgeschiedenis vereisen. U kunt gevraagd worden in te vullen vragenlijsten die vragen over gedrag en ontwikkeling. Schrijven dingen neer op een regelmatige basis zal u helpen herinneren wanneer je dingen opgevallen. Het bijhouden van wat werkt en wat niet zal ook van pas komen als je probeert om gedrag te veranderen. Het tijdschrift of notebook kan ook helpen beginnen om patronen voor moeilijke tijden en triggers voor problemen te identificeren.
 3. 3
  Hebben de houding dat je in het voor de lange termijn. Er zullen dagen zijn waarop vooruitgang wordt geboekt en dagen wanneer de dingen lijken te gaan in omgekeerde richting. Laat je niet ontmoedigen. Soms is het vinden van wat niet werkt kan worden als gunstig op de lange termijn als het vinden van wat doet, zodat je weet wat je moet vermijden.
 4. 4
  Aanleggen en bijhouden van een routine. Veel autistische kinderen zijn erg onafhankelijk, maar vertrouwen op routine voor de veiligheid.
 5. 5
  Begrijpen fixaties. Dit kan onder meer stimming gedrag (staren naar het draaien van wielen, waardoor herhaalde geluiden, etc) en actuele obsessies (Star Wars, walvissen, het weer). Meningen verschillen over de vraag of deze gedragingen moeten worden getolereerd, maar beheerst, of geheel ontmoedigd. Tolereren dit gedrag binnen gecontroleerde parameters kunnen een krachtig instrument in het verbinden met het kind voor educatieve, emotionele en sociale instructie zijn. Verband nieuwe informatie aan de belangen van het kind kan het kind helpen zijn meer accepteren van nieuwe dingen. Met behulp van de tijd om zich te concentreren op de belangen als wisselgeld kan helpen als het gaat naar school.
 6. 6
  Vinden steun. Het hoeft niet te worden de verzorgers van andere autistische kinderen, maar dat een bijzondere hulp zijn. Heb vertrouwde personen die kinderopvang, een gewillig oor, of mentoring kan bieden.
 7. 7
  Kijk of uw staat afdeling van gezondheid heeft een afdeling voor kinderen met speciale zorgbehoeften. Zij kunnen diensten op een glijdende schaal gebaseerd op het inkomen. U kunt in aanmerking komen voor diensten gratis of gereduceerde kosten. (In Utah deze afdeling is door de Universiteit van Utah.)
 8. 8
  Begrijp het gebruik van visuele stimuli. Vele malen autistische kinderen zijn visueel ingesteld. Soms non-verbale kinderen zijn in staat om te communiceren met behulp van gebarentaal of door te verwijzen naar foto's in een speciaal boek samen te stellen om hen te helpen communiceren. Zelfs autistische kinderen die spreken kunnen profiteren door het maken van een visuele grafiek voor het schema voor de dag. Als je probeert om je kind te leren hoe iets te doen kan het helpen om een ​​beeld grafiek te maken. (Sommige autistische kinderen kunnen zelfs verbale instructies woord voor woord herhalen, maar nog steeds niet de mogelijkheid om deze instructies om te zetten in daden in hun hoofd. Foto's kunnen een of andere manier helpen hen om dat te doen.)
 9. 9
  Zien of er sprake is vroege interventie programma's beschikbaar waar je woont. Zo vroeg als 3-jarige leeftijd de school district moet worden gecontacteerd om te bepalen of ze speciale voorschoolse programma's. Vraag hen om een ​​evaluatie.
 10. 10
  Contact op met uw school en vragen om uw kind geëvalueerd voor speciaal onderwijs. Maak het verzoek schriftelijk. Als school personeel zijn niet behulpzaam, contact opnemen met de school district. Een kopie van de bijzondere regels onderwijs voor uw staat van de staat kantoor van het onderwijs. Aanmerking komen voor speciaal onderwijs opent de deur naar meer diensten zoals spraak en ergotherapeuten. Wanneer uw kind wordt geëvalueerd en in aanmerking komt voor speciaal onderwijs, zorg ervoor dat je je school opzetten van een Individual Education Plan (IEP) voor uw kind. Deze documenten zijn zeer belangrijk voor het helpen van de speciale diensten en het onderwijs dat uw kind nodig heeft. De personen met een handicap Education Act (IDEA) vereist dat kinderen met speciale behoeften ontvangt u een gratis en passend onderwijs wel bekend als FAPE.

Tips

 • Probeer het lezen van "Daniel is niet Talking" van Marti Leimbach, het is een (99%) waar gebeurd verhaal, haar verhaal, maar met de namen van de mensen veranderd.
 • Lees enkele goede theorie gebaseerde ouderschap boeken. (Ouderschap met Liefde en Logica & Systematisch Training voor effectieve Ouderschap (STEP) zijn een paar.) De strategieën moet mogelijk worden aangepast voor uw specifieke kind, maar het zal nuttig zijn om een ​​goed begrip van een aantal goede uitgangspunten voor het ouderschap hebben.
 • Er zijn veel meer boeken beschikbaar over autisme dan waren er in het verleden. Kijk op Amazon of Barnes & Noble. Start om jezelf te onderwijzen. Je gaat te hebben om uit te vinden wat er gaat werken voor u en uw kind. Hoe meer u geïnformeerd bent, hoe beter beslissingen kunt maken.
 • Probeer het gebruik van Visual Ondersteunt zoals schema's en PECS kaarten. Deze blogpost schetst een aantal geweldige methodes: http://www.homeschoolblogger.com/teachingjeremiah/685119/ Ze gebruikt om materialen te maken.
 • Activiteit met behulp van grote spiergroepen helpt reguleren stemming. Mijn zoon had een zeer moeilijke tijd met gedragsproblemen in de school tot een ergotherapeut stelde voor een pauze om de twee uur om een ​​aantal pull ups of hardlopen doen. (Hij was ongeveer 7 jaar oud.) De uitbarstingen drastisch gedaald. Toen gedrag begon te verbeteren, werd de tijdsduur tussen pauzes geleidelijk verhoogd. Toen gedrag moeilijk weer werden de activiteit onderbrekingen toegenomen. Nemen de kinderen mee voor een wandeling of naar het park kunnen het gedrag thuis helpen.
 • Tactiele stimulatie kan helpen kalmeren een kind beneden. Spelen met water of zand zijn geweldig ontwikkelings activiteiten voor elk kind. Klei werkt goed. (Zolang je kind niet eten.)
 • Word lid van uw lokale Autisme Support Group. Iemand is er door wat je doormaakt en ze (als groep) meer dan jij, dus tik op hun hersenen. Uiteindelijk zul je in staat zijn om terug te geven aan de nieuwere leden van de groep. Ze kunnen ook een leidraad bij de behandeling van scholen en state-diensten.
 • Zorg ervoor dat u uw kind te voeden op een regelmatig schema. Niets zal een kind te maken met ontwikkelingsproblemen chagrijnig als het niet krijgen van lunch of diner op tijd.
 • Sommige kinderen reageren goed op vestibulaire stimulatie. (Motion) trekken van het kind op een scooter boord (zet een helm op het kind) of schommelend in een hangmat kan helpen om het kind te kalmeren. Er zijn speciale schommels die je kunt kopen die in een deur jam kan worden ingesteld. (Zeer geschikt voor regenachtige dagen als je niet naar buiten kunt gaan.)

Waarschuwingen

 • Professionele hulp kan duur zijn, en zal een magische genezing niet leveren. (Altijd evalueren van de adviezen die u krijgt, ongeacht wat de bron. Neem voldoende tijd om te zien of iets werkt. Als je probeert het en het lijkt niet te werken, hoewel, kan het tijd om een ​​aanpassing te maken.)
 • Niet bederven uw kind. Er zijn een heleboel verwende kinderen die een handicap hebben. Speciale behoeften kinderen leren om te manipuleren, net als gewone kinderen. (Lees het ouderschap boeken!) Stel de juiste grenzen met de nodige wijzigingen. Het vinden van de juiste balans is waarschijnlijk een van de moeilijkste onderdelen van het hebben van een speciale behoeften kind. (Maak je geen zorgen, je hebt de tijd om te evalueren wat er gaande is en aanpassingen maken.)