Wkinl

Hoe de douchekop schoon met azijn


Als uw douchekop is verstopt met jarenlange opbouw van minerale afzettingen in het water en spoot water, kan het een grondige nodig reiniging. plaats van te reiken voor agressieve chemicaliën, die u en uw douchekop kan beschadigen, volgt u deze eenvoudige stappen om uit te vinden hoe uw douchekop schoon de eco-vriendelijke manier. Met gedestilleerd witte azijn is veilig, zeer effectief, en zeer goedkoop.

Stappen

Hoe de douchekop schoon met azijn. Controleer de douchekop voor minerale afzettingen opbouw.
Hoe de douchekop schoon met azijn. Controleer de douchekop voor minerale afzettingen opbouw.
 1. 1
  Controleer de douchekop voor minerale afzettingen opbouw. Er zullen duidelijke verkleuring en opbouw op een douchekop die niet is schoongemaakt voor een tijdje.
 2. 2
  Vul de pan met voldoende gedestilleerd witte azijn volledig onderdompelen douchekop.
 3. 3
  Voeg de douchekop. Verwijder de douchekop (het zou moeten losschroeven) en plaats deze in de pan.
 4. 4
  Zet de pan op het fornuis. Laat de douchekop te sudderen voor een paar minuten - de hoeveelheid tijd die nodig is afhankelijk van de hoeveelheid van de opbouw - nauwlettend in de gaten op. Niet koken of zet het vuur te hoog als de douchekop zou kunnen smelten. Ook voor zorgen dat het drijft in de azijn en niet zittend op de bodem van de pan.
 5. 5
  Was de deposito's af. Wanneer uw douchekop lang genoeg heeft gesudderd om de minerale afzettingen schoon, verwijder het uit de pan, spoel het met water en schroef deze weer aan. Zet hem op je water om ervoor te zorgen dat alle minerale afzettingen zijn volledig weggespoeld.

Tips

 • Een alternatief voor het gebruik van warmte is om gewoon te genieten van de douchekop in onverwarmde azijn voor een uur of zo. Het kan meer dan een uur duren om resultaten te krijgen, dus je kan nodig zijn om de douchekop een nacht weken in azijn. Als alternatief kunt u de azijn up eerst opwarmen, verwijder deze dan van het vuur, zet dan de douchekop in de pan als u zich zorgen maakt over het smelten op het fornuis.
 • Azijn zal geen calcium ontbinden opbouw. Het kan gebruikt worden regelmatig reinigen een stoomketel ook.
 • Als je dat doet verwijderen van de douchekop, wikkel een paar lagen van teflon tape om de schroefdraad pijp voordat de douche kop weer op. Dit zal helpen lekken te voorkomen. Oh en vergeet niet in te pakken met de klok mee!
 • Om te voorkomen dat het verwijderen van de douche kop, giet azijn in een klein plastic zakje. Een sandwich sized tas werkt voor de meeste douchekoppen. Trek de zak over de douchekop en zet vast met een elastiekje. Laat een nacht. De volgende ochtend de douchekop zal zo schoon als nieuw.

Dingen die je nodig hebt

 • Gedestilleerd witte azijn
 • Steelpan
 • Kachel
 • Sleutel om de douchekop te verwijderen
 • Teflon tape