Wkinl

Hoe de huid van uw hond en krassen problemen op te lossen

Fido kan het gewoon niet lijken te stoppen met krabben achter zijn oren en happen op die jeuken op zijn benen. Terwijl het horen van de "cheecheechee" van Fido krassen zou heel vervelend zijn voor zijn eigenaar, is er geen twijfel dat jeukende huid is nog vervelender voor arme kleine Fido. Al duurt het is een serie van stappen om Fido te genezen van zijn ellende. Hier is hoe u de huid van uw hond en krassen problemen op te lossen.

Stappen

Hoe de huid van uw hond en krassen problemen op te lossen. Zorg ervoor dat "Fido" en uw huis zijn volledig vrij van vlooien.
Hoe de huid van uw hond en krassen problemen op te lossen. Zorg ervoor dat "Fido" en uw huis zijn volledig vrij van vlooien.
 1. 1
  Zorg ervoor dat "Fido" en uw huis zijn volledig vrij van vlooien. Veel honden en katten zijn zeer allergisch voor vlooienbeten, en zal haar, evenals scratch verliezen en kauwen op hun huid de hele dag.
 2. 2
  Haal uw hond uit alle voedingsmiddelen die kleurstoffen, die kunnen bijdragen tot allergische reacties bevatten. Lees de achterkant van alle producten die u koopt voor consumptie van uw hond en controleer of kleurstoffen voor levensmiddelen. Dat geldt ook voor traktaties evenals hun belangrijkste maaltijden. Vermijd junk food snacks. Het is OK om uw hond te behandelen om de occasionele biefstuk snack, zalm of kaas; soms zelfs pistachenoten. Honden kunnen allergische reacties op ELKE eiwit vaak gevonden in voedsel (lamsvlees, rundvlees, kip, tarwe, maïs, soja, vis, melk...) hebben en kan het nodig zijn om op een dieet vrij van die specifieke allergeen.
 3. 3
  Spreek met uw dierenarts over het geven van uw hond een steroïde injectie (dit heeft geen voordeel meer dan orale steroïden, en is meer kans op bijwerkingen veroorzaken). Met orale cortisone spaarzaam met orale antihistaminica geeft u meer controle en de hond minder bijwerkingen. Het verwijderen van uw hond uit voedingsmiddelen met kleurstof kan niet helemaal het probleem te verlichten. Soms jeuk kan worden veroorzaakt door een reactie op iets specifieker dier opgegeten. Of het probleem kan een seizoensgebonden allergie. Uw dierenarts kan een behandeling die een cortisone shot (zie opmerkingen hierboven) gevolgd door doggie antihistaminica omvat bevelen.
 4. 4
  Volg wat wordt genoemd een "allergie hypo-sensibilisatie injecties." Laat uw hond getest voor wat het allergisch zou kunnen zijn. De allergenen kan worden ontdekt met behulp van pleister-test (nauwkeuriger, maar harder), of door bloed en verzending van het monster naar een laboratorium, vergelijkbaar met wat een persoon gaat door wanneer ze met allergische reacties. Een reeks opnamen worden voorgeschreven die moeten worden toegediend aan het dier eenmaal per drie dagen, te beginnen met lage doseringen en beweegt naar hogere doses. Aan het einde van de behandeling u verplicht om de behandeling ad infinitum maar dan dient elke 10 dagen en een volledige dosis.
 5. 5
  Voor de beste resultaten, houd uw hond op voedsel dat er geen kleurstof heeft, aan te vullen zijn maaltijden met omega-3 vetzuren en bepaalde vitamines en mineralen die zijn bedoeld voor honden met huidaandoeningen en ga verder met de allergie injectie regime.
 6. 6
  Er is een nieuw recept product genaamd Atopica ® (oraal cyclosporine) die die arme honden die zouden te veel vertrouwen op steroïden kan helpen.
 7. 7
  Zorg ervoor dat uw hond niet lijdt aan schurft. Samen met jeuk, schurft veroorzaakt vaak bont verlies. Een dierenarts kan schurft diagnosticeren door het doen van een huid schrapen.

Tips

 • Gebruik gezond verstand.
 • Hebben gesprekken met andere hondenbezitters die soortgelijke problemen te delen. U mag een alternatieve behandeling die heeft gewerkt voor hun hond te vinden.
 • Overschakelen naar wasmiddel vrij van kleurstoffen en parfums (dwz-purexproces Free & Clear). Reactie van je hond zou kunnen zijn om de chemische stoffen in reguliere wasmiddelen gebruikt om de lakens of bank covers wassen. Als u een gratis en duidelijke formule niet kunt vinden, kijk in de rubriek voor de baby wasmiddel.
 • Houd een open geest en luisteren naar het advies van uw dierenarts.
 • MONITOR UW HUIS VAN vochtigheidsgraad! Merken dat uw pup is jeukende snel na het inschakelen van uw warmte op voor de herfst \ winter? Koop een hydrometer bij uw lokale Home Depot en Lowe's en controleer of uw huis luchtvochtigheid is 55%. Zo niet, de aanschaf van een luchtbevochtiger en krijg dat niveau daarboven! Dit is een vrij veel voorkomende oorzaak van honden huid ongemak en wordt vaak over het hoofd gezien. STERK AANBEVOLEN JE TRY THIS FIRST (na controle voor vlooien, natuurlijk).
 • Benadryl (of generieke difenhydraminehydrochloride) veilig is om te geven aan honden op een 1 milligram tot £ 1 dosisverhouding. Het is veilig om een ​​£ 25 hond een 25 milligram dosis te geven. Als het moeilijk is om Fido een pil geven, te verbergen in een kleine schar van pindakaas.

Waarschuwingen

 • Dit is een multi-stage proces en de eerste stap kan het probleem te genezen, maar in sommige gevallen kan het nodig zijn om verder te gaan naar het einde van de behandeling.
 • Wanneer een behandeling eindigt is er een mogelijkheid het krabben zal terugkeren. De werkwijze kan worden herhaald, echter dat niet aan te raden omdat steroïde behandelingen zijn vaak gekoppeld aan de lever en nieren veranderingen.
 • De Allergie injectible Regimen kunnen symptomen van uw hond te verlichten tot een grote mate, maar het is mogelijk dat hij kan nog steeds huidproblemen hebben, zij het niet zo ernstig als voorheen.
 • Alle behandelingen kan resulteren in graden van succes verwachten echter opflakkeringen af ​​en toe.
 • Probeer niet om Fido wassen meer dan een keer per week te helpen bij het behoud van de natuurlijke oliën aangetroffen in zijn jas.